Festivalul Micului cel Mare, în Parcul IOR / Petrecerea de 1 Mai va ține de vineri, până luni / Nu lipsesc și deserturile: plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci, langoși, cheesecake și prăjituri cu fructe
De vineri, 28 aprilie, Festivalul Micului cel Mare își deschide porțile în Parcul IOR, anunță B365.
Vedeta acestui eveniment este micul tradițional, dar cei mai pretențioși vor avea ocazia să guste și mici preparați din curcan, vită, pește, vânat și, evident, să îl stropească din belșug cu bere rece.
Pe lângă Micul cel Mare, bucureștenii se vor putea înfrupta și cu pastramă la ceaun, bulz, cârnaţi, tocăniţe și tochituri gătite după rețete tradiționale, frigărui și fripturi, cârnați prospeți sau afumați, dar și plăcinte, cozonaci și poale-n brâu, dulciuri și dulcețuri, brânzeturi și afumături, jamboane, mușchiuleți.
Deserturile nu aveau cum să lipsească de la acest ospăț: cozonaci și plăcinte poale’n brâu din Bucovina, alivenci moldoveneşti, cheesecake și prăjituri cu fructe, turtă dulce pentru cei mici, langoși, gogoși, clătite, bubble wafle, dulcețuri și gemuri proaspete.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
2 comentarii