G4Media.ro

Incidența COVID în București continuă să crească

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Incidența COVID în București continuă să crească

Rata de incidență COVID în București a crescut, sâmbătă, 1 ianuarie, la 0,72 cazuri la mia de locuitori în ultimele 14 zile, potrivit datelor publicate de Direcția de Sănătate Publică.

În urmă cu o săptămână, rata de infectare în Capitală era de 0,61 la mie.

Cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în Capitală a fost atinsă pe 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

12 comentarii

  1. Și o să tot crească! Iar antivaxerii o să spună în continuare că e minciună și Johannis o să blocheze in continuare certificatul verde!

    • Ionute,nimeni de aici nu e antivaxxer, toti suntem vaxxinati din copilarie iar unii si la maturitate,suntem anti ser experimental facut cu forta pentru o gripa la care noi suntem imuni in proportie de peste 80% si cuno rata de decces de doar 0.3%,mai mica decat gripa din alti ani!

    • @calache
      Coronavirus Cases:
      1,810,342
      Deaths:
      58,779
      Calculeaza tu rata de deces si poate inveti ceva.

    • La gripa decedatii sunt sub 0,2% din cazuri in general. COVID-ul pana acum la noi a avut 3,25% din cazuri. La nivel mondial 1,89%. Asadar e evident ca a fost mult mai periculos decat gripa COVID-ul pana acum. Varianta Omicron pare intr-adevar similara cu gripa ca gravitate, dar nu a fost cazul si la variantele anterioare.

    • Aliene, câți din aia morți sunt bătrâni și cu comorbitati și câți tineri cu comorbitati ? Și câți din aia sunt tineri în putere cu un sistem imunitar puternic? Hai cu procentele

  2. E clar ca după aglomerările de sărbători infecțiile or sa crească la nesfârșit . Nu a fost nicio interdicție nicio distanțare , campania de vaccinare a fost f ff slaba masurile de restricții au fost zero.

  3. La nivel mondial se mare de foame de doua ori mai mult, decât de acest virus făcut în laborator, dar n, am văzut sa, și facă cineva atâtea griji

    • Problema e ca nu poti hrani o persoana un an cu cateva zeci de euro, cat costa vaccinarea. Iar pana acum in pandemie au fost in jur de 18 milioane decese in exces in 2 ani. Anual sunt in jur de 9 milioane de decese de foame.

      Deci problemele sunt similare ca magnitudine, dar una este mult mai usor si ieftin de rezolvat prin vaccinare.

    • Vlade,lasa propaganda sentimentala,cauta cati romani mor de cancer pe an in Romania,peste 64 000! Ii pasa statului de ei? Vezi ca n plandemie n au avut voie la tratament si au crapat cu zile multe ramase.

    • Statului roman nu-i pasa deloc de cetățenii sai, lasă bolnavii de cancer sa se descurce cum pot, lasă copii sa moara de afecțiuni la naștere care in alte tari se rezolva de zeci de ani, etc.
      In schimb vrea sa vaccineze anti-covid cu forța pe cei sănătoși prin diferite restricții tâmpite gen „no jab, no job”.

  4. Mortalitatea se calculează la populația totala, nu la cazurile detectate care oricum la noi sunt mult mai puține decât cele reale.

  5. Întreb din nou : ce procente sunt cei bătrâni cu comorbitati și au murit ? Ce procente sunt tinerii cu comorbitati și au murit ? Ce procente sunt tinerii cu sistem imunitar puternic și au murit ?