G4Media.ro

Epopeea în cazul ”Sorina” continuă: Judecătoria Slatina va analiza luni solicitarea procurorului…

Epopeea în cazul ”Sorina” continuă: Judecătoria Slatina va analiza luni solicitarea procurorului general care a cerut ca fetița să nu poată părăsi România

Judecătoria Slatina a fixat termen pentru luni, 15 iulie, în cauza privind solicitarea procurorului general de emitere a unei ordonanţe preşedinţiale prin care să fie interzisă părăsirea teritoriului României de către Sorina, fetiţa din judeţul Mehedinţi adoptată de soţii Săcărin, informează Agerpres.ro.

Curtea de Apel Craiova hotărâse, pe 2 iulie, strămutarea de la Tribunalul Mehedinţi la Tribunalul Olt a dosarului în care procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie solicită ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către minora Sorina.

Procurorul general interimar Bogdan Licu a contestat în instanţă decizia judecătorilor prin care fetiţa din Baia de Aramă a fost dată spre adopţie şi a solicitat interzicerea părăsirii teritoriului României de către minoră. Licu a formulat o cerere de ordonanţă preşedinţială către Tribunalul Mehedinţi, prin care a solicitat interzicerea părăsirii ţării de către minoră. Tribunalul Mehedinţi a declinat competenţa către Judecătoria Drobeta Turnu Severin.

Curtea de Apel Craiova a respins, pe 5 iulie, cererea procurorului general prin care se solicita suspendarea adopţiei în cazul fetiţei din judeţul Mehedinţi. Tot CA Craiova a hotărât joi să respingă cererea lui Licu de revizuire a adopţiei Sorinei, aceasta urmând a rămâne în continuare la soţii Săcărin, cu dublă cetăţenie română şi americană, care au adoptat-o, mai notează Agerpres.ro.

sursa foto: Adevărul.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Într-o țară normală, cei care au încălcat legea, ca să mai profite de un mic salariu de asistent maternal, erau demult judecați. La noi e invers, ăia sunt bine mersi, iar copilului i se refuză dreptul la o viață normală, educație și viitor.

    • Locuim in Canada si in 2018 am adoptat un copil din Romania.Cunoastem sistemul,procedurile si partile implicate in proces.Din primul moment am realizat ca totul este o escrocherie emotionala.Daca acest lucru se intampla in Canada sau USA,sa sechestrezi un copil 2 luni fara niciun drept legal,luai minim
      10 ani de puscarie.In Romania ancheteaza victimele iar impostorii,de un tupeu iesit din comun,joaca teatru la Antena 3.In plus escrocii dau in judecata victimele.Asa ceva doar in Romania e posibil.

  2. Muta procesul de la un tribunal la altul, poate-poate gasesc un „judecator” care sa declare adoptia ilegala sau nelegala……

    Ce sa faca si interimarul Licu, buze noi si ochii inchisi….

  3. In Romania crima organizata e acoperita de justitie ! Cand fondul judeca viata unui copil pe lege iar apelul judeca pe falsuri si fara drept de recurs nu are rost sa ne mai judecam cu mafia… Pentru aceste motive presedintele Iohannis a semnat destituirea doamnei Kovesi si infiintarea SS.

  4. Pe ce bază legală solicită lingăul Licu interzicerea părăsirii țării ? Cretinul se crede pe vremea lui Ceaușescu, vrea să închidă granițele ?
    Ăsta e la fel de prost ca Adina Florea în procesul de hărțuire a lui Kovesi , probabil că motivarea va suna la fel : nu există motivare, probe, cadru legal, adaugă la lege etc.

  5. Daca esti roman de alta nationalitate, ai plecat din tara ta si ai 2 copii in Romania, iar dupa ceva ani iti vine asa o pofta de a mai infia un copil din tara de origine. Adica iei de la gura copiilor tai sa-i dai altuia, bani cheltuiti pe avioane si pe altele, iar copilul adoptat poate lua si o parte din mostenire mai tarziu. Nu prea se leaga.

  6. Acest Emil este idiot. I-am urmarit comentariile , de imbecilitare rara.