G4Media.ro

Kate şi William au publicat o fotografie cu Charlotte şi Louis urmărind…

Sursa foto: Twitter / The Prince and Princess of Wales

Kate şi William au publicat o fotografie cu Charlotte şi Louis urmărind finala Euro 2024

La o zi după ce Spania a învins Anglia în finala Euro 2024 de la Berlin, Kate şi William au publicat o fotografie cu cei mai mici doi copii ai lor, Charlotte şi Louis, urmărind meciul la televizor, transmite News.ro.

Cei doi copii, în vârstă de 9 şi 6 ani, pot fi văzuţi din spate, purtând tricouri în culorile echipei Angliei, cu numele lor.

„Anglia, munca voastră în echipă, curajul şi determinarea au fost o inspiraţie pentru noi toţi, tineri şi bătrâni. Felicitări Spania!”, au scris pe Twitter Prinţul şi Prinţesa de Wales, semnând W & C pentru William şi Catherine.

Duminică, prinţesa Charlotte le-a însoţit pe mama sa Kate şi pe mătuşa sa Pippa Middleton la finala masculină a turneului de la Wimbledon din Londra.

În a doua sa apariţie publică de la anunţarea diagnosticului său de cancer, Prinţesa de Wales a fost aplaudată călduros la Wimbledon.

Prinţul George, fiul cel mare al cuplului, a călătorit la Berlin cu tatăl său pentru a urmări finala de pe Stadionul Olimpic, alături de regele Spaniei, Felipe al VI-lea, şi de fiica sa cea mică, Sofia.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

1 comentariu

  1. de ce e aceasta o știre?