G4Media.ro

Liderii PSD, PNL, USR și UDMR discută azi despre formarea noului guvern…

Sursa foto: Ilona Andrei / G4Media

Liderii PSD, PNL, USR și UDMR discută azi despre formarea noului guvern și bugetul pe 2025

Liderii partidelor care negociază o nouă majoritate guvernamentală, PSD, PNL, USR și UDMR, discută luni de la 9 la sediul executivului despre formarea noului guvern de coaliției, dar și despre creionarea bugetului pe 2025, potrivit informațiilor G4Media. E de așteptat ca astăzi să fie luate în calcul și numele de potențiali candidați la postul de premier, și împărțirea ministerelor.

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a fost convocat la discuție pentru a le explica liderilor de partide care este situația economică reală și ce măsuri ar trebui luate urgent pentru a scădea deficitul bugetar scăpat de sub control de Marcel Ciolacu în an electoral prin creștere de pensii și salarii.

Duminică, liderii celor patru partide și ai grupului minorităților naționale au discutat despre modul în care ar urma să funcționeze noua majoritate în Parlament.

Ei au discutat despre conducerea parlamentului și a comisiilor parlamentare, vicepreședinți ai camerelor, chestori, secretari ai birourilor permanente.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

3 comentarii

  1. Pasul 1 : Reforma Administrativa și Bugetara.
    Avem prea mulți bugetari, unii chiar nu fac mai nimic.
    Avem prea mulți asistați sociali : pensionari cu grad de invaliditate care au doar un diagnostic de tensiune sau diabet [ pe hartie]; Avem pensionari încadrați cu grad de handicap care de fapt sunt si pensionari cu incapacitate de munca, deci primesc 2 pensii pe același Diagnostic.
    Începeți de aici și veți reduce deficitul bugetar.
    I

  2. Pasul 2 : Mafia agențiilor imobiliare care au urcat prețul apartamentelor/ caselor prin comisioane mari dar și prin influențarea prețului în piata ei fiind și cumpărători dar și vânzători.
    Monitorizarea de către ANAF a tranzacțiilor imobiliare.
    Tranzacționarea auto second-hand aduse de afara, mulți nu trec prin RAR ci îl pune pe cel care o cumpăra sa I facă carte si RAR de România asa intermediarul nu apare în registrul ANAF ci noul proprietar care o înmatriculează.
    Mulți samsari persoane fizice care le vând din patrimoniul personal, unii chiar 50 / 80 de auto pe an.
    Asa veți reduce deficitul bugetar.

  3. Pasul 3 : Verificarea fiscala a primăriilor apropiate de pe lângă marile orașe, mulți au sediul afacerilor în provincie, mulți nu declara chiar toate operațiunile. Verificarea implementării de fonduri UE și subvenții APIA, multe terenuri sunt nelucrate.
    Etc.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te Înregistrezi sau să te Autentifici.