G4Media.ro

Iresponsabilitate la nivel înalt. Conferinţa de la ministerul Educaţiei, fără distanţare socială…

Iresponsabilitate la nivel înalt. Conferinţa de la ministerul Educaţiei, fără distanţare socială corectă, patru oficiali înghesuiţi la aceeaşi masă şi acelaşi microfon plimbat la toţi vorbitorii

Conferinţa ministerului Educaţiei a arătat cum nu se face o declaraţie de presă în plină criză de COVID 19, în care statul şi instituţiile statului promovează peste tot măsurile de distanţare socială şi de prudenţă, scrie Edupedu.ro. În conferinţa transmisă live s-a putut vrea cum niciun oficial nu poartă mască de protecţie, ci doar mănuşi, nu a exista o distanţă minimă de 1,5 metri unul de altul, iar microfonul a fost plimbat de la un vorbitor la altul pe perioada intervenţiilor lor.

La conferinţa au participat ministrul Educaţiei, Monica Anisie, secretarii de stat din ministerul Educaţiei Luminiţa Barcari şi Gigel Paraschiv, precum şi Sorin Câmpeanu, preşedintele Consiliului Naţional al Rectorilor.

Citeşte articolul integral pe Edupedu.ro

FOTO: captura edu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

17 comentarii

  1. N-au scoala !!!

    • Profesorii desi stau acasă încă primesc salariul integral????
      Profesorii universitari, ati vazut ce salarii au??
      Oare ei merita??
      România este sclava prostiei si a cheltuielilor bugetare enorme.
      #autostrazi/spitale/pisa

    • Ciuma Rosie a mărit salariile bugetarilor la un nivel maxim.Stiau ca nu vor fi votați în 2019.
      Ciuma rosie a mărit pensiile nesimtite iar la restul a crescut cu 10 lei.
      Asta e tara in care trăim.
      Noi plătim taxe și impozite și politicienii împart banii sponsorilor campaniilor electorale.

    • Profesorii universitari, adică ceea ce inseamna calificarea profesională cea mai inalta(sunt si printre ei suficiente uscaturi, impostori, expirati etc., e adevărat, dar nu reprezintă o majoritate), la care nici nu visează să ajungă unul dintre comentatori de mai jos, nu stau DEGEABA, ei predau on line cursurile, informati- va si, doar apoi( sau,eventual, deloc), vărsati- va ura!
      Ei s- au organizat repede si bine, iar studentii_ cei interesati de cursuri, nu doar de calitatea de „studinte” si de un loc de cazare,prost,e drept , de multe ori, dar ieftinut , intr- un oras mai mare_ i- au urmat rapid in on line.
      Profesorii din preuniversitar, la randul lor, in marea lor majoritate, predau on line. Fiu-meu face, zilnic, scoala, grație eforturilor pe care le- au facut cu totii, învățând, la propriu, unii de la altii, (unii dintre) profesori de la copii(partea de tehnologie), copiii de la profesori _materia curriculară.
      Lăsați profesorii in pace!
      Pe unii v- au facut (profesional vorbind) Oameni, pe altii_ precum comentatorul mai sus evocat_ , i- au învățat să scrie…. si nu numai.
      Cand vad comentariile, realizez ca boala nerecunostintei, a invidiei, a nevoii de a jubila ca altcuiva i se taie/ ia ceva( de regula, unor categorii profedionale care au invatat/ pregatit din greu si au sustinut examene/ concursuri serioase, chiar draconice pt. a ocupa locul pe care îl detin), e ceea ce ar trebui sa îngrozeasca pe termen lung, adaugandu- se, macar la nivel de meditatie, perioadei foarte grele pe care o traversăm, unii rațional, altii …urand, si _ broboanele din…. fruntea iratiunii_ o a treia categorie avansând „conspiratii”.

    • @Magistrat

      Comentariul dvs este sublim desi subiectiv el arată o parere diferită și poate reală.
      Românii sunt afectați în această perioadă social, economic dar și psihologic.
      Totusi ,cred ca dvs puteti face diferența!
      Respingeti practica neunitara din soluțiile Instanțelor Judecătorești prin aducerea la cunoștință opiniei publice ,asta dacă sunteți magistrat.
      România are nevoie de un model dar mai ales de empatie.
      Romanul de rând are nevoie de clemență.

    • @Magistrat: problema nu este de ura, ci de lipsa de principii, dupa cum bine ar trebui sa fiti antrenat sa observati – mai ales daca va desfasurati in domeniul justitiei, chiar si asa, schioapa, cum este.

      Apropos, si cu magistratii aia gaunosi care mentin Justitia unde este, tot profesorii universitari respectivi trebuie sa se laude!
      Stiti, doar, ca profesorii nu se judeca dupa exceptii, ci dupa cpacitatea majoritatii studentilor scoliti! Nu pare a fi cazul sa se flateze prea tare …
      💡

      Revenind la principii: profesorii fie incearca sa lucreze online, in conditiile date, cum se poate, si atunci merita sa fie platiti 100%, fie nu reusesc (mai ales in rural) sau nu vor (mai ales in urban) si atunci nu sunt indreptatiti la 100% din plata.

      Daca ar exista aplicat principiul „plata proportionala cu munca contractuala depusa”, n-ar mai comenta mai nimeni cu privire la plata profesorilor. Doar ca nu este. 🙂

      Nu puteti invoca particularitati din legislatia muncii sau altceva de genul acesta, fiind inferior principiului enuntat. Alte principii, da.

  2. Oare vor fi amendati pentru „zadarnicirea” blal bla?
    Asa ar fi frumos. Sa dea un exemplu bun!

    • Asra-i INVATAMANTUL ROMANESC! Nu ii baga in somaj tehnic pe profesori desi ASTIA NU FAC NIMIC DE 1 LUNA. Cel puțin 80% dintre ei. Sindicatele îi santajeaza pe IMBECILII din foto.

    • Astia au fost toti testati si au rezultate negative, deaia stau ei asa apropiați.

  3. Romanii vor hoti si prosti la conducerea tarii. Nu e nimic in neregula aici.

    Astept revenirea PSD la putere, ca sa puna cruce definitiv tarii.

    • Doar ei sunt pe liste!
      Categoriile numite de tine candidează,impusi
      Dacă ar exista vot uninominal si nu pe liste de partid atunci politica romaneasca ar avea aleși mai eficienți și bine pregătiți.

  4. Cretina de Anisie, bineinteles !

  5. Și mie mi s-a părut stupid că nu aveau măști și că stăteau băgați așa unul în altul.

  6. Gresit!
    Cei din ministere sunt toti rude intre ei, deci cel mai probabil respectivii se reunesc cu totii acasa, la masa, asa incat la conferinta nu mai conta daca isi puneau masti si strigau de la departare. Ar fi fost doar teatru ieftin, ori ei sunt de la Ministerul Educatiei, nu al Culturii. 😆 😈

  7. Avea totusi manusi unul, ajuta la impresie artistica

  8. Ministerul Educației transmite prin aceasta poza neîncredere si nerespectarea regulilor în vigoare.
    Din nefericire Educația în România este doar un colos unde se lucrează doar pentru salariu stabil de stat în defavoarea efortului susținut de educare.
    Educatori,profesori învățători,categorii de la care astept un model pozitiv de urmat nu de asa NU.

  9. Sa nu-mi ziceți ca aveați pretenții de la ei!!!