G4Media.ro

Batch cooking, conceptul la modă în bucătăria vestică. Cum să stai mai…

Sursa foto: Pexels

Batch cooking, conceptul la modă în bucătăria vestică. Cum să stai mai puțin în bucătărie

Batch cooking, conceptul la modă în gospodăriile din Vest este gătitul în cantități mai mari de mâncare pentru a putea păstra o parte pentru mai târziu, explică SafeFood.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Batch cooking? Pe bune? Pai la romani e veche povestea cu oalele de ciorba si mancare pentru o saptamana

    • Și e simplu.
      Porționezi și pui la congelator. Rezultatul e mai bun decât să mănânci toată săptămâna din aceeași mâncare reîncălzire- presupunând că nu se acrește… sau dacă nu vrei sa gătești zilnic și fiindcă nu-ți place mâncarea reîncălzire sau ești prea boier, îți permiți, arunci la ghenă jumătate din ce ai gătit .