G4Media.ro

Monica Anisie, despre structura anului școlar 2020-2021: Aștept opinii până pe 17…

Foto: gov.ro

Monica Anisie, despre structura anului școlar 2020-2021: Aștept opinii până pe 17 ianuarie, după care urmează consultarea Comisiei de Dialog Social

Structura anului școlar 2020-2021 generează dezbateri puternice la nivelul Ministerului Educației. “Am primit peste 50 de puncte de vedere de la profesori, elevi și părinți”, a anunțat ministrul, la două zile după ce a lansat în dezbatere un proiect care prevede că școala va începe anul viitor pe 14 septembrie (față de 9 septembrie anul acesta), vacanța intersemestrială va fi în ianuarie-februarie (vacanța de iarnă nu va mai fi intersemestrială) și că anul va totaliza doar 34 de săptămâni de școală, ceea ce înseamnă unul dintre cei mai scurți ani școlari din ultimii 12 ani.

Monica Anisie a precizat că așteaptă până pe 17 ianuarie 2020 opinii – la adresa de e-mail dezbateripublice@edu.gov.ro – cu privire la modul în care să fie structurat anul școlar 2020-2021.

 

 

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

3 comentarii

  1. Parasuta asta PNLista e de groaza….schimbati-o, naiba!!

  2. Băi frate, copiii merg la scoala să fie educați, să învețe, nu să crească cifra de afaceri a hotelierilor!
    In primul rand, trebuie să se țină cont de interesul copiilor și părerea profesorilor, nu de cifra de afaceri din turism! Ne doare mai mult ca nu își umplu ăștia conturile, inca din primul an de funcționare sau ca ai nostri copii ies niște analfabeți functional??
    Hotelierii să își atragă și alți clienti prin servicii de calitate si respect fata de ei, nu să fugareasca clinetii si să se bazeze doar pe parintii și copii care nu au alternative! Să atragă si turiști străini, pensionari si oameni fără copii, nu doar pe cei cu „mobilitate” scăzută ..
    Daca interesele educaționale ale copiilor se pupa cu interesele lor, bine, dar asta nu trebuie să însemne că ne sacrificam copiii pt ei ( nu de alta, dar copii de azi le pot fi angajatii de mâine …)
    Anul asta nici nu au apucat să intre bine in atmosfera de școală, dupa vacanta mare, ca iar i-a pus la somn aproape o lună. Primul semestru a fost atât de scurt ca i-au umplut de teste la foc automat și teze pe repede înainte, numai să le poată da suficiente note și să închidă mediile pe semestru..

  3. Monica Anisie cel mai slab ministru din acest guvern. O mare dezamagire.