G4Media.ro

Fosta democrată Tulsi Gabbard îl susține pe Trump în cursa prezidențială din…

Photo by Adam GRAY / AFP

Fosta democrată Tulsi Gabbard îl susține pe Trump în cursa prezidențială din 2024

Democrata devenită independentă Tulsi Gabbard, fost congresman din Hawaii, a anunțat că îl susține pe fostul președinte Donald Trump în cursa prezidențială din 2024 împotriva vicepreședintei Kamala Harris.

„Noi, ca americani, trebuie să fim uniți pentru a respinge această cultură împotriva libertății, a represaliilor politice și a abuzului de putere. Nu putem permite ca țara noastră să fie distrusă de politicieni care își vor pune propria putere înaintea intereselor poporului american, a libertății noastre și a viitorului nostru”, a declarat Gabbard luni, la conferința Gărzii Naționale din Detroit, potrivit Fox News.

Susținerea lui Gabbard a venit la a treia aniversare a atentatului sinucigaș cu bombă care a ucis 13 membri ai serviciilor americane după retragerea haotică din războiul din Afganistan.

„Sunt mândră să mă aflu astăzi în fața dumneavoastră, indiferent dacă sunteți democrat, republican sau independent”, a spus Gabbard. „Dacă vă iubiți țara, așa cum o iubesc eu, dacă prețuiți pacea și libertatea la fel ca noi, vă invit să vă alăturați mie în a face tot ce putem pentru a ne salva țara și pentru a-l alege pe președintele Donald J. Trump și a-l trimite înapoi la Casa Albă pentru a face munca grea de a ne salva țara și de a servi poporul.”

Gabbard a fost reprezentantă democrată pentru districtul 2 al Congresului din Hawaii din 2013 până în 2021, dar și-a anunțat ieșirea din partid în 2022, după ce l-a denunțat ca fiind o „cabală elitistă de belicoși”.

Fosta democrată, care a candidat în alegerile primare prezidențiale democrate din 2019 împotriva lui Harris, a fost recrutată recent de Trump pentru a ajuta la pregătirea dezbaterilor înainte de confruntarea sa cu Kamala Harris din Philadelphia.

Candidatul prezidențial de atunci l-a criticat pe vicepreședinte în timpul unei dezbateri primare democrate pentru că ar fi închis sute de californieni pentru încălcări ale legii privind marijuana, apoi a discutat deschis despre fumatul drogului.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează