G4Media.ro

Barna, după ce a fost desemnat candidatul USR la prezidențiale: Am mai…

Barna, după ce a fost desemnat candidatul USR la prezidențiale: Am mai făcut un pas înainte în obiectivul Alianţei USR-PLUS de a guverna în 2020

Uniunea Salvaţi România a mai făcut, sâmbătă, un pas în cadrul obiectivului Alianţei USR-PLUS de a guverna în 2020, a declarat preşedintele Uniunii, Dan Barna, după ce a fost desemnat de Congres drept candidat la prezidenţialele din toamna acestui an.

„Am mai făcut încă un pas în obiectivul Alianţei USR-PLUS de a guverna în 2020. (…) USR m-a votat să reprezint acest partid şi vom vedea care este rezultatul şi propunerile din Alianţă pentru poziţia de candidat la preşedinţia României. Este un rezultat care cumva confirmă eforturile făcute de doi ani, de când conduc acest partid, de a ne dezvolta, de a creşte, de a fi ceea ce România nevoie – un partid proaspăt, care să aducă societatea activă şi modernă în spectrul politic, pentru a putea să mergem mai departe spre Europa”, a declarat Dan Barna.

Potrivit liderului USR, „cu certitudine Alianţa USR-PLUS va avea un candidat unic la preşedinţia României”.

Cei aproximativ 500 de delegaţi la Congresul USR l-au validat sâmbătă pe preşedintele formaţiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

În cursa internă pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale au mai fost înscrişi Mihai Goţiu, Dragoş Dinulescu şi Dumitru Stanca.

S-au exprimat 492 de voturi, dintre care 26 nule.

Dan Barna a primit 324 de voturi, în timp ce Mihaii Goţiu a fost votat de 134 de delegaţi prezenţi la congres. Dumitru Stanca a primit cinci voturi, iar Dragoş Dinulescu trei voturi.

Citește și: Dacian Cioloș: PLUS își va desemna candidații la prezidențiale și la Primăria Generală prin democrație directă, prin votul tuturor membrilor / ”Eu sunt pregătit să asum atât funcția de președinte, cât și pe cea de prim-ministru”

Foto: Inquam Photos / George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

32 comentarii

  1. Aveam nevoie de un presedinte onest, loial si curajos precum Dan Barna. Romania nu e a mafiei PSD care expatriaza copiii prin falsuri si faradelegi ci a urmasilor urmasilor nostri în veacul vecilor!
    https://www.b1.ro/inregistrari/aktualitatea-romaneasca

    • Emil, in buna traditie a manipularii psdist – securiste te dai fan Dan Barna ca apoi sa postezi un link cu un film care profereaza minciuna la adresa liderilor USR-PLUS de la televiziunea B1 detinuta de securistii turnatori fratii Paunescu.

      Ne subestimezi frate. Tu cu crezi ca votantii USR-PLUS sunt taranii aia sarcai pe care PSD-ul tau ii cumpara cu o sticla de ulei si o punga de frate. De fapt, mai bine zic, da-i asa in continuare ca e bine. Adormirea mintilor unora ca tine si a consilierilor care te pun sa facii asta, ne place pt ca ne avantajeaza.

    • Nu cred ca USR s-a implicat comertul si exploatarea ilegala de copii.

  2. Muie la toate televiziunile mafiote din romania.

    • Ești taur comunal frație!

    • Imi pare rau, dar e pleonasm „toate televiziunile mafiote”, pentru ca se subintelege ca toate sunt mafiote.

  3. Da’ nu ne spuneti si noua cititorilor cum a spus Barney ca USR e star Trek ul României și el neo the chosen one din Matrix? Gata romani, v-ați ales președintele de pe Netflix. O sa vin și darth kovesi, căpitanul Jean luc ciolos și sa vezi dream team. Hai ca o sa fie mișto, sa va luați floricele!

  4. Il felicit pe Barna!

    • Si lui Dan Barna i se rupe plua de tine 🙂

    • Si mie de tine!

    • Mie nici atat de tine, esti doar un trol patetic. Problema este la tine si consta in faptul ca te lauzi ca un dobitoc ca votezi cu Barna, de parca i-ar pasa cuiva de tine si de faptul ca votezi cu Barna. Esti cumva vreo figura publica incat vorbele tale sa influenteze pe cineva? Bineinteles ca nu esti. Cum spuneam, esti doar un trol patetic care isi castiga paine pe acest site.

  5. bv felicitari! Votez Dan Barna Presedinte!

    • Am stat si m-am gindit doua zile la „congresul” asta. A fost o farsa. De dinainte sa inceapa si pina la sfirsit. Barna n-a avut contracandidati (sa nu-mi spuneti ca Gotiu si ceilalti doi iepuri au fost asa ceva) si era mult mai cinstit ca sefii USR sa spuna direct: Barna e candidatul nostru.
      Dar circoteca asta si referinta la Matrix, care n-a fost o eroare – incurcarea culorilor a fost intentionata, rosul e culoarea pcr-psd, iar albastrul a USR – releva un mod de gindire foarte periculos, identic cu cel al psd-ului: sa-i prostim pe fraieri.
      De ce? Pai congresul a fost tinut ca sa dea impresia de democratie in interiorul USR desi decizia era luata, iar „eroarea” cu pastilele colorate s-a bazat pe vechiul concept smenaresc al iutelii de mina (de limba in cazul asta) a smenarului si nebagare de seama a privitorului.
      Si o sa fiu eu cel care o spune, imparatul e gol!
      Sigur, USR poate sa mearga cu Barna si gasca lui in frunte in continuare, poate chiar sa si-l ia pe Ciolos ca sef (ca asta a fost toata ideea) si poate sa cistige alegerile de anul viitor. Si ce? O sa fim condusi de niste psd-isti mai stilati.
      Sau poate sa scape de comandoul asta infiltrat de Ciolos (e mai complicat de fapt, Ciolos e si el doar un instrument) si sa fie din nou partidul pe care-l injurau cu foc toate gurile propagandei psd-isto- pmp-isto-pnl-iste pina acum ceva timp (ca poate n-ati observat ca injuraturile s-au transformat in invitatii pe la diverse emisiuni si in „analize impartiale” prin ziare).

  6. Votati alaturi de simpatizantii psd ,ca si ei voteaza cu Barna,numai sa nu-l mai vada pe Iohannis la Cotroceni.Bravo ,inca o tentativa de a distruge ciuma rosie esueaza,puteti conta pe latrine sa va faca campanie,gusha teve a inceput inca de cand a intrat Rares Bogdan in PNL,e stiut ca simpatizant al lui ponta.

    • Diversiuni precum arderea autobuzelor, infractorul Dragnea a recunoscut ca a votat Iohannis si daca s-ar repeta tot Iohannis ar vota.

    • Simpatizantii psd au bubele lor, dar nu sunt atat de idioti si bolnavi cu capul incat sa voteze impotriva unui candidat. Asta este meseria heitarilor si oamenilor cu o gandire mediocra, asemanatoare cu cea a electoratului pnl si usr-plus.

    • Pfooaaa, iar a apărut trolul alin să vorbească despre „heitari*, tocmai el, o mizerie de postac meschin, schimonosit de ură. S-a înverzit tot de ciudă de când tătucul lui, aragazistul șef de la mafia PSD-ALDE, a intrat la pârnaie și vomită tot felul de lături pe cei care gandesc altfel. O să-l audă ” colegii lui, intelectualii” de la pesedeu, cei cu „o gândire ne-mediocra” și cu a doua „gandire” ceva „mai mediocră”, așa, cam ca o postacului alin, de-i permite să se exprime ca un analfabet, cum o face de obicei. Fiind un imbecil, jigodia de trol alin, ” heitar” de profesie, crede că dacă pozează în îngeraș s-a rezolvat, ca ăia micii, care închid ochii și zic că s-au ascuns, la nivelul asta e dobitocul. Partea bună e ca mafia e pe tobogan, după 26 mai vine 10 noiembrie iar toți ” heitarii” borfașilor, cum e și alin, vor merge la gunoi pentru că nu vor mai fi folositori.

  7. Si io botez Dan Barna Presedinte ONU , FMI, Greenpeace cat si etc!
    Omu’ asta e bun la toate, are toate sloganurile la el, e pervers rau, e tocmai ce ne trebuie, ca tara gen! O sa-l regretam pa Betivansky dupe asta!

  8. Si eu il vad malefic si nemernic pe acest Dan Barna, daca candida Ciolos, exista o sansa reala sa nu avem candidat PSD in turul 2, dar cu acest Dan Barna in locul lui Ciolos, sansele scad. Totusi, daca din partea psd-ului candideaza măicuța cosmică (a se citi Viorica De-milă) cred ca si betivul USR-ului, acel senator Gotiu ajungea in turul 2 cu Iohannis, in dauna tutei Dancila.

    • Ce se oftică prostul, se vede cum crapă fierea de postac pesedist in el. Otreapa asta soioasă de trol care-și zice alin vrea să facă și pe „clarvăzătorul”. Numai pe aprozaristul sef al mafiei PSD-ALDE nu-l „vede” baba vanga pesedista drept „malefic si nemernic”,. Nuuu, escrocul ala e suflețelul lui, cum ar putea? La fel Codrin, căruia pe care colegii de partid il numesc ” un idiot” sau ideologul cu plete și cu barbă Pleșcoianu ori specialista în „marșe de tramvai” Volguta. Ăștia sunt „benefici”,vrea să zică mizeria de trol alin. De parcă poți pune bază pe ce spune un postac ticălos și agramat, cu ” o gândire-doua gândiri” mai ales la halul în care se exprimă in limba româna. Cât despre fitilele pe care îl pun stăpânii lui să le fâsâie, doar-doar de-o băga zâzanie între adversarii mafiei, sunt demult fumate. Cretin fiind, trolul alin nu pricepe că 13 iulie este după 26 mai. El o dă înainte tot cu tehnicile alea securiste fleșcăite care i-au dus la „victorie”pe interlopi.

  9. Sure, „Tot-inainte”

    • Sa imi tarasc toata belita pe toate mizeriile de asa-zis romani ce au votat anti psd. Va doresc sa muriti sub bocancul Armatei Rosii

  10. Eu am votat USR ul dar cand am auzit ca a zis Game of Throne in loc de Thrones mi-am dat seama ca e un mincinos care nu a vazut serialul si doar a auzit el ca e cool.

  11. Putina modestie nu strica. USR va avea parte de o surpriza cam neplacuta daca va continua pe aceasta linie. Parerea mea!

  12. Atunci cand semeni leit cu Joffrey si vrei sa te voteze fanii Game of Thrones si nu Throne.

  13. Io cred k Ioha si Raresutzul vor avea o surpriza neplacuta in turul 2… vom trai si vom vedea. Votez Dan Barna.

  14. Cand semeni cu Joffrey si vrei sa te voteze fani Game of Thrones si tu spui Throne.

  15. Eu cred că Dan Barna e un politician bun și că poate fi președinte, dar doar peste 5 ani. Îi mai trebuie experiență politică, USR mai trebuie să treacă testul guvernării. Așa din vorbe, totul e ușor.

    Deocamdată avem de la USR doar promisiuni și laude de sine. Sunt muuuult prea aroganți! Ei se cred cei mai buni, cei mai puri, cei mai cosmici. Stai să-i vedem la guvernare, să-i vedem la lucru și vorbim dup-aia.

    • Nici vorba. De ce prevede legea ca presedintele isi angajeaza consilieri? Tocmai pt a-i suplini lipsa de cunostinte si exprienta pe anumite domenii. Nimeni nu e atoate-stiutor.

      Eu voi vota Barna la presidentie pt ca Johanis a fost cel care a demis-o pe Codruta si i-a acceptat toti premierii-papusa propusi de Dragnea. Vreau un presedinte mult mai activ si mai luptator in favoare statului de drept.

      Un presedinte care sa lupte chiar cu riscul de a fi adus la un referendum de suspendare de catre mafioti precum Dragnea, Iordache, Nicolicea, Serban Nicolae, Codrin Stefanescu, Radulescu Mitraliera sau Plesoainu. Iar Johanis nu a fost si nu va fi acel presedinte.

  16. Cu orice risc, votez Barna Presedinte! Nu mai pot inca 5 ani cu Iohan!

    • Eu votez candidatul Aliantei 2020. Am votat in 2014 raul cel mai mic, nu mai fac a doua oara aceeasi prostie.

  17. Ce ne spune noua barna, sa luam pastila albastra (USR) care face sa traim in „realitatea” facuta de statul paralel, si sa nu luam pastila rosie (PSD) care ne va face sa vedem realitatea asa cum este ea. Mai artistic de atat nici ca o putea spune. Deci vor face Matrix cu noi.