G4Media.ro

Oana Stănciulescu, printre apropiații lui Rareș Bogdan. Deputatul Iulian Bulai critică decizia…

Sursa Foto: Facebook/Oana Stanciulescu

Oana Stănciulescu, printre apropiații lui Rareș Bogdan. Deputatul Iulian Bulai critică decizia președintelui Iohannis de a o propune la CNSAS: „Consider această propunere ca fiind inoportună”

„Consider această propunere ca fiind inoportună”, a scris deputatul USR-PLUS, Iulian Bulai, pe pagina sa facebook, după ce G4Media a relatat că Oana Stănciulescu a fost validată pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).

Fostă jurnalistă la Antena3 și apoi la RealitateaTV, Oana Stănciulescu a criticat dur o lege care sancționa promovarea legionarismului, fiind sancționată apoi în 2016 de mai mulți reprezentanți ai societății civile, când PNL a încercat să o trimită ca membru în Consiliul de Administraţie al TVR.

În urma cu o zi, comisiile juridice parlamentare reunite au avizat favorabil candidatura Oanei Stănciulescu, propusă de preşedintele Klaus Iohannis pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS).

Fosta jurnalistă a fost recuperată de eurodeputatul Rareș Bogdan la RealitateaTV, pe vremea când el controla această televiziune. După ce Rareș Bogdan a intrat în PNL, Oana Stănciulescu l-a însoțit permanent în periplul campaniei sale electorale pentru alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan se numără printre apropiații președintelui Klaus Iohannis, astfel că din interiorul partidului curg speculațiile privind sensul nominalizării Oanei Stănciulescu la CNSAS.

Sursa Foto: Facebook

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

16 comentarii

  1. Bulai nu trebuie sa îngrijoreze. Doamna nu are coloana vertebrala ca să apere interesele romanilor. E doar reclama de ea.

  2. Dacă Bulai o contestă, e de bine.

  3. Holocaustul se va repeta sub masca democratica cand n-au pe cine mai fura si talharii.

  4. Oana e chiar buna, buna rau!
    A trecut pe la toti, A3, la B1, realitatea…e tare !
    Ma mir ca nu e numita sefă la Jandarmarie.

    • 🤭🤣🤭🤣🤭🤣

    • Ba merita sa fie si „supprefect” ca doamna carmen. Sa schimbi macazul logoreei ca nu pot sa-i spun discurs, de la laturile a3 catre ce se cinta in emisiunile lui RB este o performanta care tine de patologic. Este un fel de robotel din clasa de marionete care bitiie trase de sfori prezente in actualitatea romaneasca.

  5. Bulai…..acest bufon al USR-ului

  6. Gauleit_rul klauSS ii da si ei o sinecura , Rares Bogdan nu a uita-o .
    Asa se verifica , ca nimeni nu misca in front , cand klauSS da un ordin .

  7. Urâtă m-ai este.din Grimm parcă este.oare are suflet?

  8. Latrina3 – pepiniera de cadre si pentru pesedei, si pentru penelei!

  9. rares ESTE UN CLOVN FACUT DIN VORBE GOALE !

  10. Bulai se pricepe chiar la toate? Ce știe acest mic impertinent despre CNSAS? Nimic!

  11. Doamna ne va demonstra studiind arhivele securiste cat de inocenti, democrati si anticomunisti ne-au fost legionarii.

  12. Încă o dovadă că televiziunile noii securități reprezintă rezervor de fantoșe pentru partidele politice !

  13. Rareș Bogdan e un oportunist pur sânge!!! Un combinagiu!!! Iar distinsa Oana, faptul că a fost la Antena 3 spune tot!!!

  14. O simplă parcurgere a „Bibliografiei Istorice a României”, a titlurilor proiectelor cu privire la istoria regimurilor totalitare și dictatoriale finanțate de UEFISCDI, a cataloagelor de referință ale bibliotecilor internaționale și naționale și a producțiilor științifice ale institutelor și editurilor de profil ar fi dus la identificarea cu ușurință a unui specialist veritabil capabil să conducă CNSAS-ul. Pot oferi oricând o listă de nume care sunt repere în acest domeniu și care s-au remarcat prin poziționări pertinente în spațiul public. De ce era nevoie să se recurgă la o improvizație așa de nepotrivită? (Apropo, cum era cu meritocrația?)