G4Media.ro

Adevărul: Cronologia crimei din Caracal în date esențiale. Cum a ajuns statul…

Foto: Gheorghe Dincă / Sursa: InquamPhotos / Bogdan Dănescu

Adevărul: Cronologia crimei din Caracal în date esențiale. Cum a ajuns statul român complicele ucigaşului Alexandrei Măceșanu

Ziarul Adevărul a realizat cronologia evenimentelor care au condus în final la moartea Alexandrei Măceșanu, răpită, violată și în final ucisă. În cifre reci, cronologia acestor evenimente dramatice arată cam aşa.

– Miercuri, 24 iulie 2019 – Alexandra a dispărut.

– Joi dimineaţa, 25 iulie 2019 – părinţii victimei anunţă poliţia cu privire la dispariţie.

– Joi, ora 11.00 – victima apelează Serviciul de Urgenţă 112 de trei ori. În total, Alexandra Măceşanu a vorbit cu operatorii 112 şi cu dispecerii poliţiei 4 minute şi 43 de secunde. „Mă aflu într-o casă veche, aproape părăsită, iarbă în curte. Are doi câini lupi, e într-un service”, ar fi spus fata în apelul de la 112, potrivit unor surse din cadrul Poliţiei. Ultima convorbire s-a închis după ce tânăra le-a transmis poliţiştilor “Vine, vine!” referindu-se probabil la criminalul care se apropia de ea.

– Joi, ora 15.30 – Dosarul penal pentru lipsire de libertate este înregistrat de poliţie la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

– Joi, în jurul orei 16.00 – procurorul emite ordonanţa provizorie de interceptare si localizare pentru două numere de telefon ce au rezultat din informaţii.

– Joi, ora 19.15 – este primită informaţia că victima ar putea fi în 3 locaţii dintr-o comună. – Joi, ora 19.50 – sunt emise mandate de percheziţie pentru cele 3 locaţii.

– Joi, ora 19.58 – se intră cu mandatele de percheziţie în cele 3 locaţii.

– Joi, ora 19.58 – 21,00- se efectuează cele 3 percheziţii fără a fi identificată victima sau alte probe.

– Joi, ora 21.00 – vineri ora 02,00- se vizionează imagini ale unor camere de supraveghere private aflate pe un presupus traseu al unui presupus făptuitor, deoarece exista o informaţie despre un autoturism implicat într-o altă speţa asemănătoare.

– Vineri, ora 02.00 – se identifică proprietarul autoturismului.

– Vineri , ora 02.00 – sunt trimise echipaje de poliţie în zona de domiciliu a proprietarului, unde se constata ca nu exista nicio activitate.

-Vineri, ora 02.20 – sunt solicitate mandate de percheziţie pentru locaţia suspectă si alte 2 posibile locuri.

– Vineri, ora 03.05 – sunt luate mandatele de percheziţie de la instanţă. Poliţiştii nu le pun în aplicare, aşteptând să se facă ora 06,00, de la care se pot face, legal, aceste descunderi.

– Vineri, ora 06.00 – se intră în locurile pentru care au fost luate mandatele de percheziţie, inclusiv în locuinţa suspectului.

Citește integral în ziarul Adevărul.ro

Sursa: Inquam Photos/ Autor: Bogdan Dănescu

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Statul este 150% poporul format din asasini fricosi si lasi. In executia fetitei Sorina, romanii au aprobat tacit atrocitatile coalitiei mafiote politie-parchet-partide politice-instante de judecata iar cand sunt afectati direct se revolta solitar.

  2. in politie este cea mai mare mafie si golaneala
    ei sint ckmplici cu jnterlopii la trafic de persoane si droguri
    ei ii protejeaza pe jnfractori
    de aia ne dispar copiii si sint batjocoriti

  3. Sa inteleg ca este nevoie de patru ore si jumatate sa inregistrezi un dosar de viol, agresiune si sechestrare de persoana? eu as fi crezut ca dureaza vreo zece minute .
    Asadar care este timpul de raspuns al politiei in astfel de cazuri?

  4. Politia Romana complice in situatia de fata,. Procuroru de caz trebuie sa faca puscarie..
    Romania e o tara asemanatoare cu pirati unei matri fară stapani unde nu mai ai siguranta din partea autoritatiilor statutare..

    Rusine sa va fie..

  5. Acestea sunt etapele birocratice. Dar, presupunand ca nu exista o complicitate intre politisti si mafiotii locali, politaii s-au purtat ca niste roboti sau ca niste straini parasutati aici.
    A intrunit rapid seful politiei intraga echipa si i-a intrebat care ar fi persoanele care s-ar putea preta? Mai ales ca acest criminal era deja prins cu activitati suspecte!
    E foarte comod sa te numesti politist iar infractorii sa ti-i prinda altii, sa fie gasiti cu precizie de aparate..
    Evident, suspiciunea de complicitate exista si e mare. Criminalului i s-a dat timp. Iar vinovatia impostorlor care au detinut puterea ca sa fure si sa adune e la fel de mare ca a bestiei.