G4Media.ro

Fostul șef al Fiscului, Gelu Diaconu, publică documente de la Antifraudă despre…

Fostul șef al Fiscului, Gelu Diaconu, publică documente de la Antifraudă despre controlul la HotNews.ro: Aceasta este o analiza de risc falsificată, cu motive inventate/ Voi depune o plângere penală/ Presa care critică regimul iliberal Dragnea-PSD e controlată la comandă de ANAF!

Fostul șef al Fiscului, Gelu Ștefan Deaconu, prezintă pe Facebook documente de la Fisc despre care susține că probează faptul că Antifrauda a acționat la comanda politică în cazul controlului efectuat la HotNews.ro în 2017. ”In regimul iliberal PSD-Dragnea, presa care-i critică e controlată la comandă de ANAF! Scopul: intimidare și răzbunare! Astăzi: cazul Hotnews!”, scrie Diaconu pe Facebook.

Documentul prezentat este o notă întocmită de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în iulie 2017 privind controlul la HotNews.ro.

Diaconu mai scrie că ”motivul inventat de slugile lui Dragnea puse la șefia ANAF în analiza de risc” pentru a justifica controlul se bazează pe observația că ”a fost identificat cu un număr mare de vizitatori unici pe zi, potrivit trafic.ro, ce ar fi trebuit să genereze un volum mare al veniturilor și implicit al profitului”.

”Ca fost președinte ANAF, susțin public că această este o analiză de risc falsificată, cu motive inventate!”, susține Diaconu, care subliniază că după patru luni și jumătate de control, procesul-verbal conține constatări ”de râsul curcilor”.

”La sfârșitul acestor dezvăluiri, dacă nimeni nu se va sesiza din oficiu, voi depune o plângere penală la care voi atașa documentele care mi-au parvenit zilele acestea. Peste 90 de pagini!”, anunță fostul șef al fiscului în postarea de pe Facebook.

Acesta descrie ceea ce el numește mecanismul de control politic:

”-se numeste un sef nou la structura de analiza de risc a ANTIFRAUDEI in persoana unei unelte manevrabile, numitul Catoiu;
-acesta falsifica la comanda produsele analizei de risc, inventand pur si simplu riscuri fiscale „majore” care ar impune un control imediat al ANTIFRAUDEI;
-dupa controlul operativ al ANTIFRAUDEI, fie se cauta o „gaselnita” penala, fie se solicita efectuarea unui control fiscal Directiei de Inspectie Fiscala sau „controlul” averilor opozanților lui Dragnea.”, mai scrie Gelu Diaconu, care anunță că săptămâna viitoare va reveni cu documente în cazul Rise Project, site controlat de fisc la fel ca HotNews.ro.

Context. Controlul dispus în luna iulie 2017 de Antifraudă, brațul armat al fiscului, la HotNews.ro a avut loc după o serie de anchete publicate de site despre afacerile familiei Dragnea: dezvăluri despre ferma de porci de la Salcia, legăturile cu TelDrum și afacerea Belina. Tot anul trecut, Rise Project a publicat o serie de anchete despre legăturile lui Dragnea cu TelDrum și afacerile imobiliare ale companiei din Teleorman în Brazilia.

Vezi mai jos principalele anchete publicate de HotNews.ro, semnate de Marian Păvălașc și Dan Tăpălagă,  înainte de efectuarea controlului declanșat de Antifraudă în iulie 2017

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

9 comentarii

  1. Si totul este posibil cu ajutorul sinecuristilor rupti in cur care se vand pe un kilogram de ulei …aaa ma scuzati, astia cu uleiul is asistatii si pensionarii din oltenia…defapt , mare diferenta nu e.

  2. G4Media… voi urmati 😉

    • acum daddy al nostru are alte probleme mai… apasatoare , se apropie cariciul de funduletul lui

    • Din pacate se apropie si moartea justitiei in Romania. Fara Dragnea, vor trece legile injustitiei, care ii vor face pe PSD patricieni si pe noi ceilalti plebei.

    • @Novac, pe cat ca nu urmeaza ei !

      Pai Catoiu ala nu vede si el incotro bate vantul ? Nu-l cunoaste pe Gelu Diaconu ce i-a fost sef si, cine stie s-ar putea sa ii mai fie.

      PS. Asta cu conditia sa nu infunde puscaria in urma vreunor plangeri penale ! 😉

  3. As schimba „controlata la comanda” cu „verificata la comanda”. Sa nu se inteleaga altceva, zic 🙂

  4. Dupa cum se stia, ANAF este inca una din multele institutii obediente puterii. O lunga perioada de timp nici nu s-a auzit de ea, nu ca acum ar lucra la capacitate. Si cand a inceput sa se auda de ispravile ei, ii controla pe buticari, pe cei de la tarabele cu martisoare si alti asemenea potentiali distrugatori ai economiei tarii. Niciodata nu se legau de cei reali, puternici, fiindca aia erau cu puterea si nu trebuiau deranjati. De aici si santajul politic. De aceea in judetele rosii nu se intampla nimic. Ca ne calca ANAF. La comanda.

  5. Imi aduc aminte cum postacii scriau in comentarii pe HN „da’ care-i problema? Nu e normal sa existe controale?” si evitau sa vada adevarul. Acum oare ce vor zice? Ca documentul e fouotoshopuat? Sau ca e ANAF cumparat de Soros ca sa strice imaginea tarii?!

  6. I am truly happy to glance at this blog posts which
    consists of lots of useful data, thanks for providing these kinds of information.