G4Media.ro

Nicușor Dan participă la o conferință științifică susținută de matematicianul vietnamez alături…

Sursa foto: Pexels / Karolina Grabowska

Nicușor Dan participă la o conferință științifică susținută de matematicianul vietnamez alături de care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică din 1988

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, participă marți la o conferință științifică susținută de un matematician vietnamez alături de care a care a câștigat medalia de aur la Olimpiada Internațională de Matematică din 1988, potrivit unui comunicat de presă.

Conferința “On generalized Hitchin fibrations” va avea loc marți de la ora 12:00 la Institutul de Matematică al Academiei Române la conferința științifică și va fi susținută de Ngo Bao Chau, laureat al medaliei Fields – cea mai importantă distincție în matematică în anul 2010.

Ngo Bao Chau și Nicușor Dan au câștigat medalia de aur cu punctaj maxim la Olimpiada Internațională de Matematică din 1988.

Cei doi au fost colegi la Ecole Normale Superieure între 1992 și 1995 și la masteratul de la Universitatea Paris 11 în anul 1992-1993.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

5 comentarii

  1. In acelasi timp, firea, burduja, sosoaca…participa la paranghelii cu mici, bere Bere la PET, impart pomeni electorale gen cornuri cu gem si gogosi, usturoi si auna care sta calare pe motocicleta.
    Grea alegere pt bucuresteni🤣

  2. Merge si Firea sa invete cum se calculeaza un buget.

  3. De ales intre un olimpic la matematica și un neica nimeni gen Piedone.

    • Plus unul cu masteratul cum ftraude luat la „Harvard de Bancorex”!!!! Unul de-o intelighentie sclipitoare de-ti ia auzul!!!!

  4. Distanta intre usturoi si matematica este egala cu distanta intre covrigi si integrale si cu distanta intre Buzau si Sorbona!