G4Media.ro

Arbitrii polonezi prinşi beţi înainte de un meci din preliminariile Ligii Campionilor,…

Sursa foto: Pixabay

Arbitrii polonezi prinşi beţi înainte de un meci din preliminariile Ligii Campionilor, suspendaţi de UEFA până în 2025

Arbitrii polonezi Bartosz Frankowski și asistentul său Tomasz Musial au fost suspendați vineri de UEFA până în iunie 2025, după ce au fost găsiți în stare de ebrietate înaintea unui meci din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, la începutul lunii august, relatează News.ro.

La 6 august, cei doi arbitri au fost surprinși în stare de ebrietate de către poliția din Lublin, Polonia, după ce au furat un indicator rutier în timpul nopții.

Cu o alcoolemie de peste un gram și jumătate, Frankowski și Musial au fost reperați de camerele de supraveghere ale orașului, complet beți, purtând un indicator rutier.

Cei doi bărbați urmau să oficieze în acea seară în camera VAR, la meciul dintre Rangers și Dinamo Kiev (1-1) din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

UEFA i-a înlocuit pe aceștia cu alți doi compatrioți, Tomasz Kiatkowski și Pawel Malec, cu doar câteva ore înainte de începerea meciului.

Ambii au fost suspendați până la 30 iunie de către Corpul de Control, Etică și Disciplină al UEFA pentru „încălcarea regulilor fundamentale de bună conduită”.

„Îmi pare foarte rău și – în termeni pur omenești – prost, pentru că știu că acest comportament nefericit va arunca o umbră asupra multor ani de muncă grea”, a declarat Musial. „Sunt conștient de consecințele care mă așteaptă, dar sper că voi putea să mă reabilitez și să vă recâștig încrederea.”

Frankowski a adăugat: „De-a lungul celor 22 de ani de arbitraj, am încercat să-mi îndeplinesc sarcinile cu profesionalism și să evit orice pată pe imaginea mea.

„Am făcut o greșeală teribilă pe care o regret profund. Voi accepta consecințele cu umilință, dar, în același timp, sper că voi putea să vă recâștig încrederea într-o zi.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.