G4Media.ro

Cine sunt magistraţii din fiefurile Liei Savonea şi lui Lucian Netejoru care…

Sursa: Agerpres/ Autor: Silviu Matei

Cine sunt magistraţii din fiefurile Liei Savonea şi lui Lucian Netejoru care au pus umărul la eliberarea din penitenciar a fostului lider PSD Liviu Dragnea

Decizia de eliberare a fostului lider PSD Liviu Dragnea a fost luată de judecătorii Tribunalului Giurgiu, Adriana Pencea (fostă Filip) și Oiţa Ghiţă.

Adriana Pencea (fostă Filip) este chiar preşedintele Tribunalului Giurgiu. Ea a fost numită de Secţia pentru judecători a CSM în 2018 pentru un mandat de 3 ani, începând cu 1 ianuarie 2019 până pe 1 ianuarie 2022. Comisiile de examinare pentru funcţiile de conducere au fost desemnate de Secţia pentru judecători a CSM, au explicat mai mulţi magistraţi pentru G4media.ro.

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Secţia pentru judecători a CSM este dominată de gruparea judecătoarei Lia Savonea (foto), fostă şefă a CSM în 2019. În 2018, anul numirii Adrianei Pencea la şefia Tribunalului Giurgiu, şefă a CSM era judecătoarea Simona Marcu, soţia avocatului Gil Vasile despre care Riseproject.ro a dezvăluit în cadrul celebrei anchete de presă „Valiza” că a fost pe ştatul de plată al Tel Drum – compania despre care procurorii DNA susţin că este controlată de Liviu Dragnea – cu suma de 15.200 de lei.

Numele judecătoarei Adriana Pencea se află pe lista şefilor de instanţe care, în martie 2019, au condamnat protestele magistraţilor împotriva modificărilor operate de PSD-ALDE-UDMR la legile Justiţiei. Vezi aici.

În noiembrie 2012, judecătoarea Adriana Filip (actuală Pencea) l-a eliberat din arest pe Sile Cămătaru. În urma unui denunţ potrivit căruia ar fi primit suma de 100.000 de euro pentru eliberarea interlopului, judecătoarea a fost anchetată de DNA, însă investigaţia nu a confirmat suspiciunile. Potrivit declaraţiilor sale de avere, soţul judecătoarei este director de alimentaţie publică la firma Amon SRL, care operează restaurantul Perla de pe faleza Dunării din Giurgiu.

Judecătoarea Oiţa Ghiţă a fost delegată de Secţia pentru judecători a CSM în funcţia de preşedinte interimar al Secţiei Penale a Tribunalului Giurgiu timp de 6 luni, din 24 decembrie 2020 până la data de 24 iunie 2021, potrivit portalului CSM. Ea a condus Secţia penală a Tribunalului Giurgiu încă din decembrie 2018, prin delegări succesive acordate de către Secţia pentru judecători a CSM. Judecătoarea Oiţa Ghiţă este cercetată disciplinar de Inspecţia judiciară condusă de judecătorul Lucian Netejoru pentru că ar fi încălcat dreptul la apărare al unei inculpate. Judecătoarea ar fi judecat un termen al procesului fără să citeze inculpata şi fără ca avocatul acesteia să aibă cunoştiinţă despre termenul de judecată.

Tribunalul Giurgiu este şi fieful actualului inspector şef al Inspecţiei judiciare, Lucian Netejoru, numit în funcţie tot de o comisie din care a făcut parte Lia Savonea. Netejoru a fost la conducerea Tribunalului Giurgiu, ca vicepreşedinte şi preşedinte, încă din 2006 până în 2015 când a câştigat primul mandat de inspector şef al Inspecţiei Judiciare.

Cum a ajuns eliberarea lui Dragnea la Tribunalul Giurgiu

Pe 27 aprilie 2021, Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea de eliberare din penitenciar formulată de Liviu Dragnea. O lună mai târziu, pe 27 mai 2021, Tribunalul Bucureşti a confirmat decizia judecătoriei şi a stabilit că fostul lider PSD va putea cere din nou eliberarea condiționată abia după data de 27 august.

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, Claudiu Corobana şi Ciprian Purice, care au luat decizia de respingere a eliberării condiţionate a lui Liviu Dragnea, au fost atacaţi în presa care susţine inculpaţii şi etichetaţi drept #Rezist.

Ulterior, Liviu Dragnea a formulat o cerere de strămutare la Curtea de Apel Bucureşti (CAB) pe motiv că în Capitală nu ar fi avut parte de judecători imparţiali.

Sursa Foto: Romanialibera.ro

Pe 14 iunie, CAB a anulat decizia Tribunalului, a decis rejudecarea şi strămutarea procesului la Tribunalul Giurgiu. Judecătoarea de la CAB care a luat această decizie se numeşte Nicoleta Nolden (fostă Cristuș) şi este o apropiată a Liei Savonea, fostă şefă a Curţii de Apel Bucureşti, după cum a arătat G4media.ro în repetate rânduri.

În octombrie 2019, judecătoarea Nolden (foto) a mai luat o decizie favorabilă lui Liviu Dragnea. Ea a anulat hotărârea Secţiei pentru judecători a CSM din decembrie 2018 prin care a fost stabilită componenţa completurilor de 5 judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) şi hotărârile Colegiului de conducere al ÎCCJ privind numărul şi tragerea la sorţi a completurilor de 5 judecători pe 2019. Vezi detalii aici.

În vara lui 2019, judecătoarea Nolden a obligat Secția pentru procurori a CSM să îi prelungească activitatea în profesie procuroarei Puiu Zarafina de la Secția Specială după împlinirea vârstei de 65 de ani Procuroarea Puiu Zarafina o ancheta, alături de procuroarea Adina Florea, pe fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi în aşa zisul dosar al aducerii în ţară a fugarului Nicolae Popa, fost director al FNI. Puiu Zarafina îl cerceta pentru presupuse abuzuri şi pe procurorul Andrei Bodean, șeful DNA Constanța, anchetatorul lui Mazăre și Nicușor Constantinescu. Puiu Zarafina avea în lucru și un dosar al procurorului Cristian Ban, membru CSM.

Europa liberă a arătat aici că judecătoarea Nolden a suspendat un ordin al Vioricăi Dăncilă prin care a demis un secretar de stat din MAI. Fostul secretar de stat Adrian Petcu, apropiat de Carmen Dan, a rămas pe post cu ajutorul judecătoarei Nolden, deși a fost dat afară de Viorica Dăncilă.

Petcu fusese numit în funcţie pe vrema fostul ministru de interne Carmen Dan. Când aceasta şi-a dat demisia, pe 15 iulie 2019, Petcu nu a plecat odată cu ea, astfel încât a fost demis de Dăncilă o lună mai târziu. Încă de la primul termen de judecată, judecătoarea Nicoleta Nolden i-a dat dreptate lui Petcu şi a decis suspendarea decretului de schimbare din funcţie semnat de Dăncilă.

Europa liberă a arătat şi că Nicoleta Nolden a fost colegă de complet de judecată, în cadrul Secției Contencios Administrativ de la CAB, şi cu Alina Ghica, vicepreședinte al Curții de Apel București, și prietenă a Liei Savonea.

Interesant că judecătoarea Nolden a fost detaşată de CSM la Ministerul Justiţiei în martie 2020, la cererea ministrului PNL Cătălin Predoiu. Detaşarea ei a încetat în martie 2021, după ce ministrul Justiţiei a devenit Stelian Ion de la USR.

Nicoleta Nolden (ex-Cristuş) a fost consiliera lui Cătălin Predoiu în primul său mandat în fruntea Ministerului Justiției, a fost consilier de stat în aparatul de lucru al fostului prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu și a lucrat în Ministerul Afacerilor Externe, unde a ocupat funcția de consul în cadrul secției de afaceri consulare a Consulatului General al României la Bonn.

Potrivit declarațiilor sale de avere, Nicoleta Nolden este căsătorită cu un judecător german, Gerd Nolden, de la Curtea de Apel din Koln.

De notat că, la sosirea acasă de la penitenciar, Liviu Dragnea l-a pomenit în treacăt pe fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu. ”La mine a fost o comandă de sus, foarte clară. Flavia (avocata Flavia Teodosiu – n.r.) mi-a spus că i-a spus Predoiu, când era ministrul Justiției, că totul vine de la Iohannis”, a declarat Dragnea la sosirea acasă, după eliberarea condiționată din penitenciar.

Imediat, fostul ministru Justiţiei Cătălin Predoiu a dezminţit categoric. „Am luat act de declaraţia făcută la ieşirea din penitenciar de către Liviu Dragnea, condamnat penal recent liberat condiţionat, făcută la adresa subsemnatului şi o dezmint categoric. E o declaraţie incorectă, nu am fost interesat şi nu am făcut comentarii legate de niciun dosar al vreunui deţinut al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea”, a scris Predoiu pe Facebook.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

70 comentarii

  1. Judecatoarei care a admis strămutarea lui dragnea si a anulat hotărârea tribunalului bucurești de respingere a eliberării condiționate a fost stefan irina.

    • CAB e controlat clar si aproape total de Lia Savonea. Ea a delegat o pe Cristiu Ninu Luminita la conducerea cab si pe Richiteanu Nastase Ovidiu președinte secția I penală a cab. Mai departe prin ei comanda soluțiile judecătorilor din subordine care au fost promovați prin transfer si nu prin examen de promovare efectivă. Asta e filiera

    • Normal ca Dragnea primea mesaje de la Predoiu daca Nolden, judecatoarea de baza a lui Predoiu facea asemenea viraje si primea sinecuri la Ministerul Justitiei. O mafie unita.

    • Lung lantul coruptiei din Justitie… Nu cred ca in astfel de conditii, cu institutiile care ar trebui sa o mentina curata dominate de mafioti Justitia din Romania mai poate fi adusa la normal.
      Bietul Ion Stelian se zbate, dar mafia e mai puternica decat el si nu prea este ajutat. Dimpotriva, este sabotat si de unii colegi din guvern.

    • cab ESTE SPALATORIA DE INFRACTORI AI PARTIDULUI ?

    • Nu atat eliberarea puscariasului Dragnea deranjează opinia publică, ci dovada ca frăția infractorilor din justiție, politică și CCR, funcționează ca unsă.
      Dacă am fi avut o coaliție funcțională in care pesedeu’ unguresc al Kelemenului n-ar pune piedici încercării de a schimba legile lui Ciordache și Dragnea, puteam spera că se va schimba ceva.

    • kmkz.ro
      „Nu va mai mirati atata, de parca nu ati sti cum functioneaza de fapt statul de drept in Romania: politicienii le asigura procurorilor si judecatorilor, din banii vostri, salarii de bancheri si pensii speciale de zeri, iar procurorii si judecatorii tolereaza furturile clientelei politice. Asa functioneaza de fapt „justitia” in Romania: pe baza acestui furt sinistru si legalizat din banul cetateanului, in beneficiul magistratilor si al hotilor din politica.”

  2. Se pare ca dragnea inca mai are dinti cu care sa muste. Iar judecatorii lachei vor ajunge la groapa de gunoi. Unde le este locul.

  3. Doar citind unde a fost Noldea consilier, la sforsarul justititiei si artizanul tuturor mizeriilor facute ca ministru mi-am dat seama de ce a scapat hamsterul din cusca. Predoiu a fost consiliat de smecherii vremii printre care Viorel Hrebenciuc. Toata agenda mafiei a fost adusa la indeplinire. Facand mereu pe prostul perfect acest individ cu mafia in suflet a dat cu barosul fix acolo unde trebuia. O rusine ca serviciile nu l-au informat pe Iohannis sa nu puna secatura ministru semn ca are spate puternic sus de tot. Asa si-a batut joc de dosarul 10 august dar si de Black Cube cand prim procurorul sef DNA a fost urmarit profesionist la cererea mafiotilor girati de oameni din servicii prin interfata Dragomic, fugit nu se stie unde de o condamnare.

  4. Doamnele excroace , drum bun si rapid spre Targsor .

    • Niste jeguri mediocre, fara alta „calitate” decat lipsa de scrupule in a sprijini penalii. In contrapartida obtin sigrurul sprijin prin care pot inainta profesional: numiri politice, spate in parlament si CCR.

    • Și care cred ca au facut icter de invidie din cauza Codrutei Kovesi. Toată șleahta asta n-ar face față niciunui concurs corect.

  5. Nu se putea sa nu auzim si de mizeria PNL-ista Predoiu.
    Cum au ajuns scursurile astea la varful CSM? sau macar in sala de judecata? Degeneratii asta sunt relicve ale sistemului PSD- Nastase. Cat de cangrenat e sistemul juritic , cand spunea Moise Guran ca ne va lua ani daca nu zeci sa revenim la normal credeam ca abereaza…

  6. Ca fapt divers, nota pentru promovarea examenului de la Institutul Național al Magistraturii a fost scăzută de la 8 la 6.

  7. Celalalt judecator din complet, Andrei Buliga, a fost numit judecator pe data de 23.06.2021, la Judecatoria Alexandria, iar pana pe data de 15.07.2021, a si ajuns la Tribunalul Giurgiu, probabil prin delegare, pentru ca nu s-au facut transferuri 🙂

    • a venit ordin de la langley sa schimbam hashtagul? v-a dat gazele din Mare, v-a cumparat rachetele, ce mai vreti?

  8. pana la urma livache indeplinea conditiile. liberarea conditionata este regula si nu exceptia in sistemul de justitie romanesc. atatea sifoane prin comentarii, asa sa faceti si cu ceilalti 99% pe care ii eliberati inainte de termen si pe care ii bagati inapoi in circulatie „nereformati” ca asa scrie in raportul penitenciarului si al judecatorului copy paste de drepturi si libertati…vai, a iesit livache…pai indeplinea conditiile!

    • @jeanes
      Iar dezimformezi. Eliberarea conditionata nu e un drept dat ,liberarea condiționată în cazul închisorii POATE fi dispusă, dacă: instanța are convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat și se poate reintegra în societate. Si cum dreaq s-a indreptat mustaciosul daca la proces a declarat ca fost inchis nevinonat la comanda politica?

    • aberezi. toata lumea cu raportul curat iese la prima tura cand indeplineste conditiile, toata lumea vrea sa scape de ei. ceilalti cu 1-2 rapoarte la dosar nesterse, ies mai tarziu, dar personal n-am intalnit nicio persoana care sa fi facut pedeapsa pana la capat.

    • Jeane, mănânci kkt. Liberatea condiționată e o vocație nu un drept, iar un detinut care se declară nevinovat, negând astfel hotărârea de condamnare și justețea pedepsei primite și parțial executate nu este de eliberat. Decât dacă-i are pe judecători la degetul mic.

    • Rufus, tu esti cel care mananca kk! Peste 50% dintre cei condamnati nu-si recunosc vinovatia si totusi ies mai devreme de termen. De ce Dragnea nu trebuia sa iasa?! De ce dintre toti cei implicati in dosarul lui nimeni altcineva nu a facut nici mscar 1 zi de inchisoare in afara de el?! Ca asa au hotarat stapanii vostrii? Voi, trolii securistilor globalisti care-l venerati pe satana chiar ne credeti prosti pe toti?!

    • Adriane, vorbești pesedeza, baiete.
      Ce treabă au „trolii securiștilor globalisti” cu dreptul penal și cu politica penală a României? De unde știi tu câți deținuți sunt liberați condiționat și câți își recunosc sau nu vinovăția?
      Ești un habarnist pus doar să scrie mizerii pentru botaniști.
      Să i-o suji lu’ Dragnea și lacheilor săi, slugoi josnic ce ești!

    • 1/3 din 3 ani si 1/2 inseamna 2 ani si 4 luni, nu 2 ani si 2 luni. Si mai avea, si ceva sanctiuni.

  9. Mafia peste tot asa e romania, o combinatie nasoala de mafioti si o mare parte de populatie cretina.
    Cretinii sunt oameni needucati in general peste 40 de ani si binenteles saraci.

  10. Ce increngatura de tâlhari pe întreg lanțul premeditarii punerii în libertate a hoțului liviu nicolae dragnea !CUCUVEAUA SAVONEA a pus la cale toată mizeria eliberarii puscariasului ,întregul traseu a fost premeditat pt că tâlharul nu întrunea condițiile eliberării! Magistrații onești n-aveau cum sa-l elibereze ,așa că au folosit „scursurile ” care n-au avut nici o jenă să’l pupe în kur pe kariat!

  11. Se desprinde o singura concluzie: magistratul trebuie sa raspunda pentru faptele si actele sale legate de exercitarea profesiei.Sunt platiti regeste pe perioada vietii active pentru a nu putea fi corupti.Motivul acestei salarizari nu sta in picoate, o arata realitatea.Le dam pensii speciale si , culmea, le actualizam periodic.De ce ? Ptobabil le multumim in acest fel pentru felulbin cate au protejat hotii si coruptii.In plus, nu raspund pentru nimic.Este corect?

    • O justitie doar ptr gainarii…justitia este vinovată ptr distrugerea economiei românesti, de jafurile economice din România … trebuie urgent o lege ptr raspunderea magistratilor, si posibilitatea de ai suspenda din functii si drepturi….

  12. Atunci când justiția dintr-o țară este acaparată de câțiva oameni vorbim despre un atentat la siguranța națională. România nu mai are nicio instituție care să o apere ?
    Lucrurile chiar au ajuns să ia o întorsătură de-a dreptul periculoasă !

  13. Oameni buni , nu vedeti propaganda g4 media? cum dracu un om care are DREPTUL la eliberare conditionata PRIN LEGE, indiferent ca il cheama Dragnea sau ion sau gelu…etc se inducee ideea de mafie din justitie sau cine stie ce gasti lau eliberat..
    Nu vedeti ca articolul acesta e de tot kktul? Tot mai punem botu`la articole dastea?

    • Liberarea conditionata nu e un drept dat , ”liberarea condiționată în cazul închisorii POATE fi dispusă, dacă: instanța are convingerea că persoana condamnată s-a îndreptat și se poate reintegra în societate.” Si cum dreaq s-a indreptat mustaciosul daca la proces a declarat ca fost inchis nevinonat la comanda politica?

    • Uita-te mai bine cum s-a ajuns la aceasta eliberare si la ce a facut CSM dupa aceea

    • Ce tot aveți cu faptul ca nu și-a recunoscut fapta? Poți fi condamnat și fără sa fi declarat nimic! Eliberarea se hotărăște pe baza rapoartelor ANP sau așa ar trebui, pt ca cei din penitenciar știu cel mai bine despre comportamentul si activitățile deținuților. In aceste cazuri judecătorii au o putere de decizie discreționară, deoarece, indiferent ce spun rapoartele celor din ANP, ei hotărăsc dacă te eliberează sau nu! P.S. Dacă ar fi mers la proces cu vreo odă închinată judecătorilor care l-au condamnat sau sistemului de justiție românesc, pe care sa o recite cu ochii in lacrimi, ar fi meritat sa fie eliberat?

    • Kubo, nu recunoasterea faptei în timpul procesului e pusă în discuție la liberarea condiționată, ci în timpul executării pedepsei, adică atitudinea condamnatului față de fapta penală; dacă el continuă să spună că a fost condamnat pe nedrept, înseamnă că el are minime sanse de reintegrare socială, fără a fi din nou periculos pentru comunitate. La asta se reduce discuția despre recunoaștere, cu ocazia luberării conditionate.

    • Rufus, recunoașterea i-ar fi profitat înainte de condamnare, pentru ca, cel mai probabil, i s-ar fi redus pedeapsa. Omul a respectat hotărârea instanței, s-a supus regulilor detenției, dar a rămas consecvent cu privire la vinovăția lui. Acum, recunoașterea ar fi fost de forma, doar pt a obține eliberarea. Oricine și-ar da seama de asta. Sunt atâtea cazuri in lume, in care s-au ispasit pedepse mari, apoi s-a descoperit nevinovația celor in cauza… Cum ar suna sa recunoști o fapta, iar apoi ( pt ca e posibil ) sa fii declarat nevinovat???

  14. E mai nasol sa fii judecator securist decât sa fii din gașca lui Savonea. Savonea macar se zbate pentru independenta judecătorilor.

  15. DE MANUAL AU OPERAT juzii. CATA COORDONARE, CATA PRECIZIE !

    juzii cab, juzii de la giurgiu, csm.

    FELICITARI !

  16. Stau și mă întreb câți „apropiați” are Lia Savonea. Câte „fiefuri”, „grupări”, „anturaje” și „pritene” are Lia Savonea. Aproape că nu e un articol despre Justiție in care să nu aflăm că pentru infractorii din PSD lucrează Lia Savonea, sau o apropiată a Liei Savonea, sau cineva din fieful Liei Savonea, sau o prietenă a Liei Savonea… Femeia asta chiar e Ecaterina cea Mare a Justiției din România? Ea le face și le desface pe toate? Ea e Malefica de al cărei cojoc nu are nimeni ac? E invincibilă, ubicuă și eternă?
    Treburile merg rău in Justiție și nu cred că Justiția va putea fi reformată curând în România. Chiar dacă, prin absurd, am admite că politicienii ar acționa la unison pentru reformă, adevăratele piedici se află chiar în interiorul sistemului. „Insiderii” sunt divizați și grupați în o mie și una de asociații care se critică reciproc și se reclamă la CSM. Tot felul de tabere și bisericuțe dau comunicate contradictorii. Îmbârligați in relații cu politicienii și interlopii, cu neamuri, rude și belferi ai administrației locale, magistrații fac front comun doar când e vorba de a-și apăra privilegiile: vârsta de pensionare și pensiile speciale. Mare parte dintre ei sunt niște parveniți profitori ai unor conjuncturi și submediocri in raport cu profesia.

  17. Reiterez: In Romania se afla doua ramuri ale fostei Securitati care-si cunosc penalitatea deplin(d’aia e o lupta cu manusi…) si asta nu se va schimba in urmatorii 30 de ani.

    A durat 30 de ani ca sa ajungem unde trebuia Romania sa fie acum 30 de ani daca Regele avea puterea si curajul sa-si reia tara …

    Surse si fonduri erau … Aveam si CIA-ul, care doar cu d’astea se ocupa, din pacate, pe noi la momentul respectiv ne-au omis … Eram prea fragili, le-a fost frica sa nu decolam spre Polul Nord …

  18. Aşa cum mafia din Sicilia, Calabria sau Napoli este controlată de diverse familii, aşa şi justiţia românistaneză a ajuns deturnată de clanurile unor magistraţi.

    CSM se face că nu observă incompatibilitatea ABSOLUTĂ a unor judecători şi procurori care fac afaceri cu părţile din procese sau sunt căsătoriţi cu avocaţi sau au notariate şi birouri de executări judecătoreşti. Adică ei nu fac bani direct, dar fac rudele lor… CE MIZERIE!

    Banii cei mai mulţi sunt la casele de avocatură specializate in insolvenţă, paradisuri fiscale şi multinaţionale. De acolo se dă ora exactă in mascarada numită justiţie. De acolo şi de la Securitate.

    Activitatea judiciară din Românistan nu mai are de mult de a face cu legea, e doar o afacere de famiglie a unor clanuri. Luaţi zece judecători şi procurori de oriunde şi veţi afla fie că au părinţi foşti magistraţi, rude magistraţi, rude avocaţi, poliţişti, notari, executori judecătoreşti.

    In Românistan, justiţia e mafie. Toţi sunt cu toţi împotriva cetăţenilor. Ce a făcut justiţia în Dosarul Flota? In privatizările de vândut la fier vechi industria? In devalizările băncilor? În traficul de persoane? In domeniul defrişărilor? Arderea deşeurilor? Evaziunea fiscală a multinaţionalelor? Ce a făcut?

    Şi-a colectat partea din pradă.

    Asta a făcut „justiţia”.

    • Numai hastagistii ataca avocatii, confundandu-i intentionat cu sistemul. Esti penibil…

    • Da mă… că avocaţii sunt sfinţi şi cine nu îi place pe câţiva avocaţi este sigur rău, pentru că toţi avocații este sfinţi care este… Sfinţii corupţiei.

  19. SIMPLU … Răspunderea magistraților și Confiscarea extinsăp

  20. Fatarnicilor , fatarnicilor , fatarnicilor , sunt atitia care au furat tara de au saracit o si nimeni nu
    Se atinge de ei.
    Uni se vorbeste pe ca colt de strada , ca si au cumparat 6 case din ,, meditatii ,,
    Dar fara sa prezinte o singura chitanta

    • Altul a spoliat județul Teleorman și chiar mai mult de atât, mutându-și cea mai mare parte a averii pe numele unor apropiați ori în Brazilia, la Fortaleza, iesind din pușcărie după 2 ani și 2 luni deși avea de executat 3 ani și 6 luni. Asta cum e, tovarășe? E drept asa?

  21. Ce justiție avem… Parcă e un bordel.

  22. De parca mai contează cine ce cum… E liber… Atunci când a fost strămutat era clar ca va fi eliberat..

  23. Așa ați votat, așa aveți, așa vă trebuie. Să vă fie învățătură de minte. Lepra galbenă și USR va distruge ființa poporului român!!! Mare rușine pentru această nație să aibă așa ceva la conducerea țării. MARE RUȘINE!!!

  24. pare a facatura, ar trebui arestati toti ptr ca de fapt s-au pus in slujba infractorului.

  25. Tot infractorul Dragnea a condus justitia si cat a stat pitulat.

  26. Sunteți niște gunoaie de doi lei site de kkt ce plm a-ți vrea sa stea toată viața în pușcărie zdrentelor ?după ce ca ai întrat nevinovat.

  27. Cu atâtea buruieni otrăvitoare în Justiție nu vom avea niciodată reformă ca lumea. Toate domeniile au uscăturile lor dar parcă aici sunt maimulte. Și au și o influență nefastă mai puternică, din moment ce poate anula o decizie a prim ministrului. Nu înțeleg unde este echilibrul puterilor în stat, din moment ce o decizie definitivă a unei instanțe nu poate fi contestată nici de puterea legislativă nici de cea executivă dar invers văd că se poate.

  28. Caracatiţa şi legăturile dintre ei există şi nu trebuie decât aduşi în faţa justiţiei iar într-o zi se va întâmpla asta sau credeţi că de disperare ţin cu dinţii cu prostiile lor făcând să se îngroape şi mai mult?
    Oricum atâta o vor întinde sau vor deranja într-o zi pe unii de al lor sau vreo bătălie politică va aduce vreun avantaj altei tabere dintre al lor încât se va întâmpla ce s-a întâmplat de obicei, deci nu vă faceţi griji că vor plăti sau încă mai cred în justiţia aia corectă care chiar ei au pus-o la dispoziţia oricui poate să o controleze?
    Vedeţi voi ce nu înţelegeţi e că tabăra Dragnea şi PSD de acuma sunt tabere diferite iar lupta dintre ei va continua încă mult timp de acuma încolo şi se va duce şi pe control politic iar o tabără va încerca constant să ia iarăşi frâiele în PSD şi într-o zi una din tabere se va folosi pentru eliminarea celeilalte exact de băieţii ăia care azi o fac pe Geronimo.
    Nu vă faceţi griji că la momentul potrivit dacă va avea cineva de câştigat lovind politic în ei va fi şi ziua în care vor plăti începând de la CCR şi sfârşind până la cel mai mic limbric implicat de toată caracatiţa va cădea şi sunt şanse mari ca chiar Dragnea să le-o facă după ce tot el ia băgat în poveste sau credeţi că va mai face vreo zi de puşcărie PENTRU VOI (poate vă gândiţi mai bine cu luarea lui înapoi în partid şi îl duceţi de nas până în ultimul moment când nu va mai avea ce face)?
    Continuaţi că vă descurcaţi bine şi nu cumva să credeţi că veţi fi la infinit pe acele posturi ca să puteţi influenţa la infinit că în momentul când vă veţi pierde valoare sunteţi bun de aruncat la gunoi, se mai numeşte reciclare iar voi cei din discuţie veţi fi reciclaţi pentru un scop mai bun în interesul altora la un moment dat.
    Tudorele fă ceva şi scăpai pe ăştia sau crezi că ce ai făcut nu va fi un bun de vânzare într-o zi pentru promovarea unora la putere şi înlăturarea posibililor contracandidaţi?….ar fi trebuit să ştiţi acest lucru că chiar voi aţi făcut-o în zilele voastre de glorie aşa că de ce credeţi că va fi diferit pe viitor?….bănuim că în acele momente vă credeaţi nemuritori pe următoarele decenii şi va fi totul sub controlul vostru şi nici nu vă trecea prin cap că nu vă va ieşi, chiar aşa de naivi eraţi?
    Mai simplu spus „chiar al lor îi vor executa şi le vor mulţumii pentru servicile aduse dar poplitica e politică şi lucrurile trebuie să meargă înainte”…..chiar nu vă cunoaşteţi deloc?
    Dacă puteţi ieşi la pensie ar fi bine să o faceţi toţi că va scădea impactul politic când va veni momentul şi poate nefiind activi efectul care îl urmăresc va fi diminuat mult şi îi va face poate să nu îşi piardă timpul cu voi dar atâta timp cât încă sunteţi activi vă asigurăm că sunteţi diamante.

    Ironia sorţi este că chiar o justiţie corectă ar putea fi scăparea lor astfel fiecare cuvânt spus mai sus se va adeveri.

  29. Cert e ca dosarul lui daddy e cam dubios si pedeapsa a fost maita ca urmare a unei condamnari cu sspendare.

  30. De ce unora vi se pare anormal ca a fost eliberat Dragnea, dacă au fost îndeplinite toate condițiile ce conduc la eliberarea condiționată?
    Doar ca-l cheamă Dragnea si îl urăște Johannis?

    • Care condiții? Aceea că a creat impresia instanței că s-a reabilitat? Impresionabilă instanță, dacă ne gândim că reapectivul condamnat a fost sanctionat în pușcărie pentru că a dat un interviu la presă fără aptobarile administrative necesare si că neagă mereu justețea condamnării sale, afirmând (patetic) că e un deținut politic.

    • Să îți iei citostatice de salariul pe care ti l-a dat psd, Dumitrescule..

  31. Sa înțeleg ca numai când se dau soluții de condamnare considerați ca funcționează corect sistemul de justiție?

  32. Genul asta de articole nu ataca independenta justitiei? intreb pt un prieten

  33. Pai daca hotarirea tribunalului din Bucuresi a fost anulata, cum de nu poate fi anulata si cea a tribunalului din Giurgiu?
    Ce fel de justitie e asta???

  34. Justitia este plina de politruci corupti si prieteni ai infractorilor politici.O mlastina de interese si coruptie ce-ti muta nasul din loc.

  35. Probabil ca legile nu sunt bine facute daca permit ca unii judecatori sa dea hotarari ca cea de eliberare a lui Dragnea.

  36. Nu înțeleg și nu vreau să înțeleg de ce contează cine a judecat cererea de liberare condiționată. E clar că îndeplinise toate termenele și le depășise chiar ….e trist ca se doresc soluții în funcție de simpatii sau antipatii ci nu în funcție de lege.

  37. E clar ca NU le-a indeplinit.