G4Media.ro

Hoţii au furat trei Premii Cesar din apartamentul actorului francez Benoit Magimel…

Sursa Foto: Facebook

Hoţii au furat trei Premii Cesar din apartamentul actorului francez Benoit Magimel („Pianista”, 2001)

Apartamentul din Paris al actorului Benoit Magimel a fost jefuit, iar paguba provocată se ridică la 80 de mii de euro. Vedetei i-au fost sustrase din imobil trei Premii Cesar, relatează rețeaua franceză BFMTV preluată de Rador.

Magimel, în vârstă de 50 de ani, lipsise de acasă din 16 august, iar când a revenit și a intrat în apartament, şi-a dat seama că a avut loc un jaf.

Actorul a mers imediat la secţia de poliţie pentru a depune o plângere. S-a dovedit că persoane necunoscute i-au furat mai multe ceasuri de lux, precum şi trei Premii Cesar.

Magimel primise statuetele cunoscute ca „Oscarul” francez la Categoria Cel mai bun actor în 2022 şi 2023, iar în 2016 a fost recunoscut drept cel mai bun actor distribuit într-un rol secundar.

Benoit Magimel a câştigat Premiul Cesar pentru cel mai bun actor în rol principal graţie interpretării sale din filmul „Pacifiction – Tourment sur les iles”, în 2023, la Paris, la cea de-a 48-a gală de decernare a acestor trofee, informează contul de Twitter al postului de televiziune Canal+.

Potrivit postului de televiziune menţionat mai sus, prejudiciul este estimat la aproape 80 de mii de euro.

Nu este primul incident de acest gen care a avut loc în viaţa lui Magimel, în iunie anul trecut, au fost furate din casa actorului ceasuri de lux şi genţi de designeri de top în valoare de aproximativ 100 de mii de euro.

Benoit Magimel este renumit pentru rolul său din filmul „The Pianist” (Pianista), unde a jucat alături de Isabelle Huppert, pentru care a fost premiat la Festivalul de Film de la Cannes, în 2001.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...