G4Media.ro

JO de la Paris: Şase înotători din Coreea de Sud au părăsit…

Photo by Gonzalo Fuentes / POOL / AFP

JO de la Paris: Şase înotători din Coreea de Sud au părăsit satul olimpic din cauza navetei lungi în autobuzele în care este foarte cald

Şase înotători sud-coreeni care concurează la Jocurile Olimpice de la Paris au părăsit satul olimpic și s-au mutat într-un hotel din apropierea arenei de înot pentru a evita naveta lungă în autobuzele în care este foarte cald, a declarat președintele Federației Coreene de Înot (KSF), transmite News.ro.

Președintele KSF, Chong Chang-hoon, a declarat că înotătorii din echipa masculină de ștafetă 4×200 metri liber s-au mutat într-un hotel care se află la cinci minute de mers pe jos de Arena La Defense din Paris, unde vor avea loc probele de înot.

Chong a primit plângeri conform cărora autobuzele folosite de înotători pentru a se deplasa la arenă nu aveau aer condiționat, iar ferestrele erau închise cu bandă adezivă. Satul olimpic este la aproape 12 km distanță de arena de înot.

„Vrem doar să ne asigurăm că vor fi cel puțin un pic mai confortabili”, a spus Chong.

Pe lista înotătorilor mutați se numără pretendenții la medalii Kim Woo-min și Hwang Sun-woo, care au câștigat probele de 400 m stil liber și, respectiv, 200 m stil liber la campionatele mondiale de la Doha, la începutul acestui an.

Hwang a descris autobuzul drept o „saună”, spunând: „Este mai răcoare afară decât în autobuz. De obicei, durează între 40 și 45 de minute de la sat la arenă, dar ne-a luat mai mult de o oră și jumătate (joi). Geamurile erau lipite cu bandă adezivă, probabil pentru că sunt îngrijorați de atacurile teroriste. Dar trebuie să se facă ceva.”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

1 comentariu

  1. Bine că s-au dat cocoși (galici, sau jumuliți?) cu deschiderea în care abundau simbolurile LGTB.