G4Media.ro

Dragi părinți care doriți eliminarea temelor, lăsați atitudinea de servilism din timpul…

Iulian Cristache / Foto: Facebook.com

Dragi părinți care doriți eliminarea temelor, lăsați atitudinea de servilism din timpul ședințelor și aveți un dialog real cu profesorii – mesajul președintelui Federaţiei Părinţilor

Președintele Federaţiei Părinţilor le transmite celor care au lansat o petiție online împotriva temelor pentru acasă că există un ordin de ministru care reglementează volumul temelor pentru acasă, la maximum o oră pentru învățământul primar. “Trebuie doar să vorbiți cu învățătoarea sau dirigintele clasei. Lăsați atitudinea de servilism din timpul ședințelor și aveți un dialog real cu profesorii”, spune Iulian Cristache.

“Sunt Pentru teme pentru acasă. Singura condiție este modul în care le dozezi în funcție de vârstă și-n funcție de fiecare copil. Ei nu sunt roboți, fiecare are o altă capacitate de muncă”, și-a anunțat poziția Iulian Chistache, preşedintele Federaţiei Naţionale a Asociaţiilor de Părinţi din Învăţământul Preuniversitar.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Pamflet
    E foarte bine sa nu se mai dea teme pentru acasa. A trebui ca elevii nici sa nu mai trebuiasca sa mearga la scoala, deoarece obligatia ii poate stresa si sa se desfiinteze absentele. In plus elevii sa nu fie obligati sa stea in banca deoarece ii timoreaza si li se ingradeste libertatea de miscare. Profesorii sa nu aiba voie sa le atraga atentia elevilor orice ar face acestia, deoarece ar putea sa fie adectati moral.
    Propun eliminarea tuturor testelor, tezelor si examenelor, deoarece elevii astfel sunt stresati si se pot imbolnavi.
    Elevii sa vina la scoala doar cand vorsi sa stea cat timp vor, doar pentru o masa calda oferita de firmele de partid si ca sa se bata intre ei cu laotele si cornul oferite de celelalte firme de partid sau ale pritenilor celoe de la partid. Deasemenea sa li se deconteze toate documentele de transport, inclusiv bonul de la taxi sau de la inchirierea unei limuzine.
    Invatamantul sa fie obligatoriu in conditiile mai sus prezentate timp de cel putin 20 de ani. Dupa implinirea varstei de 14 ani toti elevii sa primeasca o bursa echivalenta cu ubn salariu medi urmand ca acesta sa fie inexat cu de doua ori rata inflatiei. Si la sfarsitul sudiilor, toti elevii sa primeasca o diploma cu nota 10, pentru a nu exista discriminare si a nu timora copii

    • ABC ,se vede ca esti un profesor comunist care nu intelege sistemul finlandez sau societatea moderna a sec 21 in ritmul vostru de gandire scoala romaneasca daca nu se va alinia standardelor internatioanale prevad un sfarsit tragic al valorilor romanesti!

    • Pamflet
      @Fan
      Modelul finlandez se poate aplica intr-o societate corecta, cu valori corecte, cu cinste si moralitate. Ceea ce nu e cazul in romania. Aici merge modelul chinezesc, singaporez, german sau elvetiam

    • @ ABC,
      Ai dreptate. Ai uitat un aspect: parintii sa fie chemati de catre invatatoare ce note ar vrea sa aiba odrasla lor in carnet pentru a se conforma apriori, incat toti parintii sa fie fericiti pentru ca:
      Uite, sunt multi parinti, nu doar tati ci mai ales mame, care nu concep ca odrasla lor sa aiba note mai mici decat a vecinului sau a colegilor de serviciu.
      O astfel de mamica si-a palmuit pur si simplu fiica deoarece aceasta s-a emotionat si n-a fost in stare sa recite poezia la festivitatea de incheiere a anului la gradinita, grupa mijlocie, iar mai tarziu, la sfarsitul trim I din clasa I, si-a retras fiica de la o scoala si a transferat-o la alta scoala, fiindca unele medii din primul trimestru ale odraslei ei, erau mai mici decat ale fiicei unei vecine din cartier.
      Per ansamblu, cand auzi de astfel de specimene, te intrebi ce se va alege de acei copii, fiindca au avut nenorocul sa se nasca in casa unor tampiti, care n-au realizat nimic in viata, dar au pretentii exagerate de la odraslele lor, fara a le ajuta in vreun fel sa le satisfaca visul….

  2. La 40 de copii câti sunt intr-o clasa si cateva mamici isterice care dau tonul eu am hotarat ca e timpul sa ma duc la o bere.
    Oricum la sarmale merge ‘țara te vrea prost’
    Ăia destepti au plecat la timp

  3. Din pacate asa se intampla cam peste tot ,desi traim in sec 21 ,atitudinea de servanti al sistemului si al mentalitatilor comunistoide inca acapareaza societatea din Romania ,nu vrem deloc sa iesim din cercul vicios, ca daca e profesor si eu un biet maturator de strada trebuie sa ma supun intru -totul ideilor care nu tot timpul sunt corecte!Vedem Dumnezei acolo unde nu sunt ,cum sa spun nu sunt de acord cand eu sunt un biet muncitor de fabrica si el un profesor sau vreun academician !STOP imprimarii dorinntelor si ideilor oamenii sunt egali!

  4. Eu am lasat servilismul deoparte de 7 ani. De cand fiica-mea merge la scoala. Si in privinta fondurilor scolii si clasei inclusiv. In afara de faptul ca 2/3 din parinti se uita mereu urat la mine, mai ales comitetul de parinti, alte repercusiuni nu sunt. Copilul e apreciat la adevarata valoare, nu este persecutat, etc. Bineinteles ca dupa ce am „amenintat” cu solicitarea de la Inspectoratul Scolar a unei comisii specializate in a evalua nivelul de cunostinte a fetei. Asa ca nu va fie frica.

  5. Nebunie curată… Cu cât scade nivelul de educație e mai ușor și mai ieftin de cumpărat voturi madidentclinic.ro asta înseamnă să fii mafiot.