G4Media.ro

Iohannis, înaintea reuniunii Consiliului European: Ne vom concentra pe decizia cu privire…

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Iohannis, înaintea reuniunii Consiliului European: Ne vom concentra pe decizia cu privire la funcţiile de conducere UE la nivel înalt şi pe adoptarea Agendei Strategice pentru perioada 2024-2029

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, el afirmând discuțiile se vor concentra pe decizia cu privire la funcţiile de conducere UE la nivel înalt şi pe adoptarea Agendei Strategice a Uniunii Europene pentru perioada 2024-2029, transmite News.ro.

”Astăzi, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, ne vom concentra pe decizia cu privire la funcţiile de conducere UE la nivel înalt şi pe adoptarea Agendei Strategice a Uniunii Europene pentru perioada 2024-2029”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

”Vom avea, de asemenea, discuţii aprofundate referitoare la continuarea sprijinului Uniunii Europene pentru Ucraina, situaţia din Orientul Mijlociu, securitate şi apărare, competitivitate, Marea Neagră şi migraţie”, mai spune şeful statului în mesaj.

Preşedintele Klaus Iohannis,va participa, în perioada 27-28 iunie, la reuniunea Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles.

Agenda reuniunii include teme precum situaţia din Ucraina, securitatea şi apărarea Uniunii Europene, situaţia din Orientul Mijlociu, competitivitatea, fenomenul migraţiei, Marea Neagră, Republica Moldova şi aspecte legate de ameninţările hibride.

Şeful statului va reitera necesitatea continuării sprijinului pentru Ucraina, pe toate dimensiunile, cu un accent particular pe asigurarea unui răspuns adecvat la nevoile militare imediate şi va accentua importanţa continuării sprijinului pentru Republica Moldova, atât la nivel european, cât şi în plan bilateral.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. hai IMPARATE tu care unesti si stanga si dreapta, sa nu poti obtine un post de SEF GALACTIC?

  2. hal de om…