G4Media.ro

Candidații la examenul de directori de școli au primit o parte din…

Foto: Unsplash

Candidații la examenul de directori de școli au primit o parte din întrebările și răspunsurile date la proba scrisă, cu două săptămâni înainte. Modelele de subiecte au ajuns subiecte în sine

Proba scrisă pentru posturile de director din școlile unde mandatele expiraseră a avut loc pe 14 februarie 2019. Această probă a avut 40 de întrebări de tip grilă. Cu două săptămâni înainte de test, Ministerul Educației a transmis printr-o adresă, inspectoratelor și apoi candidaților la aceste posturi, o serie de ”modele de itemi”, cu tot cu răspunsuri. Majoritatea acestora s-au regăsit și în varianta dată la examen, potrivit documentelor oficiale publicate pe subiecte.edu.ro.

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Toti acesti asa-zisi „directori” de scoli sunt niste impostori incompetenti. Sunt pusi politic, de aceea sunt zero ca valoare profesionala.

  2. Stire din 07.01.2017: Profesorii care au ocupat posturile de director şi director adjunct în şcoli – înainte de concursul organizat de fostul ministru al Educaţiei – şi care ori nu au participat la concurs ori pur şi simplu l-au picat vor fi repuşi în funcţie, potrivit unei circulare emise de ministrul Educaţiei Pavel Năstase şi secretarul de stat Liviu Pop.
    Acum de patru ori ministereasa face examen evident in stilul PSD
    Asteptam bacalaureatul cu camera, fara camera . . . .
    Din ciclul Dancila: „Am scos tara din noroaie”

    Ultimul examen serios pentru 6.500 de posturi de directori si 2.500 de functii pentru directori adjuncti a avut loc in octombrie 2016. Guvern Ciolos, ministrul educatiei Mircea Dumitru. Examenul s-a incercat sa fie amanat de . . . E Andronascu presedinta a Comisiei de invatamant a Senatului Romaniei.
    Mircea Dumitru, ministrul Educatiei: “Solutia pe care o ofera este sa mai amane inca un an sau poate mai mult, un concurs care se poate organiza acum potrivit legii. Trebuie sa decida ce anume dorim? O scoala care sa functioneze normal, asa cum exista oriunde in lumea asta sau o scoala in care la sfarsitul fiecarei veri asteptam cu sufletul la gura sa vedem pe cine urmeaza sa mai trimita, sa detaseze partidul X la conducerea liceelor si a scolilor? Ganditi-va ca e vorba de copiii nostri acolo!”

  3. Si asta n-o fi un motiv sa se autosesizeze cineva?! Asa, macar pentru o audiere, poate se mai sperie dracii aia de prin ministere.

  4. Eu am petrecut prin scoli vreo 22 de ani. Mai mult de jumatate din profesori erau niste nulitati. Mai ales cei in varsta. Chestia asta cu examenele trucate (tipice psdiste) nu sunt decat alta masura de maturat gunoiul sub pres, de mascat impostura. Si va mai mirati ca multi copii ies din scoala mai tampiti decat au intrat?

  5. Pai ce-i mai intereseaza invatamantul cand ei vai de mama lor au diplome oricum false.
    Asa ca hai sa lase falsetul asta ca vor sa ajute invatamantul dupa ce l-au distrus prin incompetenta lor incercand sa tapuiasca cum au putut si ei.

  6. Pai ce-i mai intereseaza invatamantul cand ei vai de mama lor au diplome oricum false.
    Asa ca hai sa lase falsetul asta ca vor sa ajute invatamantul dupa ce l-au distrus prin incompetenta lor incercand sa tapuiasca cum au putut si ei. Din acest invatamant aveti conducatorii de azi