G4Media.ro

Australianul Nick Kyrgios anunţă că revine în competiţii de tenis după operația…

sursa foto: Facebook/ Nick Kyrgios

Australianul Nick Kyrgios anunţă că revine în competiţii de tenis după operația de la genunchi de la începutul lui 2023

Absent de pe terenuri din iunie 2023 şi după o înfrângere în primul tur la Stuttgart, australianul Nick Kyrgios a anunţat că va reveni în competiţie, la sfârşitul lunii august, când va juca la dublu în circuitul Ultimate Tennis Showdown (UTS) din New York (SUA), transmite News.ro.

„Scopul meu este să revin în circuit, în competiţie, şi să mă bucur de ea. A trecut atât de mult timp de când nu am mai jucat un meci. Vreau doar să revin pe teren şi să redescopăr senzaţiile pe care le-am pierdut. Îmi place tenisul până la urmă. Mi-e dor să înving oameni, să câştig. Câştigam atât de mult în 2022 înainte de a trebui să mă opresc. Vreau să recapăt aceste senzaţii şi să le ofer fanilor mei încă unul sau doi ani din experienţa Nick Kyrgios”, a declarat jucătorul australian/.

Prezent la Wimbledon, unde se antrenează şi îşi îndeplineşte şi obligaţiile mediatice de consultant, finalistul din 2022 vine după un an dificil, între o operaţie la genunchi la începutul lui 2023 şi o problemă la încheietura mâinii în luna iunie a aceluiaşi an.

Australianul în vârstă de 29 de ani, care spunea adesea că se simte puţin obosit de tenis, recunoaşte că îi lipseşte competiţia. „Mi-a lipsit mult să joc. Mi-a lipsit publicul, mi-au lipsit fanii mei. Chiar şi oamenilor care mă urăsc le este dor de mine. Mi-a lipsit totul”, a adăugat el.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...