Mulți alegători din generația Z și-au semnat numele greșit, ceea ce a dus la anularea unui mare număr de voturi prin corespondență în Statele Unite
Peste 13.000 de buletine de vot prin corespondență au fost respinse în Nevada, deoarece semnăturile oamenilor nu se potriveau cu cele înregistrate pe permisele de conducere ale alegătorilor – multe dintre ele erau generația Z – persoane născute după 1997, relatează Fortune.
Generația Z nu este străină de critici pentru lipsa abilităților de bază. Acum, ei sunt acuzați că au încetinit numărul alegerilor pentru că nici măcar nu și-au putut semna propriile nume.
Peste 13.000 de buletine de vot prin corespondență au fost respinse în Nevada, deoarece semnăturile oamenilor nu se potriveau cu cele înregistrate pe permisele de conducere ale alegătorilor – mulți dintre ei erau generația Z, care au devenit majori în timpul pandemiei Covid și s-au obișnuit să tasteze în loc să scrie de mână.
Secretarul de stat al Nevadei, Francisco Aguilar, a declarat pentru New York Times pe un blog live că „alegătorii generației Z care se luptă cu scrisul de mână ar putea încetini numărarea voturilor”.
„În mare parte este faptul că tinerii nu au semnături în aceste zile”, a adăugat Aguila. „Și când s-au înregistrat pentru a vota prin procesul de înregistrare automată a alegătorilor, au semnat un bloc digital la DMV, iar aceasta a devenit semnătura lor de licență.”
În ajunul zilei alegerilor, peste 11.300 de buletine de vot prin corespondență au avut nevoie de semnături modificate în comitatul Clark, iar peste 1.800 de buletine de vot prin corespondență au avut nevoie de modificări în comitatul Washoe – și, pe măsură ce statul continuă să proceseze buletinele de vot prin corespondență în această săptămână, se așteaptă că aceste cifre vor crește.
Numărul de buletine de vot respinse în Nevada este mult mai mare decât în ciclurile electorale anterioare, a spus Aguilar, adăugând totodată că cei respinși au până pe 12 noiembrie să își verifice buletinul de vot pentru ca acesta să fie numărat.
Multe școli din SUA au încetat să predea elevilor scrierea de mână cursivă pe fondul apariției tehnologiei. Doar 24 din 50 de state cer ca aceasta să fie predată în școli.
Aguilar se teme că ar putea avea un impact asupra rezultatului alegerilor.
„Când te uiți la date și începi să realizezi cât de mare este, te face nervos pentru că, din nou, aceste alegeri sunt atât de apropiate, marjele sunt atât de subțiri, încât nu vreau să mă uit la numere în seara asta și să știți că trebuie să așteptăm ca buletinele de vot să fie reparate”, a adăugat el. „Trebuie să ne asigurăm că vocea fiecărui alegător este auzită”.
Dincolo de generația Z, Aguilar a spus într-un comunicat de presă ulterioară că problema semnăturii poate apărea și printre „alegătorii mai în vârstă care își pot semna numele diferit de-a lungul vieții” și „alegătorii care s-au căsătorit recent, dar nu și-au actualizat numele pe înregistrarea alegătorilor.”
Dar nu sunt doar semnăturile de care Gen Z trebuie să vă faceți griji. În și în afara carantinelor COVID-19, studenții au ratat mult mai mult decât celebra viață studențească sau exersarea semnăturilor.
Lecțiile esențiale despre lumea muncii s-au pierdut, în timp ce absolvenții au ratat să se prezinte la cursul lor sau să-și ia experiență de lucru și, în schimb, au fost obligați să învețe pe Zoom.
Acum, angajatorii se plâng că noii angajați nu știu cum să interacționeze cu colegii sau clienții, nu au abilitățile de a lucra cu oameni care au opinii diferite și nu sunt la îndemână despre eticheta de bază la birou, cum ar fi ce să poarte și să nu înjure.
Într-adevăr, tinerii generația Z nu sunt complet conștienți de deficiențele lor: de fapt, datele compilate exclusiv pentru Fortune de Harris Poll arată că 65% dintre lucrătorii generației Z au recunoscut că nu știu despre ce să vorbească cu colegii lor. Acest lucru este mai pronunțat pentru personalul tânăr care a intrat în forța de muncă după pandemie; cohorta din epoca COVID are de două ori mai multe șanse să se lupte să înceapă o conversație cu colegii decât cei care au lucrat înainte de pandemie.
Cu toate acestea, tinerii care nu reușesc repede la nivelul cerut riscă să-și piardă locurile de muncă. Deși unele locuri de muncă se intensifică pentru a acoperi decalajul – sub formă de cursuri de etichetă și de instruire pentru abilități neobișnuite, inclusiv lecții despre cum să se pronunțe în cadrul întâlnirilor – altele oferă tinerilor lor angajați doar câteva luni pentru a se afirma sau a fi concediat.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:
Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului G4Media
CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867
Deschis la Raiffeisen BankCitește și...
© 2024 G4Media.ro - Toate drepturile rezervate
Acest site foloseşte cookie-uri.
Website găzduit de Presslabs.
4 comentarii