G4Media.ro

Cioloș: În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și…

sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Cioloș: În România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție. Sper ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate

Copreședintele USR PLUS, Dacian Cioloș, spune că în România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție și își exprimă speranța ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate.

„Un lucru se contureaza tot mai clar: în România anului 2020 tot mai mulți oameni vor evoluție și vor construcție. Nu mai ajunge demonizarea adversarului în politică. A venit vremea unei viziuni pozitive și a livrării de rezultate pentru a schimba lucrurile în bine și a materializa speranța. Sper să nu mă grăbesc spunând că vine vremea oamenilor care intră în politică pentru a face lucruri în interesul comunității, pe față, nu pentru a se căpătui ei și cei care i-au împins pe liste ale partidelor”, a scris Cioloș luni pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș precizează că își dorește să vadă că cei care au primit azi acest mesaj câștigând mandate să înțeleagă că greul abia acum începe, că „aceste mandate câștigate nu sunt încă o victorie, ci doar semnul unei așteptări imense și a unei responsabilități pe măsură, care acum începe”, că după atâta polarizare în politica românească, esențial e să învățăm să guvernăm pentru toți oamenii, nu doar pentru “ai noștri”.

„Și sper ca puterea câștigată azi să nu se urce la cap și să rămână acolo, ci să se traducă în forța și determinarea de a livra rezultate. Acum, în acest moment, sunt mândru de tinerii mei colegi care au dovedit determinare, anduranță și maturitate.
De fapt, încă odată, a câștigat România sănătoasă”, mai scris Cioloș.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

10 comentarii

  1. Putem spera si putem vota cu partide cinstite precum USR.

  2. Corect

  3. Sa livrezi rezultate inseamna si sa descoperi furturile din bugete si sa trimiti la DNA.
    Curtea de Conturi e tot a PSD-ului, pe persoana fizica?

  4. La acest moment nu sunt făcute rezultate oficiale.
    Dar chiar daca valul schimbărilor se anunta a fi important nu prea cred ca se vor intampla lucruri pentru ca:
    – Din cei 3187 de primari alesi vor fi cca 2500 care raman neclintiti si care nu au adus si nu vor aduce plusvaloare localitatii unde au fost alesi.
    Salariu lunar de la 8.230 ( cea mai mica comuna) pana la 20.800 lei (Bucuresti).
    Apoi tăcere!
    Si sforarii.
    Daca se face un clasament al Primăriilor care accesează Fonduri Europene pentru fiecare an din acest mandat care începe se va observa ca nu vor fi mai mult de 10 primariii in Romania.
    Pe an!
    Si daca nu esti capabil ca Primar sa accesezi FE nerambursabile ce asteptari poti avea de la Dansul sa faca parcuri, parcari supraetajate, transport local nepoluant samd.
    Va urma O a treia sau a patra încremenire in proiect.
    Fara numar si Romania se cufunda in subdezvoltare.
    Nu ca am fi in alta etapa acum!

    – Din cei 41466 consilieri alesi nu se va crea niciun curent spre dezvoltare, spre pluvaloare in localitatea in care au votat.
    Nu misca in front, trag sfori, asteapta sa incaseze lunar cca 15% din indemnizația Primarului pentru sedinte la care au facut act de prezența.
    Doar o mica comparatie aproximativă pentru un consilier local de Bucuresti:
    Încasează lunar cca 4680 per sedinta+comisie iar pe an încasările sunt de 56100 lei.
    Per mandat depăsesc 220.000 lei pentru NImic.

    In concluzie cred ca nu se va intampla nimic.
    Ar fi necesar schimbarea Legii electorale pentru reducerea substanțială a nr de consilieri, la sanctiuni de neaplicat sau nerealizate obiective.
    O tara plina de consilieri pomanagii!
    Trebuiesc comasate comunele care sunt părăsite.
    Sunt peste 800 de primarii cu pana la 2000 de locuitori.
    Fiecare primărie are 25 sau 30 de salariați care se învârt unul după altul, vin la 9 plec la doua si nu aduc plusvaloare satului lor.

    Daca nu începe acum un amplu proiect administrativ totul e in zadar.

    • Coane Fanica stii vorba ” mult si prost”. Ce daca ai 4 primari in Tandarei, Negresti, Tiganie si Flamanzi iar USR 2 in Bucuresti si Timisoara?

  5. Stiti ce-am vazut eu din partea plus pentru alegatori? Cred ca stiti, dar sa va spun totusi: total dispret, altfel nu pot sa calific non-combatul de la sectorul 4 al doamnei membra plus Ilustra Necunoscuta, aruncata asa, la bifarea de sarcini, in rest inodora, incolora, insipida si total invizibila.
    Dar nu, Ciolos e om nou, cu el in frunte vom avea victorii multe. Mai ales ca e viitorul sef USR.

  6. Ciolos,sper sa nu fie livrate aceleași constructii din 2016!!!Dar,pentru coerență as vrea să începeți cu verificările Anaf de la persoane fizice,nu juridice!!!Adică,să verificați fiecare individ din ce trăiește,cum plătește,cum a strâns averea sau veniturile pe care le are!!!Atunci,vom știi de unde începe evaziunea!!!