G4Media.ro

Nicolae Ciucă a început campania internă în PNL la Dăbuleni, acolo unde…

Foto: PNL

Nicolae Ciucă a început campania internă în PNL la Dăbuleni, acolo unde și-a lansat Mircea Geoană candidatura perdantă la prezidențiale în 2008

Nicolae Ciucă, președintele PNL, a început joi campania internă de captare a bunăvoinței liderilor partidului, după ce a făcut de la Washington anunțul-surpriză că vrea să candideze la alegerile prezidențiale. El a început un turneu prin filialele județene.

Primul loc în care s-a oprit Ciucă a fost comuna Dăbuleni din Dolj, celebră pentru pepenii produși de fermierii locali.

Tot la Dăbuleni, la căminul cultural din localitate, și-a lansat campania prezidențială și Mircea Geoană în 2008, pe când era președintele PSD. La acel moment, Geoană era senator de Dăbuleni.

În cele din urmă, Mircea Geoană a pierdut alegerile prezidențiale în fața lui Traian Băsescu la diferență de câteva mii de voturi.

”Întotdeauna este mai bine să mergi în luptă alături de camarazi de încredere. Vreau să intru în competiția pentru Cotroceni doar după ce discut cu toți colegii din filialele PNL. Iar astăzi am început acolo unde îmi este mai aproape de suflet: acasă, în Dolj”, a spus Ciucă.

”La Dăbuleni, alături de colegii din filiala Dolj, am discutat despre așteptările lor referitoare la România de mâine și la modul în care viitorul președinte al țării va munci pentru poporul român. Este ceea ce îmi propun să fac lunile următoare în toate organizațiile liberale din țară, și nu numai. Pentru că îmi respect colegii și pentru că fiecare român merită să fie ascultat. Doar împreună putem construi o țară mai sigură, mai puternică și mai unită”, a mai spus Ciucă, potrivit unei postări pe rețelele sociale.

Reamintim că Nicolae Ciucă a anunțat de la Washington, într-un interviu pentru Antena 3, că va candida la alegerile prezidențiale din partea PNL. El nu a fost desemnat formal candidat al PNL.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

8 comentarii

  1. Deci e, cu siguranță, cu ghinion!

  2. Bine că nu a început campania la Băicoi.

    • Nici la Dabuleni nu a fost ideea buna, ca nu iese deloc in evidenta,. Nu se intelege care este el si care sunt pepenii. Trebuie sa fii foarte atent doar la culoare.

  3. Ciuca pare desprins din serialul Las Fierbinti!

  4. Să vedem ce spune la Pitești. Cum justifică că nu îl schimbă pe directorul de la ape, fost mare liberal, chiar consilier județean, devenit brusc PSD-ist?

  5. Deci, dabulenii mei. Eram in Nasiriyah. In fata sute de la ISIS iar in spate sute de la Al Qaeda. Stanga sute de kurzi suniti, dreapta sute de kurzi siiti. Eram inconjurat, ce sa mai. Se tragea in mine din toate partile, eram coplesit. Norocul meu e ca la un moment dat s-a auzit de undeva, o voce puternica, care a strigat: CUT! Va dati seama ca am profitat maxim de pauza si am bagat un pepeneeee. Ba, l-am mancat pe tot, sa mor.