FOTO Săptămâna atelierelor gastronomice la Muzeul Astra din Sibiu / Joi – rață, vineri – miel, sâmbătă – păstrăv, iar duminică – sturion
Săptămâna luminată aduce din nou în Muzeul Astra din Sibiu ateliere gastronomice, la Târgul de țară, anunță conducerea muzeului pe pagina de Facebook a instituției.
”Atelierele gastronomice se vor desfășura astfel: Marți, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și tocăniță de miel. Miercuri, preparate din curcan: ciorbă de potroace și friptură de curcan. Joi, preparate din rață: supă cu tăieței și tocană cu găluști. Vineri, preparate din miel: ciorbă acră cu leuștean și stufat de miel. Sâmbătă, păstrăv afumat, icre de crap și știucă. Duminică, storceag de sturion și plachie de crap”, se anunță în postare.
Târgul de țară din Muzeul în aer liber se desfășoară în perioada 26 aprilie – 1 mai ( de marți până duminică), între orele 10-16.
”Atelierele gastronomice se vor ține până la epuizarea porțiilor și în măsura în care condițiile meteo vor fi favorabile. Așa că… poftiți pe la noi!”, anunță organizatorii.
Sursa foto: Facebook / Muzeul ASTRA
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank