G4Media.ro

Ciolacu: Impozitele pe proprietate nu se modifică în 2025

Ciolacu: Impozitele pe proprietate nu se modifică în 2025

Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că românii vor plăti aceleași impozite pe proprietate anul viitor, în condițiile în care noul mod de calcul al impozitelor pentru clădiri va fi amânat până în 1 ianuarie 2025.

“Anul viitor românii plătesc același impozite pe proprietate”, a spus Ciolacu, adăugând că, până în 2026, Ministerul Finanțelor va trebui să construiască o structură specializată pentru gestionarea noilor reguli de percepere a impozitului.

De asemenea, Guvernul va renunța la actualizarea accizei la bere pe baza inflației, care trebuia făcută la 1 ianuarie 2025, urmând a fi adoptat un alt model, cerut de industrie, respectiv un calendar de creștere graduală a accizelor, “pentru o mai bună predictibilitate”, a precizat premierul.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Adica noul sistem nu este gata, oricum o sa aflam la sfarsit de 2025 care vor fi taxele pe imobiliare. Acum marim doar TVA de la 9% la 21% si pentru moment este de ajuns.

  2. De câte ori a fost la guvernare „gașca lu’ Iliescu”, au crescut taxele… Poate pentru că altceva nu știu în materie de creșterea resurselor la buget.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.