G4Media.ro

Maria Manea, secretar de stat în Ministerul Educației: Apreciem că în luna…

Foto: ISMB

Maria Manea, secretar de stat în Ministerul Educației: Apreciem că în luna mai putem declara un câștigător pentru proiectul Biblioteca școlară virtuală / Toate proiectele cu fonduri europene aflate în derulare acum au fost publicate pe site

Apreciem că în luna mai putem declara un câștigător pentru proiectul Biblioteca școlară virtuală, a declarat într-un scurt interviu pentru Edupedu.ro noul secretar de stat din Ministerul Educației, Maria Manea. Oficialul va fi coordonatorul componentei de implementare a proiectelor cu finanțare europeană.

Biblioteca școlară virtuală este un proiect lansat din 2018, dar era prevăzută de Legea educației de 10 ani și fostul ministru, Monica Anisie, anunța că va fi realizată până în septembrie 2020. Finațarea este făcută în cadrul unui proiect cu fonduri europene în valoare de 40 de milioane de euro.

Citește interviul integral pe Edupedu.ro

Foto: Maria Manea/ISMB

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Doamna,pana una alta copiii nostri nu au baza,ati intrerupt scoala 1 LUNA!!!!Vrem o explicatie,de ce nu ati lasat macar scoala ONLINE?????Pur si simplu se conectau si aveau cat de cat un program.Va bateti joc de putinii dascali dedicati!Pana la Biblioteca scoalara virtuala nu puteti vedea prezentul!!!

  2. Care este limba oficiala care se vorbește în toate școlile din România? de ce profesoarele repeta ca papagalii câte un „ochei”la fiecare 3 cuvinte ? sant și cărți despre plăcute suedeze în biblioteca aia, sau cărți care denigrează părinții peste 45 de ani ? e și aia cu Moș Crăciun bețiv ? Ceva benzi desenate porno sant ca acuma e democrație pentru cei mici, de la 4 ani incepand

  3. Cartea clasică şi periodicele ar trebui să se găsească la Biblioteca Natională online, cum au francezii Gallica.
    Înapoierea bibliotecilor româneşti în informatizare şi digitalizare e de râsul UE şi îndepărtează tineretul de la cititul listelor de cărţi bune.