G4Media.ro

FOTO Poşta Română a redeschis un sediu monument istoric din Piatra Neamț/…

sursa foto: Poșta Română

FOTO Poşta Română a redeschis un sediu monument istoric din Piatra Neamț/ Clădirea închisă timp de 12 ani, restaurată cu 2,7 milioane de lei

Poșta Română a redeschis un sediu monument istoric din Piatra Neamț. Clădirea, închisă de 12 ani, a fost restaurată cu 2,7 milioane de lei, transmite instituția într-un comunicat de presă.

„Poșta Română a redat, astăzi, clienților săi un sediu monument istoric din Piatra Neamț, de pe strada Alexandru cel Bun, nr. 21, după lucrări de investiții. Acesta fusese închis timp de 12 ani. În această clădire vor funcționa OJP Neamț, OPD Piatra Neamț și OP 1 Piatra Neamț”, se arată în comunicatul citat.

Acest sediu de patrimoniu al Poștei Române a fost construit în perioada 1932-1936. El a fost scos din regimul de lucru cu publicul întrucât erau necesare lucrări de investiții care au fost demarate în luna ianuarie 2022. Valoarea acestor lucrări este de aproximativ 2,7 milioane de lei fără TVA. S-a intervenit la arhitectura interioară, exterioară, acoperiș, instalații electrice, termice și sanitare.

“Anul acesta s-au realizat cele mai mari investiții pentru Poșta Română din ultimii ani. Ne-am dorit să redăm această clădire simbol clienților noștri din Piatra Neamț, aceasta fiind cea mai mare investiție finalizată din patrimoniul companiei. Avem sedii frumoase în toată țara, multe dintre ele cu nevoi serioase de intervenție. Personal, cred că trebuie să tratăm cu respect genul acesta de clădiri istorice și să le conservăm cu grijă la fiecare detaliu”, a declarat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. Frate, dar matzaraia de pe stalpi cand o ingropati? S-au inventat retelele subterane, recomandate mai ales in zonele centrale, istorice, pietonale.