G4Media.ro

Ciolacu, evaziv în privința universității absolvite: „Am terminat Ecologic…la Drept” / Afirmă…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Ciolacu, evaziv în privința universității absolvite: „Am terminat Ecologic…la Drept” / Afirmă că a fost corigent „o singură dată”, la economie politică

Premierul Marcel Ciolacu, candidatul PSD la președinția României a revenit cu informații în privința notelor și studiilor sale, în emisiune la RTV, dar a continuat să fie evaziv când a fost întrebat :„care este facultatea pe care ați absolvit-o?”. „Ecologic…la Drept, acolo am dat primul an”, a răspuns Ciolacu, fără să ofere detalii în plus.

El a mai spus că a rămas o singură dată corigent, la disciplina „economie politică”.

Anterior, Ciolacu a explicat că a avut media 9 la lucrarea de licență, iar în emisiune la RTV a adăugat că a făcut inclusiv un masterat, încheiat cu media „8,66”.

Conform datelor din CV-ul afișat public, Marcel Ciolacu arată că în perioada 1991-1995 a urmat „Facultatea de Drept” din cadrul „Universității Ecologice” din București, finalizată cu „licență”.

De asemenea, în CV Ciolacu menționează „studii postuniversitare”, în anul 2004, specializare „Management şi finanţare locală”.

În 2008-2009 menționează „cursuri postuniversitare”, la Colegiul Național de Apărare București (perfecționare în domeniul securității naționale), iar în 2010-2012 un masterat la SNSPA București (Bazele Sectorului public, Managementul finanțelor publice).

În privința examenului de Bacalaureat, Marcel Ciolacu a spus că și-a verificat diploma și a avut media 7,03.

În emisiune la RTV el a spus că a dat bacalaureatul din Lb.Română, Matematică și Fizică, dar nu a putut să explice ce notă a obținut la fiecare disciplină.

„Nu știu defalcat…fizica m-a tras în jos”, a răspuns Ciolacu, adăugând că doi ani a făcut „la filologie”, ca mai apoi să dea și „treapta”. „Aoleu, că am scăpat-o și pe asta cu treapta…mâine o să vedem la știri că nu mi-am luat treapta…” a comentat liderul PSD, schimbând subiectul cu afirmația că el a muncit „de la 19 ani”, în ciuda lipsei de informații și speculațiilor privind activitatea sa până la vârsta de 38 de ani.

Conform datelor din CV-ul afișat public, Ciolacu declară că a absolvit Liceul de Filologie-Istorie „Mihai Eminescu” din Buzău, în intervalul 1982-1986.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. O lighioana ca Ciolacu asta n-ar fi prim-ministru nici macar intr-o dictatura din Africa neagra, si acolo aia standarde mai inalte.

  2. Presupus revolutionar, studii cu finalitate nesigură, activitate profesională incertă, limba română vorbită incorect pe alocuri, incapacitate de a-si expune gandurile liber avand nevoie de hârtii după care să citească, prietenii dubioase cu persoane de pr0astă notorietate, ezitări si pași dati inapoi in fața multor probleme de rezolvat ca prim-ministru dar foarte vocal când laudă „realizările” guvernului său, lipsa unui dialog sincer cu societatea. Cam asta văd eu oferta lui marci in schimbul votului pentru presedintie. Pe bune, ăsta ia in continuare indemnizatie de participant la revolutie?…

  3. Nici gradinita nu cred a a facut-o…

  4. Ciolacu, un combinator caruia nu i-a placut scoala, dar a stiut sa se invarta de cateva diplome obtinute in mod dubios. Cum sa fie el capabil sa conduca inteligent o tara ? De cand este prim ministru, economia Romaniei a luat-o la vale. Si nici nu are bunul simt sa-si recunoasca incompetenta, ba ne mai si minte in fata, ca tot ce-a facut el si psd este bine pt noi…

  5. E atat de 4n41f4637 că nu știe nici măcar să mintă ce fabrică de diplome a absolvit! 🤮
    Unde mai pui că nu are bacul luat… nu a reușit să furnizeze diploma de liceu, e „pierdută”! 🤮

  6. Ce este de mirare. Dacă citiți CV-urile persoanelor care ajung demnitari, politicieni de vârf, procurori, judecători, dar mai ales a celor numiți sau câștigători anterior desemnați ai concursurilor pentru posturi de conducere în deconcentrate și instituții publice, o să observați câți dintre ei au goluri în CV, majoritatea au studii superioare finalizate târziu și la instituții de învățământ private despre care toți știm ce calitate a pregătirii academice asigurau in perioada respectivă. Prin urmare nu știința stă la baza celor ce ne conduc ci coatele ascuțite sau sprijinul politic ori al serviciilor care ar explica cumva perioadele lipsa din CV.

  7. Corigent la economie politica, cam ce ar trebui sa stie ca premier.

    • Cum sa fi fost corigent si sa se si laude cu asta, de parca ar fi fost premiant ! Asta-i este nivelul. Du-te, ma, la tine la Buzau si lasa pe unu’ cu scoala mai multa sa fie prim ministru. Incultule si incompetentule tupeist !