G4Media.ro

Cioloş: Voi candida și pentru Parlamentul României în 2020

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

Cioloş: Voi candida și pentru Parlamentul României în 2020

Dacian Cioloş, primul pe lista candidaților Alianţei USR – PLUS pentru Parlamentul European din luna mai, a anunțat duminică la Constanţa că va candida şi pentru Parlamentul României în 2020, transmite Agerpres.

„Dacă va fi nevoie şi atât cât va fi nevoie voi merge şi în Parlamentul European şi voi fi disponibil şi pentru Parlamentul României. De un lucru pot să vă asigur că, indiferent ce se va întâmpla până în 2020, voi fi şi candidat pentru Parlamentul României. Pentru că proiectul meu este în România, chiar dacă acum candidez pentru Parlamentul European nu o fac pentru a pleca la Bruxelles, nu am nevoie. Am stat la Bruxelles cinci ani de zile, dacă voiam puteam să rămân acolo şi aveam multe lucruri de făcut pentru Europa, inclusiv cu impact pozitiv pentru România, dar am ales să vin să mă implic aici în România. Şi această candidatură, acum, la Parlamentul European, este tot pentru proiectul la care vreau să contribui în România, în mod foarte clar”, a spus Cioloş într-o conferinţă de presă, citat de Agerpres.

Întrebat dacă va candida și la prezidențialele din acest an, Cioloș a evitat un răspuns tranșant, spunând că decizia va fi luată după europarlamentare.

„Eu personal nu pot să iau o decizie pentru că noi vom lua o decizie despre cum vom aborda campania pentru prezidenţiale, după ce trec alegerile europarlamentare. Şi vă asigur că Alianţa 2020 USR – PLUS în această direcţie va acţiona, pentru a susţine un proiect pentru România. (…) Modul în care vom face lucrul acesta îl vom decide împreună, după ce vor trece alegerile europarlamentare”, a spus Cioloș.

Fostul premier a mai spus că are o relație bună cu președintele Iohannis.

Foto: InquamPhotos / George Călin

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

8 comentarii

  1. Cu inimi încălzite de-al libertăţii soare/ te vom urma oriunde, iubit conducător…

  2. Iar bea postacu „mitilic”!

  3. Daca te ataca unul ca badin e de bine.Daca i se alatura o proteza molfaita pe post e si mai de bine.
    Succes Daciane!

  4. Pentru oamenii cu ratiunea la ei, cum suma asta: „Dati-mi votul pentru Parlamentul European, da’ sa stiti ca io nu ma duc acolo…„?!?!

    Sau asta …”Sunt atat de bun, ca imi pot face competent si responsabil si treaba de europarlamentar la Bruxelles, si de parlamentar la Bucuresti si daca ma mai gandesc un pic, as putea fi si presedinte in acelasi timp!” In timpul calatoriilor cu avionul Bruxelles – Bucuresti si retur, poate…

    Ne-am pierdut mintile? Suntem votanti din rural ai PSD, sa nu pricepem chiar nimic din ce declara si ce poate?!? Bozeeee …

  5. nu cred ca omul e o locomotiva pentru usr-plus. s-a vazut in 2016 cat de varza este. ma rog, usr isi asterne cum vrea patul, nu trebuia sa se inhaiteze cu varzalaul ciolos…

  6. Bai nea Ciolanos, ai fost un an premier, am vazut ce-ti poate pielea, lasa-ne frate in durerea noastra. Stiu ca te imping stapanii tai de la spate, ca vor sa puna ghearele pe Portul Constanta si pe compania TAROM, dar nu veti reusi iar de incompetenti ca tine si ca Ghinea, este plina politica romaneasca.

  7. Dl. Ciolos calca tot mai des în străchini. În acest caz, dă dovadă de neînțelegere a realității, care este aceea că ne dorim oameni serioși, care își fac treaba acolo unde sunt aleși, nu jolly-jokeri care sunt buni pe toate posturile și nici aroganți care cred că fără ei nu se poate. Dezamăgitor pentru Cioloș, tragic pentru România.