G4Media.ro

Clotilde Armand: Cine nu votează nu are dreptul să se plângă, nici…

sursa foto: USR

Clotilde Armand: Cine nu votează nu are dreptul să se plângă, nici în stradă sau pe Facebook dacă lucrurile merg rău

Candidata PNL şi USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a declarat că cine nu votează nu are dreptul să se plângă nici în stradă sau pe Facebook dacă lucrurile merg rău.

Clotilde Armand a afirmat, la ieşirea de la secţia de votare, că cine nu votează, nu contează.

“Am votat. Vă rog, ieşiţi la vot şi învingeţi. Fiţi hotărţi, fiţi vigilenţi. Cine nu votează nu are dreptul să se plângă, nici în stradă sau pe Facebook că lucrurile merg rău. De data asta cine nu votează chiar nu contează. Ieşiţi la vot şi învingeţi!”, a transmis candidata PNL şi USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, citată de News.ro.

Sursa Foto: USR

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

23 comentarii

  1. Madame Armand, tocmai, ca oamenii care voteaza nu au dreptul sa se planga! Dar asa este cand e grea cartea, confunzi lucrurile usor! Daca matale, madame, alegi pe cineva care nu iese, n-ai de ce sa te plangi ca nu se intampla lucrurile cum ai fi vrut. Daca alegi pe cineva care iese si nu-si face treaba, iar nu ai de ce sa te plangi! Eu, in schimb, care aleg sa nu aleg pe nimeni, am de ce sa ma plang. Desi nu o fac, pt ca prefer sa imi aleg singur destinul prin deciziile pe care le iau, nu sa imi las viata in mainile unora ca voi, care nu sunt in stare sa razbeasca in viata de zi cu zi si intra in politica, sa le fie mai usor. Asa ca, marș acasa si luati-va de mana cu pesedeii, peneleii, aldeii, proponteii si altii de prin politica, mai puneti mana pe carte si faceti ceva pentru cei de langa voi, apoi sa veniti sa va tanguiti pe feisbuci si pe teve ca nu va alege lumea!

    • Băi Dănuț. Daca tu nu vrei sa votezi nu mai baga strâmbe pe aici în speranța că or mai fi unii alții care nu votează doar că ai tu program artistic de la partid. Stai că prostu pe internet și bagi dume. Nu votezi treaba ta. Aia nu înseamnă că toată lumea tre sa se uite în coaja aia a ta de gura.

    • Tarziu, foarte tarziu pentru incercari disperate de a tine lumea departe de urne, dar partidul plateste ca turcu’, chit ca banutul se duce pe apa Sambetei…

    • Daca doar atat ati inteles, nici nu ma mira ca sunteti proști!

    • Adica tu, care refuzi participarea spre a schimba/a nu schimba ceva…. ai dreptul moral sa critici pe cineva care vrea sa schimbe/sa nu schimbe ceva????

      Serios???

    • @daniel, doar atat ai inteles? Pune mana pe carte un pic, ca sa intelegi mai bine ce inseamna politica si istoria, ca vad ca din ce se intampla in realitate nu intelegi. Votul nu schimba, fundamental, nimic, in Romania. Iesitul in strada si neplata impozitelor, taxelor, banilor ceruti de catre stat schimba ceva. Sa spui ca schimbi ceva votand rail cel mai mic este la fel de stupid ca a spune ca este excelent sa alegi un cancer la plamani in dauna unui cancer, mai nasol , la pancreas. Desi ai si varianta de a nu alege niciun cancer. Cand vei intelege asta, cand vei intelege ca votul este un drept (adica nu ma obliga nimeni sa il exercit, ca sa pricepi si tu ce inseamna asta) o sa pricepi si ca in momentul in care te duci la vot desi nu ai pe cine vota nu faci altceva decat sa legitimezi si mai tare pe cel care castiga. Si nu ai dreptul sa te plangi. Oare este chiar asa de greu sa folosesti logica un minut? Sau asta cu „cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga” devine noua marota a hipsterilor corporatisto-urbani? Ce fantezii aveti, fratilor!

  2. Dat fiind ca votul e optional si drepturile nu ceea ce zice Clotilde e fals.
    Dar, sigur, daca vrei sa incerci sa influentezi treburile si votul e bun (nu atit prin votul pentru cit mai ales prin cel impotriva celor care au dovedit ca nu-s buni).

    • nu e deloc fals, se refera la o problema morala, nu legala. si are dreptate. daca nu votezi nu esti interesat, deci rezulta ca nu ai motive sa te plangi.

    • Daca ti se incalca drepturile ai voie si chiar trebuie sa te plangi. Deci, andrei, mai gandeste.

  3. Ei, asi.
    Votul e un drept, nu o obligatie.
    Sigur, votam USR, dar nu pe tine, draga Clotilde

    • In Romanica votul ar trebui sa fie obligatoriu, iar amenda pentru neprezentare de cca 1000 de coco, pt ca doar asa gratarele cu mititei ar trece in plan secund, iar maneaua ascultata la volum maxim de bizonului mioritic n-ar mai tulbura linistea ursului carpatin…
      Hough!

  4. Eu aș spune că oricine are voie sa se plângă, intra in fisa postului de cetățean european cu drepturi. Neprezenta la urna este și el un vot pe care multi politicieni îl merită cu desăvârșire. Așa că orice tip de vot trebuie respectat.

    • Neprezenta este si el un vot? Sigur esti USR-ist? Ca astia chiar au scoala facuta pe bune.

    • In Romanica doar o mica parte au facut scoala pe bune si chiar nu sunt convins ca toti sunt USR-isti. Dimpotriva. Nu va mai agitati atata cu USR ca veti genera sila si rezultatele vor fi invers decat va asteptati.

  5. Clătit Amar în dialog cu alegătorii:
    – Parlez-vous français?
    – N-avem fă franzele!

  6. eh… aburii puterii.

  7. Sau mai bine cei care nu platesc impozit pe venit de 10%.

  8. Și cine votează are dreptul să se plângă, n’așa?
    Da, dar numai la bec, doamnă. Că după vot nu ne mai recunoaște nimeni. Sau poate Dracul.

  9. De ce nu are drept? Când ai de ales doar hoți ai dreptul să te plângi. Clotilda să spună care este diferența dintre hoții de la PSD și cei de la USR.

  10. I-auzi! Partea cea mai amuzanta e ca acum plecam spre vot. Cu mentalitatea asta a ei va trebui sa gasesc pe altcineva pt sector acum. A facut training in declaratii la psd? Poate ar trebui sa iasa cu mitraliera la aia care n-o voteaza. Sau o avea o inregistrare cu votantii facand sex anal?

  11. Frumoasă lozincă… dar, atât timp cât un cetățean contribuie la bugetul local, are tot dreptul “să se plângă” și să critice administrația.