Directorul Institutului de Cercetări Alimentare: Ouăle roșii rezistă până la 2 săptămâni în frigider fără a prezenta riscuri pentru sănătate
Directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), Alexandru Cîrîc, a oferit clarificări privind durata de păstrare a ouălor roșii de Paște, fără a compromite siguranța alimentară, relatează Antena 3 CNN.
„Este important să ținem ouăle roșii la frigider pentru a le menține proaspete mai mult timp. La această temperatură, pot rezista până la două săptămâni fără a prezenta riscuri pentru sănătate, mai ales dacă au fost pregătite termic.
Dacă nu sunt depozitate la frigider, perioada de păstrare va fi redusă la maximum o săptămână. Cu toate acestea, ouăle roșii pregătite termic pot rezista în siguranță chiar și la temperatura camerei timp de o săptămână”, a explicat Alexandru Cîrîc în cadrul unei emisiuni difuzate de Antena 3 CNN.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank© 2024 G4Media.ro - Toate drepturile rezervate
Acest site foloseşte cookie-uri.
Website găzduit de Presslabs.
2 comentarii