G4Media.ro

Angelina Jolie va primi Premiul Maltin Modern Master la Festivalul Internațional de…

sursa foto: Captură video

Angelina Jolie va primi Premiul Maltin Modern Master la Festivalul Internațional de Film Santa Barbara 2025

Festivalul Internațional de Film de la Santa Barbara o va onora pe Angelina Jolie cu Premiul Maltin Modern Master în cadrul celei de-a 40-a ediții anuale, pe 5 februarie 2025, relatează Variety.

Înființat în 1995, Modern Master Award a fost creat pentru a onora regizorii care au schimbat industria cinematografică prin contribuții semnificative și impact. Premiul a fost redenumit Maltin Modern Master Award în 2015 pentru a-l onora pe Leonard Maltin, moderator SBIFF de lungă durată și critic de film.

„Angelina Jolie face alegeri îndrăznețe, atât ca actriță, cât și ca regizor”, a spus Maltin. „Ea pune ștacheta sus în ambele discipline și întotdeauna reușește. Aștept cu nerăbdare să îi revăd cariera împreună cu ea în Santa Barbara!”

Jolie se alătură unei liste de laureați care îi include pe Jamie Lee Curtis, Nicole Kidman, Javier Bardem, Robert Downey Jr., Denzel Washington, Cate Blanchett, George Clooney, Christopher Plummer, Christopher Nolan, James Cameron, Clint Eastwood și Peter Jackson.

Lista lungă de credite a lui Jolie include filme precum „Maleficent”, „Girl, Interrupted”, „Challenging” și „Mr. & Mrs. Smith”. Ultima sa interpretare în filmul biografic „Maria Callas” al lui Pablo Larraín a fost lăudată de criticul de film Owen Gleiberman de la Variety ca fiind „imperioasă, misterioasă, fuzionând forța vitală a unei dive de geniu cu focul emoțional al unei femei fatale. Jolie, pentru prima dată în ultimii ani, îți reamintește că poate fi un actor mortal de serios, de o subtilitate și o putere impunătoare”.

Cea de-a 40-a ediție anuală a SBIFF se desfășoară în perioada 4-15 februarie 2025. Evenimentele festivalului, cum ar fi proiecții, întrebări și răspunsuri ale regizorilor, omagii ale celebrităților și paneluri ale industriei vor avea loc între Rivera Theatre, SBIFF Film Center și Arlington Theatre.

Abonamentele pentru SBIFF 2025 pot fi găsite pe site-ul web al organizației.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. ” a fost creat pentru a onora regizorii care au schimbat industria cinematografică”
    „filme precum „Maleficent”, „Girl, Interrupted”, „Challenging” și „Mr. & Mrs. Smith”. Ultima sa interpretare în filmul biografic „Maria Callas””
    regia!!!! redactia!!!! a fost regizoare la 3 filme de divizie b : In the Land of Blood and Honey, unbroken, by the sea

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.