G4Media.ro

Caravana vaccinării în București într-un autobuz special amenajat

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Caravana vaccinării în București într-un autobuz special amenajat

Primăria Bucureștiului organizează în acest week-end caravana mobilă a vaccinării. Bucureștenii se pot imuniza împotriva Covid cu vaccinul Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză, potrivit unui comunicat al instituției.

Astfel, sâmbătă, 04 decembrie și duminică, 05 decembrie, în intervalul orar 10:00 – 17:00, caravana mobilă de vaccinare va fi în parcarea centrului comercial Kaufland din Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2.

Imunizarea este gratuită și nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

Toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice. (Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

6 comentarii

  1. Sugestiv. Autobuzul negru. Ma rog, pute fi și kurkubeu ca tot negru e pe dinauntru

  2. Haideți la vaccinare, pro.stălăilor, că nu vă mușcă și nu vă omoară. Altfel, o să muriți de prostie!

  3. Pentru o clipa am citit „Capcana vaccinării în București într-un autobuz special amenajat”. Dar imediat m-am corectat.

  4. Cat mai multe astfel de initiative vor contribui la cresterea ratei de vaccinare singurul mod in care ne putem proteja pe noi si pe cei apropiati si putem scapa de pandemie.

  5. Bucureștenii au centre de vaccinare deschise zilnic. Au si acces facil la doctori si farmacii.

    In schimb, la tara, prin sate, oamenii de acolo n-au nimic. Nimeni nu se duce acolo de unde, cand horcaie rau de tot, pacienții sunt trimisi repede-repede la spital.