Blănurile artificiale: Tendința acestei ierni / Cum alegem „faux fur”-ul potrivit
Blănurile artificiale sau așa numitele faux furs sunt unele dintre cele mai în vogă jachete de iarnă de câțiva ani încoace. Se poartă des și de găsesc în aproape toate magazinele mass-market. Deși acestea pot părea că au un preț mai ridicat, este o investiție care merită făcută din mai multe motive.
- Țin de cald, surprinzător poate, dar țin de cald suficient atât timp cât nu există pretenția de a o purta doar cu un tricou pe dedesubt.
- Sunt în modă și se pare că vor rămâne multă vreme la modă de acum înainte.
- Pot fi purtate și asortate la mai multe ținute, că vorbim aici de o ținută casual sau una mai elegantă aceasta poate fi o variantă de jachetă potrivită pentru vremea rece.
Există multe variante de blănuri artificiale pe piață și nu neagă nimeni asta, dar există câteva diferențe între unele modele, care pot să eleveze o ținută sau altele care par din contră ieftine.
În primul rând o blană nu trebuie să vină până la buric, nu este crop top ca atunci când ridici mâinile cu ea pe tine să se vadă mijlocul, ci trebuie să țină de clad. Ca vorba bătrânească, să țină de cald la spate.
În al doilea rând am tot observat această tendință de a pune fermoar la blană, mai ales cel care se vede. Acest finisaj face ca blana să pară una ieftină și astfel întreaga ținută nu se mai completează, se așează diferit pe corp în momentul în care prinderea este făcută cu capse sau printr-un „moș și o babă”. Mai ales că deseori blana este purtată descheiată în față, iar acel fermoar pur și simplu îți sare în față.
În al treilea rând, materialul contează foarte mult la momentul alegerii blănii artificiale. Poate preferați una pufoasă, ceea ce este perfect normal, dar blana aceea pufoasă arată de cele mai multe ori ca o pătură îmblănită pusă pe deasupra, ceea ce în continuare face ca ținuta să pară complet ieftină și de casă.
Și nu în ultimul rând, mai este problema blănii cu glugă. Aceea reprezintă pur și simplu un mare nu, pare ieftină, de copii mici și nu are nici cea mai mică legătură cu ceea ce reprezintă o blană. Blana naturală reprezenta la momentul ei și un statut, pe care acum încearcă și blănurile artificiale să îl facă, cu cât mai elegantă și mai rafinată cu atât mai scumpă, teoretic.
Iată aici o listă cu blănuri artificiale sub 800 de lei pe care merită să le achiziționați iarna aceasta.
Blană artificială Zara 350 de lei
Blana artificială Zara albă la prețul de 350 de lei
Blană artificială Zara Animal print la 750 de lei
Blană artificială Reserved la prețul de 330 de lei
Blană artificială lungă de la H&M la 330 de lei
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankCitește și...
Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.