G4Media.ro

Dan Turturică: Colaborarea mea cu Digi24 se apropie de final/ Eu unul…

Dan Turturică: Colaborarea mea cu Digi24 se apropie de final/ Eu unul nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac/ A fi neutru azi înseamnă să ții cu trădătorii și cu agresorii acestei țări

Redactorul șef al site-ului Digi24.ro, Dan Turturică, anunță într-o postare pe Facebook că în curând va înceta colaborarea cu Digi24.ro. Turturică nu explică motivele despărțirii de site, însă din postare rezultă că este vorba de politica editorială a Digi24 care a eliminat în ultima perioadă tonul critic din emisiuni.  ”Eu unul nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac. Nu am făcut-o în cei 30 de ani de când sunt jurnalist, nu am s-o fac nici de acum încolo. Mai mult ca oricând, a fi neutru azi înseamnă să ții cu trădătorii și cu agresorii acestei țări”, scrie Dan Turturică la finalul postării.

Redăm mai jos integral postarea lui Dan Turturică pe Facebook

”Colaborarea mea cu Digi24 se apropie de final.

Cea mai importantă realizare a echipei digi24.ro, în ultimii trei ani: siteul a devenit o voce curajoasă, cu personalitate, cu conștiință, care nu s-a mulțumit doar să reflecte realitatea ci și să o pună sub semnul întrebării. Prin investigații, interviuri și analize.

O voce care a fost și critică. Tonul opiniilor noastre s-a sincronizat cu starea de alertă din societate. A crescut ca intensitate în tandem cu pericolul ca România să piardă tot ce a câștigat în ultimii 15 ani.

Așa cum temerile a din ce în ce mai mai mulți români că actuala putere împinge țara spre dezastru se bazează pe fapte, pe faptele ei, tot pe aceste fapte s-au bazat și opiniile noastre.

A le ignora și a adopta un ton de pace când în jurul nostru e război, un război pe care nu noi l-am pornit, ar fi însemnat să ne trădăm conștiințele și să ne abandonăm cititorii.

Nu am făcut-o nici la mineriada din iunie ‘90, nici în timpul regimului Iliescu, nici la mineriada din ‘99, nici în timpul guvernării Năstase, nici la suspendarea lui Băsescu din 2007, nici la lovitura de stradă din ianuarie 2012, nici la lovitura parlamentară din august 2012, nici în timpul guvernării USL, nici la încercarea de fraudare a alegerilor prezidențiale din 2014. Cum nu am făcut-o nici față de oceanul de fapte de corupție din toate guvernările!

De ce am fi făcut-o începând cu decembrie 2016, când Dragnea și Tăriceanu au pornit cel mai dur atac împotriva acestei țări din ultimii 30 de ani?

Cum am fi putut să ne facem că nu vedem că pericolul real este ca actuala putere să ne întoarcă în timp nu în 2004, ci în 1989, adică să ne readucă în sfera de influență a Moscovei?!

Anul acesta vom împlini 30 de ani de la dărâmarea regimului Ceaușescu. Cam cum ar fi trebuit să fie tonul unui articol despre riscul ca aniversarea de 30 de ani a Revoluției să arate ca o zi de doliu pentru toate speranțele de suveranitate și prosperitate omorâte cu cinism?
Putea fi unul “echilibrat”, “neutru”? În niciun caz. Și nici fals “obiectiv”, câtă vreme faptele sunt clare și urlă a intenții rele.

Nicăieri în această lume, jurnaliștii profesioniști nu îndulcesc tonul și nu se fandosesc cu eufemisme în fața unor asemenea riscuri. Aici nu este vorba de lupte politice de rutină, de hârjoneli între PSD-ALDE vs PNL—USR. Aici nu e vorba de stânga sau dreapta sau de nuanțe fine. Este vorba de destinul României, de soarta unei țări, de viețile a milioane de oameni. Cu asta nu te joci!

În toate momentele enumerate mai sus, testul de conștiință a fost imperativ exact pentru că alegerea unui drum sau a altuia a avut sau ar fi avut implicații imense.

S-a văzut câți ani irosiți ne-a costat încremenirea lui Iliescu în himera neo-comunistă din perioada ‘90. Noi am făcut-o posibilă prin pasivitatea noastră! Vocile critice au fost prea puține și prea slabe.

Astăzi, riscul este și mai mare. Averile acumulate de cei care își doresc, precum Putin, să rămână veșnic la putere și deasupra legii (și pentru care Dragnea și Tăriceanu reprezintă doar cozi de topor) sunt atât de mari încât dacă elimină și ultimele insule de rezistență ale societății și ale statului de drept, nu îi va mai urni nimeni de la putere, pe ei și pe urmașii lor, zeci de ani de acum înainte. Rusia, dar și alte țări vecine, de abia așteaptă!

Dacă nici acum vocile celor care înțeleg pericolul nu vor suna alarma cu claritate și cu forță lupta este ca și pierdută. Eu unul nu am de gând nici să tac, nici să mă prefac.

Nu am făcut-o în cei 30 de ani de când sunt jurnalist, nu am s-o fac nici de acum încolo. Mai mult ca oricând, a fi neutru azi înseamnă să ajuți trădătorii și agresorii acestei țări. Înseamnă să pui banii și confortul deasupra demnității.

Sper să ne revedem cât mai curând, într-un nou proiect editorial. Până atunci, ne revedem aici, pe Facebook.”

Context

Paginademedia.ro a anunțat, vineri, că redactorul-șef al site-ului, redactorul-șef adjunct și alți doi jurnaliști au fost concediați. Este vorba de Dan Cristian Turturică (șeful site-ului). Laurențiu Mihu (redactor-șef adjunct), Doru Cireașă (redactor economic) și Andreea Nicolae (politic). Cei patru erau, totodată, și editorialiștii site-ului de știri, care numără aproximativ 15 persoane (incluzându-i pe cei patru).
Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, jurnaliștii au fost anunțați, joi, că nu vor mai avea prelungite contractele pe care le au cu site-ul postului de știri începând cu data de astăzi (1 martie). Motivul invocat ar ține cont de restructurări în cadrul grupului, din motive financiare.

Până la ora redactării știrii, nu a fost încă numit un nou coordonator al site-ului, actualii angajați fiind în preaviz.

Toți cei patru jurnaliști au venit la Digi 24 în urmă cu trei ani (în decembrie 2015). Ziariștii veneau de la România liberă, unde avuseseră poziții similare (Turturică era redactor-șef, în timp ce Laurențiu Mihu era adjunct) și de unde au plecat în condiții asemănătoare, după un conflict cu patronatul ziarului (familia Adamescu).

În luna februarie, site-ul Digi 24 a avut 37,5 milioane de afișări, de la aproape 6 milioane de clienți unici (fiind pe poziția a șaptea după numărul de unici și în top 10 după afișări).

Paginademedia.ro a scris că Postul de știri Digi 24, care trece prin schimbări importante la nivel de resurse umane, ar pregăti modificări majore și la nivelul conținutului televiziunii, urmând să aibă un profil mai apropiat de o televiziune generalistă. Robert Găinescu, adus din Pro TV pe poziția de director al Digi 24, a fost trecut pe o altă poziție și au fost desființate stațiile locale Digi 24.

Totodată, cea mai mare parte a contractelor pe perioadă determinată nu au mai fost prelungite. Moderatori cunoscuți ai postului ca Tudor Mușat sau Adriana Nedelea au anunțat că au încetat colaborarea cu Digi24.ro.

În plus, postul a decis să renunțe la „România furată”, seria de investigații lansată de post în urmă cu cinci ani.

Seria de investigații România furată era coordonată de jurnalista Oana Despa din anul 2014. Programul a fost gândit ca o serie de investigații despre devalizarea unor companii de stat precum Siderca, Bancorex, Loteria, Tractorul Brașov, Serele Codlea, Sidex sau ICA.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

44 comentarii

  1. RCS/RDS se anunta cu ceva vreme in urma o speranta pentru o televiziune mai echlibrata si , in masura posibilului , mai obiectiva. Digi 24 a prezentat jurnale bune de stiri , emisiuni performante socio-economice. S-a mai clatinat , s-a redresat , dar , daca alege -e vorba de conducerea postului -sa faca sluj in fata acestei puteri oribile si , oricum , efemere, va pierde rating (si asa modest). Antena 3 si Romaniatv nu vor concurenta , asa ca …..Digi24 poate sa dispara.

    • Digi24 nu dispare, doar isi modifica politica editoriala, ce inseamna asta? O alta TVR, despre care stim deja ca este capturata de psd-draknea-alde. Libertatea presei, atata cata mai era, este atacata la baioneta, si ea se afla sub foc continuu, la fel ca si justitia, de doi ani de zile. Daca presa si justitia isi pierd libertatea in tara asta, cine mai e liber?
      PS. Conducerea Digi24 a invocat motive economice in decizia de a concedia intreaga conducere a sitului de stiri DIGI24. Ce ziar, din motive economice, isi da afara mai intai si mai intai redactorul-sef, redactorul sef-adjunct, redactorul pentru zona economica si redactorul pentru zona politica? Pai, unul care, prin modificarea politicii editoriale, intelege sa se inregimenteze in linia politicii de stat si de partid, respectiv linia explicita psd-draknea-alde.

    • La noi nu se da o lupta intre Stanga si Dreapta, ci intre Hoti si Oamenii cinstiti.
      A fi echidistant intre hoti si oamenii cinstiti nu inseamna sa te pozitionezi la jumatatea distantei dintre ei, ci sa fii alaturi de oamenii cinstiti.
      Cu toate ca Oamenii cinstiti sunt mai multi, in alegerile democratice, hotii castiga, pentru ca ei joaca incorect.
      Hotii sunt bogati, pentru ca au furat de au rupt. Isi permit sa cumpere sau sa santajeze politicieni, politisti, procurori, judecatori, ziaristi. Isi permit sa cumpere ziare, televiziuni si trusturi de presa, isi permit sa-si infiinteze ONG-uri, isi permit sa infiinteze chiar si asociatii ale magistratilor (gen Uniunea Nationala a Judecatorilor Corupti din Romania – UNJCR, Asociatia Magistratilor Corupti din Romania – AMCR, Asociatia Procurorilor Corupti din Romania – APCR).
      Cu ajutorul ziaristilor cumparati si a trusturilor lor de presa, manipuleaza alegatorii. In plus fraudeaza in competitiile electorale.
      In acest fel, cistiga alegerile. Dupa cistigarea alegerilor, isi trimit reprezentanti in CNA, in CSM, la CCR, care sa le execute ordinele.
      Cu majoritatea din parlament isi permit sa modifice legile pentru a le fi dezincriminate infractiunile, pentru a le fi gratiate sau amnistiate faptele lor penale.
      De aceea, se impune resetarea jocului, demiterea guvernului mafiei, dizlovarea parlamentului borfasilor si arestarea judecatorilor corupti de la CCR, din CSM, de la Inspectia Judiciara, de la ICCJ, de la Curtile de Apel si de la Judecatorii.

  2. Sper ca acesti profesionisti ai cuvantului si repere pentru o informare de calitate sa se regaseasca cat mai curand in echipe deja consacrate pentru lupta lor impotriva imposturii, coruptiei si furtului facut de politicieni, mai ales PSD-isti.

  3. Se intimpla ciudatenii pe acolo ca si pe la Realitatea. Sa vedem daca „obiectivul” CTP ne va informa sau va tăcea cu subinteles. Ca altfel din prea multa obiectivitate il citica pe Johannis la fel de mult ca pe Dragnea.
    Dan Turturica trebuia sa continue in felul lui pina il dadeau afara. Adica te omoara, dar mori cu ei de git, nu te sinucizi in fata inamicului.

    • Asa-zisa impartialitate poate deveni nociva, mai ales cand in fata ai posturi ca latrinele, Guitza TV sau B1. Păcat, dar in ultimul timp DIGI24 a luat-o urat la vale. Chiar la Ciordache si Fifor nu am de gând sa ma uit, cum mănâncă ei (..) cu polonicul la Digi.

    • Dan Turturica a spus ca de la 1 martie nu i-a mai fost reinnoit contractul de colaborare, exact cum s-a procedat si cu Tudor Musat, un jurnalist si redactor de emisiuni TV al Digi24, care s-a aflat exact in aceeasi situatie in ianuarie. Multi jurnalisti nu sunt angajati in stilul traditional, carte de munca etc. Sunt modalitati flexibile de angajare, mai exact prin contracte de colaborare pe perioada determinata. Aici a explicat Tudor Musat cum stau lucrurile : „Relaţia de colaborare cu postul este bazată pe un contract de prestări servicii între două societăţi comerciale (firma mea şi Digi24). Ca atare, o formă de colaborare flexibila. Acest contract a fost bazat pe proiecte care, de-a lungul celor 5 ani, au îmbrăcat diverse forme: „România 24”, „24 într-o ora”, „Imparţial”, precum şi alte proiecte editoriale punctuale.” Adica, in fapt, conducerea Digi24 nu i-a dat afara, ca sa fie vreo lupta, vreo contestatie ceva, pur si simplu nu mai semneaza contractele de colaborare cu ei in continuare. Simplu si eficient, cand vrei sa scapi de oameni incomozi pentru ce ti-ai propus – o masmedia aservita. Evident, conducerea Digi24 nu-si propusese asta, insa a fost prinsa la inghesuiala si santajata cu situatia RCS/RDS.

  4. TVR cauta jurnalisti pasnici. Adriana Nedelea n-a criticat pe nimeni , nici la interviuri cu escroci, nici la discurs despre mafioti si tot a plecat. Dialoga cu ei politicos pe langa subiectele sensibile pentru a nu deranja.

    • adriana nu era consilier de taina la tov. oprescu ? ala cu pachetele de euro la saltea.
      fiu de securisti. e bine merci.

  5. Rau foarte foarte rau…asa cad baricadele usor,usor una dupa alta…
    In mod normal as acuza digi 24 de lipsa de profesionalism,tradarea principiilor…insa…daca ma uit la bursa si vad ce a reusit sa le faca guvernarea psd-alde(morti lor) in ultimul an…nu ii inteleg insa sunt circumstante atenuante…actiunile digi de cand se afla in razboi cu guvernarea au scazut de la 41 de lei la 25 lei…pt o companie de marimea digi o asa scaderea suna a dezastru…acum nu stiu daca conducerea digi incearca sa consolideze putin compania si au nevoie de un time-out sau chiar au pierdut lupta(in toti ani inca de la infiintare au avut un comportament extrem de inteligent in piata)…insa pt a recupera o parte din pierderile suferite in ultimii 2 ani trebuie sa castige razboiul cu psd-alde…ma gandesc ca este posibil sa scada tonul o perioada pana in perioada alegerilor parlamentare dupa care sa mizeze totul pe o singura carte si sa reia atacurile agresiv,sper ca asta sa fie strategia.
    Oricum ar fi este extrem de rau psd-alde au mai castigat o lupta…

  6. Pai in conditiile astea pe mine m-au pierdut de „client”. Si sunt sigur ca multi vor face acelasi lucru, se vor orienta catre site-uri de stiri veritabile, nu comandate/controlate politic.

  7. Încet, încet vom renunța la televiziuni… Deja, Realitatea și Digi 24 au devenit amintire pentru mine…
    Prima mea sursă de informații este G4Media pentru care și donez, lunar, o sumă modică…
    Trebuie să sprijinim presa independentă, eu așa zic… Cea mai mare încredere o am în G4Media și Ziare com. De asemenea, Adevărul…!

    • Hmm…nu stiu daca renuntarea la ei asa pur si simplu este cea mai buna decizie pe care o putem lua…poate sa cerem pe paginile lor oficiale lamuriri,sa aratam ca dorim incontinuare sa continuie lupta,sa facem oarecum presiuni in care sa aratam ca dorim sa contiuie,sa intrebam cum putem ajuta…
      Faza cu renuntat ul este cea mai usoara decizie si cea mai proasta exact pe ce se baseaza fmmdracnea…
      Este ca pe front nu i-ti lasi in urma camaradul pt ca a fost ranit,faci tot ce poti sa il protejezi si trage dupa tine…
      Daca nu reusim sa fim mai uniti,sa intelegem ca in fata fmmpsdalde singurele noastre atuuri pot fi unitatea,determinarea si numarul am pierdut deja cu toti acest razboi si ce a patit digi acum vom pati rand pe rand toti mai devreme sau mai tarziu

    • Mai avem ziaristii.com al jurnalistilor Laurentiu Ciocazanu si Grigore Cartianu, newsweek redactor-sef Sabin Orcan, comisarul, actual24, bineinteles ziare.com al d-nei Ioana Ene Dogioiu, si zau daca mai stiu. Mai e foarte bun si pressone, dar e saptamanal. Si eu sponsorizez lunar : ziaristii, G4, Newsweek si Comisarul.

    • @Inca unu:
      Renuntarea la o emisiune ca „Romania furata” ar trebui sa te convinga ca a cere lamuriri pe paginile lor oficiale, este scuza-ma ca ti-o spun o naivitate mare cat casa !

    • @susufler0
      Ai fost dragut cand ai zis naivitate ?…
      Din pacate se inscrie in politica de a da inapoi…probabil au obosit financiar cu razboiul asta…de asta tot sustin ca este extrem de grav din pacate…se pare ca fmmpsdalde a castigat razboiul cu ei…si noi renuntand la digi fara lupta renuntam cam la ultima televiziune care se opunea…este trist

    • G4media nu e independent(a) !!!
      Cauta si citeste Adevarul…

  8. Din păcate Digi24 s-a cam dus… Emisiuni plicticoase cu tot felul de invitati mâncători de ra*at din zona CIumei Rosii, si moderatori care ii lasa sa minta cu nesimtire. Au si o audienta pe masura unui post neinteresant si șters. Plus reclama agresiva, plus corespondentii care recita aceleasi banalitati, plus agamatismele, si autoreclama desantata a facut din Digi24 un post de nefrecventat. Păcat!

  9. La revedere DIGI24, mi-a parut bine! Sper sa prind ziua cand nu vor mai exista televiziuni.

  10. Nu a mai ramas ,practic, nici un post televizat independent, Digi o sa ramana doar cu telefonia lor. Bussinesul in Romania face casa buna cu politicul, trebuie sa faci pact cu diavolul ca sa ramai in afaceri.

  11. Am uitat sa precizez si aspectul asta
    Intradevar pentru multi nu este o asa mare problema pt ca ne luam informatiile de pe net,de pe portaluri pe care le consideram corecte,filtram informatia…problema este ca electoratul fmmpsdalde sunt exact cei care nu fac aceste lucruri si singurul mod in care se poate ajunge la ei sunt tv urile…aici avem o problema extrem de mare pt ca am cam pierdut toate televiziunile critice…digi era ca o vesta de salvare daca ii pierdem si pe astia sa cam dus dreacu speranta de a mai intoarce din electoratul fmmpsdalde…deci astazi sa primit o lovitura extrem de puternica pt toti cei ce detestam acest regim de hoti in morti lor…
    Eu zic ca decat sa renuntam la digi mai bine sa incercam s8 noi sa punem presiune pe ei sa le aratam ca nu suntem de acord cu decizia aceasta de a mai opri din atacuri…asa cum sustinem publicarii online la fel putem sustine si pe digi in lupta…asa cum donez in fiecare luna pt g4 si recorder la fel mai pot renunta a la 30 de lei lunar pt a cumpara cate o actiune digi lunar…si daca facem lucrul asta 10-20k de oameni macar inseamna ceva…dar sa conditionat cumva sa stie digi ca nu cumparam pt castig ci pt ai sustine in lupta cu fmmpsddragnea

    • N-ai de ce sa mai sustii DIGI24 pentru ca a fost alegerea lor „strategica”!

    • Am incercat sa explic mai sus pe ce sa bazat aceasta strategie probabil…si sa acuzi si sa renunti este cel mai usor lucru de facut,majoritatea dintre noi asta facem acum renuntam la digi24 fara lupta(nu stiu ce alte televiziuni „critice” mai avem de partea noastra,de asta si inseamna o pierdere mare)
      Ca o paralela noi venim acum si renutam la ei fara sa facem nici cel mai mic efort acuzandui ca au renuntat la lupta…deci facem exact acela s lucru pe care il fac si ei dar consideram ca doar ei au gresit,cam cu probleme logica asta dupa parerea mea.plus de asta pe noi nu ne costa mai nimic sa parem zmei aici impotriva fmmpsdalde insa pe digi ia costat aceasta lupta aproape jumatate de valoare…acum cei care vrem sa renuntam suntem obiectiv i?

    • De acord cu ideea de a nu renunța la Digi si de a pune presiune să nu treacă de partea PSD.

  12. Bravo Turturica, tot respectul! Ceva este putred si la digi…

  13. Visul violatorului e ca victima sa nu țipe..
    Așa și cu neutralitatea dorită de ticăloșii de la conducere…un popor care nu își apără țară e la fel de vinovat ca cel care o ataca, jurnaliștii „neutri” sunt la fel de vinovați ca propagandiștii mâncători de rahat de la latrine…

  14. Turturica, dar cu pastile ai incercat?

  15. Deci opozitia la PSD-Alde va imbraca haine foarte foarte soft care de fapt ii vor face un mare serviciu acestuia Antena si Realitatea ramanand ca un DD nu prea frecventabil care nu-i asa ceva exagereaza fata de LCK dar nu exagereaza ei fara sa aiba si motive reale si vezi B1, Realitatea si maine si Digi asa ca ne ramane aceasta platforma si live-urile lui Malin Bot. Daca mi sunt sa fiu scuzat pentru omisiune.

  16. Am anticipat ca dupa aservirea justitiei urmeaza presa…Dan Turturica -un jurnalist extraordinar poate ii faceti loc aici pe g4media :).As putea sa recunosc un articol de-al lui cu ochii inchisi dintr-o mie de alte articole.

  17. Faptul ca televiziunile aservite au audiente foarte mari iar cele care faceau opozitie cit de cit nu au avut audientele scontate este pentru faptul datorata segmentelor de populatie care isi iau informatiile din surse diferite. Cei care fac opozitie actualei puteri nu au timp de stat in fata televizorului isi iau informatiile din zona online. Televiziunile au ramas ca sursa de informare/dezinformare pentru populatia imbatrinita pentru care internetul este ceva obscur plus un alt segment de populatie cu o educatie precara.
    Totusi este evidenta schimbarea de atitudine la Digi. Mult mai multi pesedisti marcanti pe ecran si mai putine voci critice. Luat la pachet cu asa-zisa reorganizare de continut, rezulta o reorganizare de orientare in plan politic. Cu siguranta se fac presiuni uriase asupra tuturor canalelor media care fac opozitie actualei puteri incluzind controale de tot felul, amenintari de tot felul.
    Ceea ce spune Turturica este adevarat. Daca vor inceta vocile critice si nu ii vom trimite pe sobolanii rosii inapoi in gaurile lor la alegeri, ne asteapta o foarte lunga guvernare aproape de dictatura.

  18. Intrarea celor de la digi24 in rindul posturilor ciumate inchide simbolic perioada de experimentare a democratiei in aceasta tara ciumata.

  19. poate ca dragnea si tariceanu i-au convins pe aia de la digi ca e bine sa fie „echidistanti”…
    ai vazut ce bine au ajuns presarii lui felix ? felix & asociatii, securistii care i-au facut lui ceashca de cele veshnice. pun ei shaua pe toti.

  20. @Gabriela Constantinescu,
    Scuze recunosc ca nu sunt prea informat asa ca printre instrumentele media omise de mine mai sus cred ca sunt cele pomenite de tine si te citez:

    „Mai avem ziaristii.com al jurnalistilor Laurentiu Ciocazanu si Grigore Cartianu, newsweek redactor-sef Sabin Orcan, comisarul, actual24, bineinteles ziare.com al d-nei Ioana Ene Dogioiu, si zau daca mai stiu. Mai e foarte bun si pressone, dar e saptamanal…”

    O sa le urmaresc si eu si o sa-mi spun parerea dar deocamdata imisustin parerea despre aceasta platforma si despre Malin Bot de la care este suficient sa vedeti acest videoclip:
    https://www.facebook.com/malinbotpublic/videos/2258063954450694/ ca sa va lamuriti cum ar fi daca ziaristii ar fi total independenti. deaigur fara accentele sale de enervare care insa reprezinta o disperare care-l cuprinde azi desigur ca si pe dl Turturica

  21. uite bushcu, 50000 euro pe luna. bani luati de pesede de la gura copiilor si patul bolnavilor.
    tevere. jaf de jaf. datoriile or fi batut milardul. mii de euro pentru o repriza de manipulare de cap de mercenar.
    ce poate fi ma bine ?

  22. Turturica practica o critica antimafie fada si de ochii lumii. Jurnalistii Digi a ascuns adevarul despre distrugerea impunatorului Palat Greco Catolic din Oradea pentru a salva mafia locala.

  23. Dragă Digi24, NU te transforma in TVR, Tvromania, Antena3!! Nu îți alunga editorialiștii cei mai buni, jurnaliștii de investigații ce au scos la lumină multe dovezi pentru dosarele penale! Pentru câțiva lei în plus, nu renunța la calitate, audiență, vizualizări. Ne-ai dat un spațiu de libertate, un refugiu neprețuit! Acum vei ști ce însemni pentru unii.
    Nu te lăsa intimidat, manipulat, PSD nu mai are mult de trăit…!

  24. aceelasi non-combat l-a observat si Moise, deci e clar ca RDS/RCS sunt speriati, si e mare pacat ca sunt in situatia asta. Chiar vroiam sa trec de la concurenta la digi, dar acum parca nu as vrea sa sponzorizez niste lasi.
    pacat, mare pacat , este nevoie de o televiziune care sa lupte alaturi de noi, si chiar aveam sperante

  25. S-a observat cu ochiul liber că DG24 și-a schimbat politica editorială. De ex. nu au mai fost invitați să comenteze evenimentele politice personalități care au nu numai coloană vertebrală dar și o foarte serioasă cultură politică. Prelipceanu este unul dintre ziariști care face actualmente o figură destul de urâtă. Păcat !. I-am urmărit expresia feței când CTP , indiferent de subiect, îl atacă pe d. Iohannis, cu o totală lipsă de obiectivitate, și, și mai rău cu o totală lipsă de logică, și cu o ură viscerală greu de explicat.

  26. Totusi, viata merge inainte ! Afacerile sunt afaceri, economia e economie, politica e politica. Un singur lucru e regretabil. In Romania nu sunt respectate principii fundamentale. Mai exact buna-credinta si bunul-simt au disparut din toate domeniile „vietii si muncii”, minciuna troneaza peste tot, iar legea e „interpretata” sau neglijata. Dreptul de semnatura a devenit oficial obligatie; presedintele e seful statului, dar nu are dreptul sa decida; judecatorii mint cu nerusinare mai tare ca politicienii; tot ei fac greva sub numele de protest spontan organizat de curtile de apel; investitiile se fac doar in studii de fezabilitate platite gras dar fara garantii, etc. etc. Daca ne place sa traim intr-o tara in care nu putem avea incredere in autoritati (puterile statului), ce asteptari am avea de la presa ?!! Si jurnalistii trebuie sa traiasca, si firmele trebuie sa traiasca, si judecatorii trebuie sa traiasca. Toata lumea isi vrea binele, daca se poate extrem de binele. Prapastia intre drepturile angajatilor statului si drepturile majoritatii restului de cetateni are niste cauze clare. Suntem prea saraci ca sa ne permitem sa fim si cinstiti ! Il excludem pe pensionarul Iliescu, reformatorul statului capitalist „de cumetrie”. Domnia lui, merita pomenit in veci pentru meritul de a implementa vrajba permanenta intre romani si romani. Revolutia permanenta, visul bolsevicilor are in sfarsit (dupa 100 de ani) succes. M-a distrat o afirmatie a d-lui Turturica privind sfera de influenta a Moscovei … Toate „realizarili” de dupa 1989 s-au „datorat Moscovei si agentilor ei” fata de care Ceausescu a avut „oarece opozitie” si contrar intereselor careia a avut „oarece realizari economice”. Pe atunci semnalizam stanga si o coteam la dreapta. Acum e invers

  27. Drum către zidul de la Târgoviște? Acel zid.

  28. marele maiestru cristoiu, vede deja mai „multe state paralele”. a trecut cu manipularea in multivers.
    maiestre, o fi batut datoria tevere miliardul ?