G4Media.ro

Mulți profesori acuză probleme legate de birocrație excesivă și erori la scanarea…

Sursa foto: Pixabay

Mulți profesori acuză probleme legate de birocrație excesivă și erori la scanarea lucrărilor, la proba de limba română Bacalaureat 2024

Mulți profesori sau membri ai comisiilor de examen din țară spun că au fost probleme legate de scanarea lucrărilor, luni, la proba de limba română la examenul de BAC 2024. Amintim, Edupedu.ro a scris că mii de elevi au stat peste 2-3 ore în plus, peste timpul alocat redactării lucrării, în sala de examen pentru a putea preda lucrările, luni, 1 iulie.

Profesorii se plâng și ei de birocrație excesivă și că întârzierile nu au fost din lipsa lor de experiență cu scannerele: “La Craiova am așteptat ore în șir ca să se ștampileze a doua foaie, scanarea a mers greoi, se blurau paginile după scanare”, scrie într-un comentariu pe Facebook, un membru al unei comisii dintr-un centru de examen.

Mai mulți profesori și membri ai comisiilor de examen la BAC 2024 au scris pe pagina de Facebook Edupedu.ro, că scanarea lucrărilor a durat foarte mult și pentru că procedura este una greoaie, uneori scannerul se bloca, iar profesorii au depus eforturi să scaneze corect lucrările elevilor pentru că nu le puteau încadra bine în spațiul alocat.

“Probabil dacă tipizatele aveau o margine că la evaluare, elevul nu ar mai fi scris până în marginea foii ceea ce îngreunează mult procesul de scanare. Scanarea unei lucrări normale nu durează mult. Urmează verificarea de față cu elevul. Urcarea ei pe platformă”, semnalează un membru de comisie.

Citește articolul integral pe Edupedu.ro

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează