G4Media.ro

FOTO Poliția de Frontieră din Sighetu Marmației: Podul istoric care face legătura…

Sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

FOTO Poliția de Frontieră din Sighetu Marmației: Podul istoric care face legătura dintre România și Ucraina a devenit un „pod al jucăriilor”

Podul istoric care face legătura dintre România și Ucraina, PTF Sighetu Marmației – PTF Solotvino, a devenit un „pod al jucăriilor”, anunță Poliția de Frontieră din Sighetu Marmației, printr-un comunicat.

Sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

„Oamenii simpli, polițiștii de frontieră și voluntarii s-au îngrijit să amplaseze aceste jucării pe marginile podului, astfel încât la intrarea în România, copilașii care vin din Ucraina să poată să-și ia o jucărie de pluș.

Sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

Zâmbetul copiilor în momentul în care își aleg jucăriile, bucuria acestora când primesc dulciuri și fructe de la polițiștii de frontieră pe arterele de control parcă mai alină durerea din ochi mamelor”, precizează Poliția de Frontieră.

Sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmației, polițiștii de frontieră acordă tot sprijinul necesar cetățenilor ucraineni care vin în țară, dar își îndreaptă atenția și spre copilașii acestor mame, mai precizează autoritățile locale.

Sursa foto: Facebook / Poliția de Frontieră, Sighetu Marmației

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Cât de drăguț…bieții copii.

  2. se cunoaste ca e o prietenie istorica romanoucraineana, ca pe acolo veneau mii de oameni si megatone de marfa

    E un pod de scandura. Din Tara Lucrului Bine Facut pana in Tara Burismei.

    • Ce va mai placea sa cantati: U-re-se-se/ Ra-ma-nem pri-e-te-ne/ do-ua mii de se-co-le.
      Iaca, nu mai e.

  3. Există multe produse care intră pe piaţa europeană care sunt fabricate în China. Deşi sunt mai ieftine, acestea au de cele mai multe ori o calitate îndoielnică, punând în pericol sănătatea consumatorilor. În luna decembrie a anului trecut, publicaţia Epoch Times a relatat despre un raport realizat de organizaţiile ecologice din şase ţări din Europa de Est şi Asia, incluzând Ucraina, Rusia, Belarus, Armenia, Kazahstan şi Kârgâzstan care a indicat faptul că 29% din jucăriile fabricate în China conţineau metale toxice.

    • Abaterea de la subiect: Trolii obisnuiesc sa posteze texte care nu au nicio legatura cu discutia, pentru a distrage atentia si a arunca in derizoriu ce se discuta.

  4. Nu poarta ,,jucarii” pentru adulti.

  5. Bătrânul nu răspunde; își aruncă automatul pe umăr, își aprinde vechea lui pipă, cu capac de argint, și-o pornește spre remorca cu muniție unde Feldwebelul s-a așezat laolaltă cu câțiva dintre oamenii săi. – Cum te cheamă? întreabă Bătrânul sumbru.

    • În cazul trolilor Kremlinului, operațiunea a avut mai multe scopuri, care au evoluat pe parcurs. Un scop principal a fost interferența în alegerile prezidențiale din SUA astfel încât Hillary Clinton să nu câștige scrutinul, dar s-a urmărit și polarizarea comunităților online, obținerea de sprijin pentru interesele internaționale ale Rusiei și accentuarea neîncrederii în instituțiile statului american.

  6. Toți ucrainienii care vin în România trebuie sa știe ca sunt mai mult decât bineveniți, iar statul roman le va asigura tot sprijinul. Speram chiar sa rămână cât mai mulți în România și sa se integreze în societate cât mai bine. Mi-ar plăcea sa am colegi din Ucraina.

    • Spune-le si detalii gen cum trebuie sa gandeasca, ce trebuie sa spuna. Din astea, ca sa stie.

  7. Cam de prin vremea respectivă, războiul a fost literalmente neîntrerupt, deşi, teoretic vorbind, nu a fost mereu acelaşi război. Timp de câte luni, când era el copil, au avut loc lupte de stradă confuze chiar în Londra, dintre care pe unele şi le mai aminteşte încă, şi anume foarte limpede. Dar să contureze istoria întregii perioade, să spună cine se lupta cu cine în fiecare moment – aşa ceva i-ar fi cu totul imposibil, pentru că nici un document scris şi nici un cuvânt rostit nu vorbeşte de vreo grupare a forţelor alta decât cea prezentă. Uite, de exemplu în momentul de faţă, în 1984 – presupunând că este, într- adevăr, anul 1984 -, Oceania se află în război cu Eurasia şi în alianţă cu Estasia. In nici o situaţie publică sau particulară nu se recunoaşte că ar fi existat vreodată vreun moment în care cele trei puteri să fi fost altfel grupate, în realitate, după cum el, Winston Smith, ştie foarte bine, nu au trecut decât patru ani de când Oceania era în război cu Estasia şi în alianţă cu Eurasia. Dar acesta nu este decât un amănunt pe care el, cum-necum, îl ştie pe ascuns, fiindcă memoria lui nu este suficient de bine disciplinată. Oficial, schimbarea alianţelor nu a avut loc niciodată. Oceania este în război cu Eurasia: asta înseamnă că Oceania este dintotdeauna în război cu Eurasia. Duşmanul din fiecare moment reprezintă răul absolut şi, prin urmare, orice înţelegere cu el, trecută, prezentă sau viitoare, este de neconceput. Chestia cea mai îngrozitoare, se gândeşte el pentru a zece-mia oară, în timp ce-şi trage umerii înapoi atât de tare, încât îl dor (cu mâinile proptite în şolduri, îşi roteşte corpul din mijloc, exerciţiu, cică, bun pentru muşchii spatelui), chestia cea mai îngrozitoare este că s-ar putea să fie adevărat. Dacă Partidul poate să-şi bage mâinile până la coate în trecut şi să afirme, despre cutare sau cutare eveniment: nu a avut loc niciodată – oare nu este chestia asta mai înfricoşătoare şi decât tortura şi chiar decât moartea?