Într-un restaurant din Cluj, clienții își prepară singuri mâncarea, pe model coreean / În loc de preparate din pește se pot prăji pe grill cârnați și carne de porc
O carmangerie din Cluj Napoca a inaugurat, miercuri, un bistrou unde clienții își pot pregăti singuri mâncarea și își pot prăji cum vor ei carnea și cârnații pe un grill adus special din Coreea de Sud, informează Cluj24.
Cosmin Moldovan, preşedintele consiliului de administrație al Moldovan Carmangerie, a declarat că ideea i-a venit în urma unei vizite în Coreea de Sud.
”Mi-am dorit să testăm acest concept și să vedem care este reacția clienților din Cluj. Este primul astfel de grill instalat într-un bistro Moldovan, iar în funcție de reacțiile clienților vom putea extinde și la altele.
Pe acest grill încorporat în masă se pot prăji bucăți de carne de vită, carne de porc și cârnați. Clientul vine și își alege din vitrină ce dorește, își prăjește carnea cum dorește și o consumă”, a spus Cosmin Moldovan.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen Bank
8 comentarii