G4Media.ro

Cum arată mâinile lui Florin Niță, portarul care a salvat echipa României…

Foto: Inquam Photos / Ștefan Constantin

Cum arată mâinile lui Florin Niță, portarul care a salvat echipa României în situații-limită la Euro 2024

Florin Niță, care împlinește 37 de ani la o zi după meciul decisiv cu Olanda din sferturile Euro 2024, a fost îngerul păzitor din poarta naționalei la toate cele trei meciuri din grupe. Cu intervenții decisive și o siguranță transmisă întregii echipe, Niță e unul dintre portarii remarcați la turneul final al Campionatului European.

Gazeta Sporturilor a publicat marți o fotografie în care se pot observa detalii relevante cu mâna lui Florin Niță: degetele sunt deformate de miile de lovituri din timpul meciurilor și antrenamentelor, de impactul cu jucătorii adverși și cu mingea șutată cu mare putere de atacanții adverși. Aceasta este o problemă constantă pentru portarii de fotbal.

Florin Niță a impresionat nu doar prin prestațiile sale sigure, ci și prin povestea de viață emoționantă.

Rămas fără sprijinul familiei în copilărie, el a fost nevoie să muncească în fabrici – inclusiv una de cozonac – pentru a se întreține și pentru a-și plăti echipamentul necesar la fotbal, după cum a scris GSP.ro.

Mainile lui Florin Nita
Foto: GSP.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

2 comentarii

  1. Mult succes in viata si respect pentru D-l Nita!
    Iar pentru presa de tot felul, vreti totusi sa incetati odata cu mentionarea „fabricii de cozonaci” in care a lucrat omul asta ca sa supravietuiasca? E cumva o paralelă, o aluzie fină la succesul personal al fostului CEO de covrigarie care aspira la cea mai de sus creanga a copacului in care toate s(roafele au urcat?

  2. Cum să arate, că niște picioare!