Cum arată suportul de curs al profesoarei Dana Jalobeanu, co-organizator al Bucharest-Princeton seminar in early modern philosophy: Am muncit un an la el cu o echipă de cinci colaboratori. Cum ar fi să îl public anul viitor doar sub numele meu? / Cîmpeanu și-a justificat plagiatul spunând că “aceste lucruri se partajează la nivelul colectivului”
Profesoara și cercetătoarea Dana Jalobeanu arată marelui public suportul său de curs, după ce ministrul Educației Sorin Cîmpeanu, acuzat că și-a însușit prin plagiat cursul de specialitate, și-a justificat plagiatul spunând că “în colective de mai multe cadre didactice care predau aceeași disciplină, aceste lucruri se partajează la nivelul colectivului”.
“Aș vrea să îi arăt dlui ministru și colaboratorilor săi cum arată un suport de curs. Am muncit un an la el cu o echipă de cinci colaboratori. Cum ar fi să îl public anul viitor doar sub numele meu? A propos, sper ca din cursul de anul acesta să iasă și vol. 2″, a scris pe Facebook profesoara Dana Jalobeanu.
Suportul de curs folosit de Dana Jalobeanu pentru a le preda studenților a fost publicat la Editura Universității din București, iar tirajul este epuizat, precizează aceasta.
Profesoară la Facultatea de Filosofie a Universității din București, directoare de programe la centrul de cercetare Fundamentele Modernităţii Europene al Universității Bucureşti şi co-organizatoare a Bucharest-Princeton seminar in early modern philosophy, membră a Centrului de logica, istoria şi filosofia ştiinţei CELFIS, Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucureşti și directoare a secției umaniste a Institutului de Cercetare al Universității din București (ICUB), Dana Jalobeanu a studiat fizică și filosofie la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, și-a obținut doctoratul în filosofia științei la Universitatea din București, după care a urmat o serie de specializări post-universitare la Oxford University (Balliol College), New Europe College (Bucureşti), Warburg Istitute (University of London), Princeton University și Max Planck Institute for History of Science, Berlin, potrivit prezentării de pe site-ul Facultății de Filosofie din București.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank© 2024 G4Media.ro - Toate drepturile rezervate
Acest site foloseşte cookie-uri.
Website găzduit de Presslabs.
4 comentarii