G4Media.ro

Oficial – Regulile de la simularea Evaluării Naționale la clasele a VII-a…

Oficial – Regulile de la simularea Evaluării Naționale la clasele a VII-a și a VIII-a au fost anunțate de Minister

Luni începe Simularea probelor scrise din cadrul Evaluării Naționale pentru elevii claselor a VIII-a și a VII-a (anul școlar 2018-2019). Ministerul Educaţiei Naţionale anunța că, în premieră anul acesta participă la acest examen și elevii clasei a VII-a. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscriși în clasele VII-VIII la începutul anului școlar 2018-2019.

Calendarul simulării EN VIII are următoarea configurație: 

  • 11 martie – Limba și literatura română
  • 12 martie – Matematică
  • 13 martie – Limba și literatura maternă
  • 22 martie – Comunicarea rezultatelor

Citește articolul integral pe Edupedu.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

4 comentarii

  1. As dori sa știu cum vor fi evaluate lucrările elevilor din clasa a 7 a, în condițiile în care subiectele (modelele) au fost preluate din anii precedenți fără a elimina punctele cu materie de clasa a 8a.
    Mi se pare o pierdere de timp aceasta ” SIMULARE DE EVALUARE”, un stres inutil pt elevi și părinți și o mu ca în plus și pe nimic pentru profesori.
    Subiectele sunt oricum dificile și nu adaptate pentru un învățământ DE CULTURA GENERALA asa cum este ÎNVĂȚĂMÂNTUL OBLIGATORIU.
    Subiectele trebuie sa aibă un nivel mediu de dificultate pentru a fi înțelese și rezolvate de cât mai mulți elevi.
    Dl.profesor Gologan sa știe ca la concursuri internaționale și olimpiade participa NUMAI CEI PASIONAȚI DE O ANUMITA MATERIE ȘI SUPER DOTAȚI.
    Ca atare la ce bun să-i chinuim pe TOȚI?
    RĂSPUNSUL ÎL ȘTIM DEJA : În toată aceasta ecuație numita învățământul romanesc ELEVUL CA INDIVID ȘI INTERESUL LUI NU CONTEAZĂ.
    TRIST, DAR ADEVĂRAT.

    • Desigur, acesta (simularea unui examen care, se pare, nu va mai exista...) nu înseamnă decât bulversarea unui sistem în declin...

      Desigur, acesta (simularea unui examen care, se pare, nu va mai exista…) nu înseamnă decât bulversarea unui sistem în declin…

  2. Desigur, acesta (simularea unui examen care, se pare, nu va mai exista...) nu înseamnă decât bulversarea unui sistem în declin...

    Desigur, acesta (simularea unui examen care, se pare, nu va mai exista…) nu înseamnă decât bulversarea unui sistem în declin…

  3. Desigur, acesta (simularea unui examen care, se pare, nu va mai exista…) nu înseamnă decât bulversarea unui sistem aflat, oricum, în declin…