G4Media.ro

Jerry Seinfeld spune că îi lipsesc „ierarhia” și „masculinitatea dominantă” din societate:…

Sursa foto: captura video

Jerry Seinfeld spune că îi lipsesc „ierarhia” și „masculinitatea dominantă” din societate: „Îmi place un bărbat adevărat”/ „Da, înțeleg (masculinitatea toxică), dar totuși, îmi place un bărbat adevărat”, spune comediantul 

Jerry Seinfeld și-a făcut publice  gândurile despre masculinitate, scrie revista People.

În timpul apariției regizorului-vedetă al filmului Unfrosted în cadrul podcastului The Free Press’ Honestly with Bari Weiss, Jerry Seinfeld, în vârstă de 70 de ani, a vorbit despre interesul său de a face un film care să aibă ca decor nostalgia copilăriei sale din anii 1960.

„… Există un alt element acolo care cred că este elementul cheie, și anume o ierarhie convenită, care cred că este absolut vaporizată în momentul de față”, a spus comediantul. „Cred că acesta este motivul pentru care oamenii apasă cu putere claxonul și conduc în modul nebunesc în care conduc, pentru că nu avem niciun simț al ierarhiei. Și, ca oameni, nu ne simțim cu adevărat confortabili așa.”

„Dacă vrei să vorbești despre nostalgie, asta face parte din ceea ce face ca acel moment să fie atractiv dacă privim înapoi”, a adăugat Seinfeld.

El și-a exprimat apoi nostalgia față de figuri din acea perioadă și i-a descris pe președintele John F. Kennedy, pe boxerul Muhammad Ali, pe actorul Sean Connery și pe comentatorul sportiv Howard Cosell ca fiind bărbați „adevărați”.

„Poți să mergi până la capăt – ăsta este un bărbat adevărat – vreau să fiu așa într-o zi. Ei bine, nu. Nu am crescut niciodată cu adevărat”, a spus Seinfeld. „Vreau să spun, nu vrei să o faci, ca și comediant, pentru că este o căutare copilăroasă, dar îmi lipsește o masculinitate dominantă. Da, înțeleg [masculinitatea toxică], dar totuși, îmi place un bărbat adevărat.”

Filmul lui Seinfeld, Unfrosted, care a marcat debutul regizoral al comediantului, are loc în 1963. Filmul se concentrează în jurul invenției fictive a Pop-Tart și se inspiră din Războiul Rece și din cursa pentru cuceriea spațiului. Filmul aduce chiar și un omagiu serialului tv de succes a cărui acțiune este plasată tot în anii ’60, Mad Men, cu cameo-uri notabile ale lui Jon Hamm și John Slattery în rolul unor directori de publicitate.

Seinfeld a vorbit, de asemenea, despre interesul său de a citi recenzii proaste ale propriei opere în timpul apariției sale la podcast. „Nimic nu mi se pare mai amuzant decât oamenii care se plâng „Nu am râs”, pentru că vor să râdă”, a spus el. „Și mă identific cu asta, înțeleg. Cred că este amuzant că nu ți-a plăcut pentru că ai vrut să râzi și nu ai râs”.

„Nu contează ce credeți despre mine”, a adăugat el. „De ce aș crede că voi face ceva ce va plăcea tuturor? Ce sens ar avea asta? Trebuie să fii nebun ca să crezi asta”.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

2 comentarii

  1. Daca crezi că educi cu o participare jalnică la sitcom,te înșeli amice .Ești un dinozaur frustrat .Arta este ceva ce nu o înțelegi

    • Da’ nici mata ,neicaJoe,nu pricepi un text simplu si clar.Si nici nu prea stii ce e arta.Dar,conform naravului tagmei din care faci parte,jignesti.