G4Media.ro

Comisia Europeană transmite condoleanțe după incendiul de la Constanța

Sursa foto: Inquam Photos / Costin Dinca

Comisia Europeană transmite condoleanțe după incendiul de la Constanța

Comisia Europeană a transmis vineri condoleanțe după incendiul de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, în care au murit 7 pacienți de la secția de Terapie Intensivă.

”Dorim să transmitem condoleanțe prietenilor și familiilor victimelor incendiului izbucnit în această dimineață la un spital COVID-19 din Constanța. În aceste clipe grele, gândurile noastre se îndreaptă spre victime și apropiatii lor”, a declarat Eric Mamer, purtator sef de cuvant al Comisiei Europene.

Sursa foto: Inquam Photos / Costin Dincă

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Citule cum te simti astazi gandindu-te ca acum cateva zile ai dus-o pe sefa CE sa viziteze un spital din capitala? Ce ironie sumbra. Eu in locul ei nu semnam PNRR Citule. Un premier intr-o tara normala si-ar fi dat demisia. Oricum esti un om de nimic, esti pe faras, esti un rebut politic, un ratat care trebuie sa plece urgent din guvern. Trebuie sa raspunzi pentru tot ce se intampla.

  2. ar fi fost de preferat ca in loc de „privim cu ingrjorare” sau „condolenante, bruxelezii ar fi facut ceva care sa trateze cauza.
    Nu cumva fondurile de relansare post-pandemie ar fi trebuit directionate catre retehnologizarea spitalelor? In special a sectiilor ATI.
    Oficial, unul din scopurile RRF este de a imbunatati reactia la epidemii.
    Unde s-au dat banii? Pentru statii de incarcare masini electrice, unde au interes stapanii.
    Sper ca in cele din urma sa li se sparga in cap nemtilor si francezilor aceste planuri gl0baliste.

    • Nimeni nu v’a si va impiedica sa faceti investitii proprii si sa nu acceptati fonduri UE. Ce asteptati?

    • Cam ce procent din PIB crezi tu ca este disponibil pentru modernizari si investitii?
      In conditiile in care deja contribuim cu 1.4% din PIB la bugetul UE si ne-am lasat economia pe mainile stapanilor, cele mai multe active find detinute de companii din De,Fr,Be,At, nu prea mai raman bani pentru modernizari. Deci e o decizie justa aceea de a astepta fondurile UE.

    • Cam unde ati mai citit Dv ca ard pacientii in spitale? Cam in ce tari? Este atat de greu si trebuie un atat de mare buget, ca sa asigurati ventilarea sufficienta a camerelor? Este nevoie de un budget extraordinar, pentru a utiliza fire electrice, prize, etc, de calitate, nu cele mai iefine chinezarii, care nu rezista?
      Va impiedica cu ceva, faptul ca activele sunt detinute de cei care ati scris?

      NU.

      Romania are PIB important si budget consecvent. Prost folosit, asta este o alte discutie. Folositi budgetul tarii Dv. Avezi indeajuns pentru a nu mai avea zeci si zeci de morti arsi in spitalele tariii Dv. Unici in UE, unici in Europa si cam pe glob.

  3. Iar nu publica G4, incredibil 🙁

    @George (completare la raspunsul initial)
    Tara Dv contribuie cu 1,4% si car primeste? Ati uitat sa adaugati, ia adaugati sa vedeti daca Romania/UE este pozitiv sau negativ. Despre activele „date”, nu au fost facuta cadou ci cumparate. Ce ati facut cu sumele luate, unde sunt, unde s’au investit, in ce s’au investit? Asta pentru a nu deschide subiectul active, ptr ca nu se producea absolut nimic care sa poata fi vandut pe piata economica libera.
    Nici nu se puteau dezvolta, fara capital strain. Exact acelasi lucru se intampla in toate tarile, nu este tara Dv singura pe glob. Se intampla in tarile enumerate de Dv si nimeni nu gaseste ceva rau in asta. Este nevoie de capital pentru a evolua, investi, etc. altfel, nu se produce nimic sustenabil.
    Ce producea Dacia din Pitesti? Ce producea Oltcit din Craiova (parca acolo se producea) Nimic bun. Nimic care putea fi vandut. A trebuit capital strain, pentru a continua, pentru ca oamenii sa poata munci sa aibe locuri de munca. Pentru ca o sumedenie de mici societati locale, sa asigure subansamblele necesare.
    Uitati (sau nu cunoasteti) acest aspect.

    • Ce producea Petrom sau ce produce Hidroelectica acum cat nu scoate proftul din tara?
      Ce produceau marcile romanesti de lactate care au fost cumparate de francezi? Fermierii vand laptele la pret derizoriu, tot profitul merge la stapani.
      Am auzit recent de achizitia firmei romanesti Duraziv de catre francezi. Un exemplu de companie care nu avea dificultati dar de acum va scoate profitul din tara, la fel ca restul.