G4Media.ro

BREAKING Creșterea salariilor profesorilor, care ar fi trebuit să aibă loc de…

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

BREAKING Creșterea salariilor profesorilor, care ar fi trebuit să aibă loc de la 1 septembrie 2020, amânată pentru 2021 prin proiectul de rectificare bugetară

Creșterea salariilor profesorilor, care ar fi trebuit să aibă loc de la 1 septembrie 2020, nu este prevăzută în proiectul de rectificare bugetară propus de Ministerul Finanțelor.

„Se propune ca măsura de aplicare devansată a nivelului de salarizare stabilit pentru anul 2022, pentru personalul didactic de conducere şi personalul de îndrumare şi control din învăţământ, potrivit prevederilor art.38 alin.(41) lit.c) din Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, să se aplice de la 1 septembrie 2021″.

Cadrele didactice ar fi trebuit să primească de la 1 septembrie 2020 restul creșterilor salariale până la grila prevăzută de Legea 153/2017.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

9 comentarii

  1. Nu e nimic de aşteptat, mai ales Schimbarea, de la partidele care au mai colaborat cu PSD-ul. Numai tineretul poate realiza occidentalizarea ţării.

    • Care tineret Boss, ala care petrece la mare, nerespectand nicio regula de distantare sociala, ala care sta beat sau drogat tot timpul, tineretul ala care ajunge la 30 de ani si are cartea de munca imaculata sau ala care pleaca peste hotare sparanghel la implinirea varstei de 18 ani? Ala vrei tu sa realizeze occidentalizarea tarii? Trezeste-te din fumat!!!

    • Eugen, postac pesedist, seamana ura intre generatii.
      On topic: Profesorii nu au lucrat norma intreaga dar si-au luat salariile intregi din februarie pana acum.
      Eu nu vad nici o problema daca li se amana cresterea salariilor cat timp suntem in criza.

  2. Daca ii veti gasi pe profesori ca sursa de venit la bugetul de stat, dar lasati neatinse pensiile speciale si salariile nesimtite din administratiile locale, veti pierde clar alegerile. Sunt 300.000 de profesori, deci impreuna cu familiile lor cel putin 600.000 de alegatori, Cel putin jumatate votau PNL-ul, deci veti pierde minim 300.000 de voturi La o participare optimista de 5.000.000 de alegatori la procesul de votare, inseamna ca veti pierde 6%, deci veti perde alegerile, si o meritati din plin daca sunteti mincinosi! Nici o problema, eu personal nu voi vota PSD-ul, cum nu l-am votat niciodata in ultimii 25 de ani, dar nici PNL-ul care clameaza una si face alta.
    Hasta la vista, baby
    P.S. Transferurile de ultim moment intre partide imi intaresc si mai mult decizia! Participarea la vot va fi dezastruasa pentru voi! Asa ca PSD-ul va castiga, ei au nucleu dur, nu PNL-ul.

    • A vota PSD e un atentat la siguranta nationala, este impotriva interesului national. Oricate porcarii ar face PNL, oricate magarii tinand in brate gastile de profitori(create de PSD, de altfel), tot nu merita sa dai votul nenorocitilor de PSDisti.

  3. Să traiasca domnu’ Câțu că dă fara numar la PNDL si primarii PSD, pardon azi PNL. Pe mana voastra veti pieri.

  4. Ìhi, chiar. Bine le mai ziceti!
    Dupa 7 luni de concediu de odihna asezonate cu bonuri de vacanta si tot tacamul, o greva a cadrelor didactice ar merge like a charm.

  5. Profesorii sa dea meditatii daca vor bani in plus! KWI a aratat ca se poate!

  6. Nu uitați că mai există și cadrele didactice auxiliare care au lucrat toată perioada de pandemie de la birou, cei care nu scot bani din meditații, care sunt mereu lăsați deoparte când e vorba de sporuri (ex. neuropsihic), care au avut contact fizic cu elevi/studenți, eu personal și cu suta pe zi atât în vara cat și in toamna (admitere) și au in continuare…pentru că serviciile administrative trebuie sa fie asigurate in (secretariate, contabilitate și alte departamente). Toată lumea blamează profesorii, dar la didactic auxiliar nu se gândește nimeni și nu suntem putini nici noi!