G4Media.ro

Angajata unei primării din județul Vaslui obține daune morale de 30.000 de…

Sursa foto: Pixabay

Angajata unei primării din județul Vaslui obține daune morale de 30.000 de lei pentru discriminare și hărțuire la locul de muncă

A avut nevoie de un proces pentru a se întoarce la locul de muncă după concediul de maternitate, iar apoi a fost hărțuită de către primar. Secretarul comunei Stănilești din județul Vaslui a câștigat acum în instanță daune morale de 30 de mii de lei, anunță Clujust.ro.

În 2018, Mihaela Şălaru, secretarul comunei, a câştigat în instanţă dreptul de a-şi relua activitatea după încetarea concediului de maternitate. Primarul care era atunci în funcţie, Liviu Zaharia, îi blocase acest drept, iar după întoarcerea acesteia la serviciu a început să o hărțuiască.

Femeia a început o acţiune pentru constatarea discriminării și a hărţuirii la locul de muncă, iar în final instanţa a obligat în solidar primăria şi pe fostul primar la plata daunelor morale de 30.000 de lei.

În plus, fostul primar a fost obligat să publice într-o publicație locală un text prin care îi cere scuze funcționarului.

Judecătorii au apreciat că secretarul comunei a fost denigrat permanent, i s-au adus acuzații false și a avut parte de un tratament discriminatoriu, fapt pentru care i-a afectat imaginea și sănătatea.

Sursa foto: Pixabay

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

6 comentarii

  1. Angajata unei primării din județul Vaslui obține o virgulă între subiect și predicat.

  2. ”Judecătorii au apreciat că secretarul comunei a fost denigrat permanent, i s-au adus acuzații false și a avut parte de un tratament discriminatoriu, fapt pentru care i-a afectat imaginea și sănătatea.”

    Cum adică „au apreciat”???? Sociopatie…

    • Are si sens de „evaluat”, dar mai rar folosit. Cred ca se putea scrie in articol „judecatorii au concluzionat”.

    • Dacă e în zona aia, cu siguranță a fost „ievaluat”. O simpla precizare. 🤣

  3. Femeia e nevasta preotului din sat. E scandal mare cu preotul fiindca ala a banuit ca nu e copilul lui ci al viceprimarului. A dat-o in judecata pe nevasta-sa pentru stabilirea paternitatii si aia nu vrea sa vina cu copilul la IML pentru preluarea de probe ADN. Intre timp ala a plecat de acasa, asta creste copilul singura, a recunoscut la judecator ca nu e copilul preotului, etc, etc. Banuiesc ca „discriminarea si hartuirea” sunt rezultatul actiunilor preotului impreuna cu primarul.

    Naiba sa-i ia, ca s-au tufat toti cu toti acolo.

  4. Femeia e nevasta preotului din sat. E scandal mare cu preotul fiindca ala a banuit ca nu e copilul lui ci al viceprimarului. A dat-o in judecata pe nevasta-sa pentru stabilirea paternitatii si aia nu vrea sa vina cu copilul la IML pentru preluarea de probe ADN. Intre timp ala a plecat de acasa, asta creste copilul singura, a recunoscut la judecator ca nu e copilul preotului, etc, etc. Banuiesc ca „discriminarea si hartuirea” sunt rezultatul actiunilor preotului impreuna cu primarul.

    Naiba sa-i ia, ca s-au tufat toti cu toti acolo.