G4Media.ro

Ionuț Moșteanu: USR PLUS ar putea renunța la solicitarea ca Florin Cîțu…

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Ionuț Moșteanu: USR PLUS ar putea renunța la solicitarea ca Florin Cîțu să nu mai fie premier

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, a anunțat marți dimineață la RFI că partidul pe care îl reprezintă ar putea renunța în anumite condiții la solicitarea ca Florin Cîțu să nu mai fie premier.

”Există această posibilitate, dacă reușim să așezăm coaliția pe noi baze”, a susținut Moșteanu. El a mai spus că s-ar impune ”niște acte adiționale” la protocolul de funcționare a coaliției, legate în special de modul de demitere a unui ministru.

Rep.: În ce condiții ar renunța USR PLUS la solicitarea ca Florin Cîțu să nu mai fie premier?

I.M.: În niște condiții clare, care vor fi enunțate astăzi în ședința de la ora 16. A fost ieri o discuție lungă, până după miezul nopții, cu colegii din Biroul Național, s-au explorat mai multe variante. Vom lucra la o propunere și vom merge cu ea către partenerii de coaliție în ședința de la ora 16 astăzi. Niște condiții care să așeze colaborarea în coaliție pe niște baze de colegialitate. Aducerea atributului constituțional în discuție între niște parteneri nu va face decât să fragilizeze coaliția, pentru că da, poate să demită, constituțional, pe cine vrea, când vrea, din Guvern, însă la fel și noi, USR PLUS susține cu 33% din voturi această coaliție în Parlament, avem atributul constituțional să votăm ce vrem în comisii sau în plen, să respingem de exemplu un proiect al Guvernului sau să votăm o moțiune de cenzură. Ei bine și unde ajungem cu asta? Nu ajungem nicăieri, nu. Trebuie să ne așezăm la masă, avem experiență, am lucrat ani de zile cu parteneri în privat și în politic, știm să conducem echipe, vrem să vedem acest lucru și de la domnul Cîțu că devine un partener al echipei dânsului, al echipei ministeriale, un partener pentru reforma la care ne-am angajat cu toții.

Rep.: Deci există posibilitatea să rămâneți în coaliție, cu Florin Cîțu premier, dar în alte condiții, asta ne spuneți?

I.M.: Există această posibilitate, da, dacă reușim să așezăm coaliția pe noi baze.

Citește integral și ascultă audio pe rfi.ro

sursa foto: Inquam Photos/ Virgil Simonescu

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

38 comentarii

  1. USRPLUS e praf.

    • Poți trage 4-5 liniuțe din el, nu e așa rau

    • Fara praf moare coalitia, inclusiv Scartu ca premir

    • Poate invata si Bârnă și Drulea si Buleai și toți usereii ăștia aroganți, că gura bate c–u’, asa cum bine zicea Isărescu.

      Este bine ca, înainte de-a deschide gura, să deschizi mintea.

  2. A venit Iohanis ieri, după ce a fost la biserică duminică și i-a băgat mințile în cap lui Barna.

  3. La urmaroarele alegeri o sa o luati la cioc, cum o luati acum de la PNL. Ati ajuns cârpa de şters pe jos a coaliție. Lasa-ma sa ghicesc: V.V. o sa ramână pe tuşă şi aveti la activ primul ministru „incompetent” al coalitie, fara „ievaluare”. Sunteți praf, bă!

  4. Simplu si la obiect . Vot exprimat in coalitie in toate cazurile de revocare a unui ministru . Premierul propune revocarea si se voteaza revocarea cu o majoritate simpla . Asta inseamna democratie .Desigur cazurile evidente si de necontestat nu vor mai fi supuse unei decizii ajutatoare in coalitie se va da un accept general .Premierul este nevoit sa se gindeasca de doua ori si sa prezinte motive clare si reale in cazul unei revocari . Portofoliul va ramane in posesia partidului ce a numit ministrul revocat . Toata lumea multumita .

    • pare corect .se elimina si aparitia unei revocari personalizate din motive indoielnice si o decizie arbitrara a premierului si nimeni nu mai are ce sa spuna in urma votului rezultat .

    • „personalizate” sau subiective?!!!!!

    • personalizate din motive indoielnice = subiective

    • Nu poți lucra cu majoritate simpla într-o coaliție. Ar însemna ca numai partidul cel mai mare decide.
      O coaliție nu merge decât cu unanimitate, trebuie sa fie toți de acord. Inclusiv cu demiterea unui ministru.
      De aceea când PeNaLii striga tare ca îl susțin încă pe Citu sunt irelevanți. E ca și cum ar spune ca mama lui îl iubește. Da, și? Are susținerea tuturor membrilor?

    • îN LOC DE GUVERNARE ÎȘI VOR PIERDE TIMPUL NEGOCIIND DACA TREBUIE SAU NU TREBUIE REMANIAT SI TOT ASA .
      Infantilism si gradinita ..
      Razboiul bate la ușa Ucrainei, oamenii mor prin spitale și Voiculescu caută morții …ați utat de cei vii …

  5. Loaserii pluseristi sunt turbati, se dau cu capul de pereti ca nu pleaca Citu. So predictible 😂

  6. Asta e ,,renunțarea ” voastră ,a USR-ului , dar care e ,,renunțarea”lor, a pnl-ului ? Deocamdată ,v-a fost mazilit un ministru ( primul , dintr-un lung șir care va urma , până veți fi înlăturați cu totul ), Cîțu RĂMÂNE ,avantaj PNL ! Că așa-i la noi , în coaliție !

    • Nu-i așa la NOI ! Nesimțirea USR-PLUS e MARE la noi ! 12 % nu-s 70% simplu. Cortoraru de la transporturi nu are ce cauta în diplomatia românescă ! Să rămână în CORTUL USR-PLUS .

  7. Nea marcele te pui la mintea odihnita a astora?
    Cine crezi ca posteaza marti la ora11-12?

  8. Cât timp oamenii au votat cum au votat, așa țară vom avea; condusă de foști securiști și neamurile acestora. În restul Europei s-au vaccinat pe categorii de vârstă, la noi s-au vaccinat pe pile și pe categorii de privilegiați. Votanții au votat tot același sistem din 50 încoace. Asta avem.

  9. Concluzia:
    Imaturitatea politică e la USRPLUS și nu la PM partidului „conducător” al alianței!
    Auzi formulare penelista: „partid conducător al alianței”!!!! E clara beleaua!

  10. O decizie inteleapta. Oricum Catu are lipita pe spate eticheta de ”zombi politic” si nici Dracu’ nu-l mai poate scapa de dezintegrare (politica), atunci cand ”Soarele” va aparea si pe ulita noastra..

  11. Zici ca-s o femeie batuta. Sta cu monstrul in casa ca inca se iubesc. Si il pune sa promita ca data viitoare cand o bate, macar sa ii zica de ce.

  12. Pnl ul nu aduce niimic nou.Aceeasi fusaraie,aceleasi duplicitati,aceesi cardasie cu televiziuni folosite ca bata politica,acelas orban,acelas guran,aceleasi ministere de forta date pe mana unora usor de manevrat.Haideti sa le reamintim permanent de pensiile speciale,de sporuri si salarii la stat,de pensionari la 40 de ani sau pe caz de boala cum este coarna,de copii facuti ministri.

  13. Sunteți necititi tovarășilor. E mult de spus. O ceata de jigodii.

    • L-au trimis pe Mosteanu sa dea vestea, Barna si Ciolos inca nu au avut curajul!
      Vor vorbi peste cateva zile, cand se mai linistesc apele, fix asa facea Dragnea cand erau probleme… se dadea disparut cateva zile, isi lasa fidelii Codrin si Olguta sa dea vestile pana aparea el!

  14. Deci, fix cum spuneam, ca si cand nimic nu s-a intamplat, uitand cum s-au acuzat, cum s-au balacarit cu Premierul Romaniei, USR PLUS anunta ca va ramane in mareata coalitie, cu ceva schimbari in acordul coalitiei, vor pune 2 virgule in plus!!!
    Ce spui, bre, ai uitat cum l-ati balacarit pe Zombie Premierul Catulica, oare cum naiba va imaginati voi ca Minsitrul Catalin Drula care l-a numit Zombie politic pe Premierul Romaniei Florin Citu va mai putea lucra cu acesta din urma?!
    Cum il va saluta: „Salut Zombie, ce mai faci”??!
    CUM, unde naiba s-a mai intamplat asa ceva?!
    Ati facut atata scandal si acum cu coada-ntre picioare, fix cum am spus, veti pune 2 virgule la un „nou acord” al coalitiei si uite asa ‘coalitia merge mai departe, suntem responsabili de soarta Tarisoarei”!
    Iar Barna, zilnic, ne va asigura cum mareata coalitie va functiona si mai vine, acum ca veti pune 2 virgule la acordul lu’ peste prajit!
    Ca-n Caragiale, vai de mama voastra!
    Ce naiba reforme sa mai astepte Romanii de la asemenea razgandaci care NU stiu ce vor!

    Întrebat cum va fi colaborarea cu premierul Florin Cîţu, după ce s-au jigit reciproc, Moşteanu a explicat: ”Eu cred că nu este o jignire, este o descriere a unui mod de comportament la care noi nu ne-am aşteptat. Faptul că odată ce s-a văzut cu acea armă constituţională în mână, a început să împuşte partenerii care-i puseseră acea armă în mână, asta nu mi se pare în regulă. Eu dacă vrea domnul Cîţu, pot să-mi cer scuze pentru acest cuvânt (vătaf – n.r.), ca să mergem înainte, însă un lucru este foarte clar: nu vrem să se mai întâmple aşa ceva, vrem să stăm la masă şi să mişcăm lucrurile umăr la umăr, împreună (…) Noi spunem că aceste lucruri trebuie discutate înainte şi negociate şi clarificate. Nişte strângeri de mână sau nişte acte adiţionale la protocolul de coaliţie şi mergem împreună mai departe, din nou, dar după ce le clarificăm”.
    Ionut Mosteanu: „Vrem să vedem dacă partenerilor de coaliţie li se pare normal ca Prim-ministrul să se comporte ca un vătaf pe plantaţie – pentru că asta a făcut dl Cîţu, dacă a făcut evaluarea lui Vlad Voiculescu, pe care nu a văzut-o nimeni până acum.”
    Catalin Drula: „A fost un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape, un gest pe persoană, nu instituțional. Nu a fost un gest al unui om politic responsabil, care înțelege ce responsabilitate are într-o coaliție. (…) Guvernarea nu stă într-un singur om și că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experiență politică, nu am 20 sau 30, SUFICIENT să-mi dau seama că ești un zombie politic în acel moment.”
    Reporter G4media: Deci Premierul e un zombie politic…
    Cătălin Drulă: Da.”

    Iar acum, USR PLUS ne spune ca-n Caragiale: „Pupa piata’ndependentii, coalitia merge mai departe, mai punem 2 virgule la acordul coalitiei”!
    Rusine, IRESPONSABILILOR, ati aruncat Romania in aer o saptamana in vremurile astea de pandemie, dand apa la moara la Sosoaca si alte specimene ANTI-Masuri guvenamentale cu declaratiile voastre si ale lui VV, iar acum spasiti dati inapoi, fara jena, cu un tupeu marca PSD!!!
    Rusine mare!!!

  15. sa stiut din prima ca o sa cedeze si o sa dea inapoi USR-istii…nu vor sa plece de la ciolan in nici o forma.oricum va mai fi cateva remanieri dar dupa paste mai incolo…presedintele deja a dat ok-ul pentru Drula,Nasui si Stelian Ion.

    • De unde sti tu ma secatura? De cand este criza asta toata ziua propovaduiti peste tot in presa online ca vor calca pe cap USR. Diferenta intre un postac USR si unul PSD este prea vizibila. Unul este fanatic convins, altul limbist mincinos convins. Mai sterge-te la gura de ciucalata mai latrinistule.

  16. astia de la PSD ii recunosti usor, sunt agramati „oricum va mai fi cateva remanieri”. aici se ajunge cand prostul satului are acces la internet.

  17. USR+ nu avea cum sa impuna plecarea lui Cîțu, daca lui Orban ii convine mai mult sa ramana pe post de daddy decât in prim plan ca pm.

    Optiunile lor reale erau doar plecarea de la guvernare(dezastruos pe termen lung) sau o renegociere din care sa para ca obtin totusi ceva.

    Au fost cam naivi daca intr-adevar aveau incredere in Cîțu ca un partener pentru reforme.
    Atat la transparentizarea vaccinarii cat si la ultimele magarii( ca atunci cand se incerca sa se forteze demisia ‘de onoare’ lui VV pentru scandalul Foisor desi el nu a avut nici o putere de decizie sau de management acolo).

    Cîțu a fost de la inceput un premier de paie, executant al ordinelor de partid.

    Cel putin acum stiu mai clar cum sta treaba si la ce fel de atitudine si linsaj mediatic se pot astepta cand vor mai incerca si alte reforme. Dar sunt obligati sa le incerce atat in justitie cat si la sanatate si transporturi.

    Si ar fi cazul sa aiba si ei televiziunile lor si ziarele lor. Sa joace cu aceleasi arme, nu doar victime ale presei platite care ii ataca la unison(adica toate cele mari inclusiv G4 asta pe care scriem acum).

  18. Repost cu artefactul ‘bat in lemn sa treaca de filtrele g4’


    OP:

    USR+ nu avea cum sa impuna plecarea lui Cîțu, daca lui Orban ii convine mai mult sa ramana pe post de daddy decât in prim plan ca pm.

    Optiunile lor reale erau doar plecarea de la guvernare(dezastruos pe termen lung) sau o renegociere din care sa para ca obtin totusi ceva.

    Au fost cam naivi daca intr-adevar aveau incredere in Cîțu ca un partener pentru reforme.
    Atat la transparentizarea vaccinarii cat si la ultimele magarii( ca atunci cand se incerca sa se forteze demisia ‘de onoare’ lui VV pentru scandalul Foisor desi el nu a avut nici o putere de decizie sau de management acolo).

    Cîțu a fost de la inceput un premier de paie, executant al ordinelor de partid.

    Cel putin acum stiu mai clar cum sta treaba si la ce fel de atitudine si linsaj mediatic se pot astepta cand vor mai incerca si alte reforme. Dar sunt obligati sa le incerce atat in justitie cat si la sanatate si transporturi.

    Si ar fi cazul sa aiba si ei televiziunile lor si ziarele lor. Sa joace cu aceleasi arme, nu doar victime ale presei platite care ii ataca la unison(adica toate cele mari inclusiv G4 asta pe care scriem acum).

  19. ADEVARUL: „USR PLUS are de ales între „reformele” lui Orban, bazate pe „lasă, merge şi aşa”, şi ieşirea de la guvernare.
    Nu vorbesc de filosofia politică a lui Cîţu, nu are niciuna. Cîţu semnează cu stiloul lui Orban ce-i dictează acesta. Ca un papagal.
    Atât îi permite anvergura politică.
    USR PLUS are de ales între filosofia de guvernare a lui Orban, şi ieşirea de la guvernare, pentru a nu plăti mai târziu guvernarea eşuată PNL-Iohannis-Orban.
    Iohannis nu mai candidează la un nou mandat, aşa că este mai relaxat. Nu mai intervine în actul guvernării.
    Care este „filosofia” de guvernare a lui Orban?
    Ce a învăţat, în 30 de ani de politică. Ce a văzut la „celebrii” săi înaintaşi, Iliescu, Năstase, Tăriceanu, Geoană, Ponta.
    Satisfacerea clientelei politice.
    Ce am văzut cu numirile de la Apele Române se repetă în toate domeniile de activitate. Piţipoance, amante, şefi de pompe funebre, şefi de magazine sau coafeze ajung în posturi de conducere ale statului fără examen, fără a avea competenţele necesare. Doar pe filiera clientelei politice. Ministrul Anisie a schimbat 28 de Inspectori Genrali, fără concurs, cu oameni agreaţi de PNL. Exact ca PSD.
    Acceptă penali în funcţii de conducere.
    Avem 2 cazuri foarte vizibile: Costel Alexe şi Mihai Chirica, ambii la Iaşi. Câte altele or mai fi, le-am şi uitat. De criticile aduse PSD-ului pentru aceeaşi acceptare, nu se mai spune nimic. Au fost uitate.
    Mai ţineţi minte cazul Laurenţiu Baranga, cat pe ce sa ajungă şef la „spălarea banilor”, conducător de doctorate la universitatea lui Cîmpeanu, dar cu diploma de liceu falsificată? Exemplu concludent de „selecţie” a cadrelor in perioada Orban. Culmea este că procurorii ştiau, au şi intervenit. Dar nu i-a întrebat nimeni!
    Criza economică.
    Exact ca PSD. A dus ţara în doar un an de zile la un deficit bugetar de 10% din PIB şi la un grad de îndatorare de la 34 la 48% din PIB. Pandemia explică doar jumătate din această evoluţie. Fraudele sunt acum cercetate de procurori, în frunte cu cele produse la UNIFARM, şi demonstrează că şi guvernul Orban şi-a bătut joc de banii publici şi in contextul pandemiei. Cursul leu/euro a ajuns la culmi istorice, exact din aceste motive.
    A acceptat miniştri care n-au schimbat nimic din moştenirea găsită.
    Cel mai elocvent exemplu, Monica Anisie, susţinută de Orban până la capăt. Deşi a lăsat Educaţia exact cum a găsit-o. Fără nicio schimbare, în ciuda evidenţei că merge pe un drum greşit. Pandemia nu era un motiv care să împiedice modificarea planurilor cadru, a programelor şcolare. N-a schimbat nimic.
    Orban-Cîţu nu se mai uită în Programul de Guvernare (PG) cu care au câştigat alegerile.
    Sunt multe exemplele care ne arată acest lucru. Iată unul dintre ele.
    În PG se spune un lucru esenţial: Reformarea sistemului fiscal-bugetar este o etapă esenţială, pentru a atinge un cadru favorabil creşterii economice şi consolidării fiscale. Deşi au trecut doar trei luni de la instalarea guvernului Cîţu, tot guvernul Orban se cheamă. Care a avut la dispoziţie 17 luni să mişte ceva în direcţia asta. N-a mişcat nimic şi nici nu va mişca ceva. Pentru că guvernează după principiul „merge şi aşa”. Se va trezi la realitate când România va deveni nefinanţabilă, ca în 2010. Va fi prea târziu.
    Lista ar putea continua.
    Singurul ministru care ia în seamă reformele este Cătălin Drulă. Care a publicat un buget pe 2021 pentru CFR Marfă, falimentară, din care rezultă că 1400 de angajaţi vor fi concediaţi. Cum este nevoie de HG pentru aprobarea lui, nu va trece de semnătura lui Cîţu. Tot Drulă a pus cu botul pe labe mafia sindicală de la metrou. El este şi cel mai ameninţat cu revocarea, pentru că a avut neeleganţa să spună public ce gândeşte despre Cîţu: că este un „zombie” politic.
    Dilema USR PLUS.
    Cum ar fi mai folositor pentru România? Să participe la guvernare în continuare? Colaborarea, cooperarea, consensul cu PNL şi premier nu mai este acum posibilă. Orban şi Cîţu au spus clar: PNL şi Cîţu conduc coaliţia, restul membrilor coaliţiei, „ciocu mic”.
    Dacă UDMR vrea să-şi conserve poziţiile obţinute pentru oamenii săi în administraţia centrală şi locală, vrea şi USR PLUS acelaşi lucru?
    Cu riscul de a nu mai conta în guvernare, de a funcţiona doar ca anexă a PNL?
    Şi cum se va prezenta la viitoarele alegeri, când guvernarea condusă acum de PNL se va dovedi a fi fost o guvernare eşuată? Dincolo de cine concediază sau nu un ministru, cine îi evaluează, rămâne întrebarea: dar pe premier cine îl evaluează? Tot PNL?
    Dar de foi de parcurs pentru ministere, cu obiectivele cuprinse în PG, cu date precise de îndeplinire, cu resursele financiare necesare, Orban nici nu vrea să audă!
    Pentru că vrea să guverneze ca în ultimii 30 de ani: „lasă că merge şi aşa”!
    În opinia mea, soluţia cea mai bună pentru USR PLUS este să plece de la guvernare.
    Să nu fie părtaşă la filosofia politică a lui Orban, pentru că va plăti în alegeri participarea la o guvernare eşuată.
    Din afara guvernării poate critica orice nu i se pare în ordine legat de actul de guvernare, poate contribui la o eventuală schimbare a guvernului Cîţu.
    Şi fără moţiune de cenzură, pentru că PNL-Cîţu vor trebui să ceară parlamentului revalidarea după schimbarea compoziţiei politice a guvernului.
    Din interiorul guvernării, dacă critică ceva, i se arată uşa.
    În PSD nu poţi avea încredere că ştie şi vrea să face ceva pentru progresul României, pentru reformarea funcţionării ei, în mai toate domeniile de activitate.
    USR PLUS, aflat la comanda lui Orban şi a PNL, nu poate face mare lucru în direcţia asta. Dacă alegerea va fi între „remorca” PNL la guvernare şi ieşirea de la guvernare, mie mi se pare că alegerea este simplă: Ieşirea de la guvernare.”

    • USRPLUS nu este la comanda lui Orban și PNL, aici cred că greșești!
      Dacă ar fi fost așa, ministri i-ar fi satisfăcut până acum cererea lui Cîțu de a îi prezenta planurile cu măsurile de reformare a fiecărui minister.
      Sau poate CăCîțu nu are autoritate, pentru că mi se pare că nici miniștrii PNL și UDMR nu au răspuns!
      Cert este că USRPLUS este la comanda domnului Președinte Iohanis.
      Să stea acolo!

    • Era mai util pentru toată lumea dacă s-ar fi folosit acest timp de către coaliție pentru refacerea și updatarea programului de guvernare, că ăla votat la investirea Guvernului s-a dus pe copca!
      Când ii aud pe toți din coaliție că dac referiri la PG mă apucă nervii! Așa face și USRPLUS!
      Să se ducă dracului toți, că nu mă mai interesează!

    • @Marcel: NU eu am spus asta, articolul e din ADEVARUL, am scris explicit!!

      Cat priveste Planurile de redresare a Companiilor de stat, Premierul Florin Citu a stabilit atributiile celor 2 Vicepremieri, iar Vicepremierul Dan Barna e RESPONSABIL peste: „Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii; Ministerul Sănătăţii; Ministerul Justiţiei; Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizării; Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi Ministerul Investiţiilor şi Fondurilor Europene”, se arată în decizia publicată, luni seară, în Monitorul Oficial.
      Vicepremeirul Barna e si el RESPONSABIL ca Planurile de redresare de la Minsiterul Transporturilor si Misnietrul economiei NU exista!!!
      NU?!
      El ce naiba Responsabilitati are ca Vicepremeir, DACA nu raspunde efectiv de nimic, pentru ce ia salariul urias un Vicepremeir, ca sunt paltiti cei 2 Vicepremeiri si de la Guvern si de la Parlament!!!(am vazut CVul dnei Carmen Dan cand era Ministru de interne: avea salariu si de la MAI si de la Camera deputatilor!)
      Deci: cei 2 Minsitri USR PLUS care sunt la comanda Vicepremierului Dan Barna, RESPONSABIL peste Minsiterele care trebuie sa prezinte Planurile de redresare a Companiilor de stat, sunt:
      – Ministrul Transporturilor, Catalin Drula(CFR calatori, CFR Marfa, CFR Infrastructura, Metrorex, TAROM, Romatsa(unde sunt unele dintre cele mai mari salarii din Romania, pierderile sunt uriase!), Compania Nationala Aeroporturi București)
      – Minsitrul Economiei, Claudiu Nasui(„Din cele 42 de companii câte are Ministerul Economiei, 14 sunt în insolvenţă sau în faliment şi încă 22 au probleme mari (pierderi şi datorii masive a anuntat Claudiu Nasui. Simona Fătu este secretarul de stat care se va ocupa de reforma companiilor din subordinea Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a anuntat Cluudiu Nasui.)
      – Mai e Ministrul Energiei, Virgil popescu(PNL) aflat in subordinea directa a Premierului, care trebuie sa prezinte Planuri de redresare la Companiile energetice aflate pe pierderi(CE Oltenia, CEHunedoara, Compania nationala a huilei…)!
      Ministrii UDMR nu cred ca au Planuri de redresare de facut!
      NICI unul nu a prezentat nimic pana azi, autoritatea lui Vasilica Zombie e ZERO!!

      Presa de azi scrie: „USR a cedat. Cazul Voiculescu, sperietoare pentru miniștrii lui Barna.
      USR, și nu PLUS, a fost partidul care a cedat. Motivul? Pentru a-și proteja cei 4 miniștri: Cătălin Drulă, Claudiu Năsui, Stelian Ion și Cristian Ghinea. Primii 2 sunt deja în vizorul Premierului din cauză că NU au prezentat Planurile de restructurare la companiile de stat pe care le au în subordine, pentru că nu au avansat proiectele de reformă la care s-au angajat dar și pentru derapajul verbal al ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă, la adresa lui Florin Cîțu. Exemplul demiterii lui Vlad Voiculescu, ministrul care nu a făcut nimic în mandatul de la Sănătate, dar a stârnit permanent scandaluri politice, a devenit o sperietoare pentru progresiștii lui Dan Barna.”

    • lili spune si tu ceva de la tine putere .nu mai copia tot felul de texte aiurite .