G4Media.ro

„Omagiu conducătorului iubit”, expoziție temporară la Brașov

Sursa foto: Facebook / Muzeul Amintirilor din Comunism

„Omagiu conducătorului iubit”, expoziție temporară la Brașov

Muzeul Amintirilor din Comunism și Muzeul de Artă Brașov au anunțat deschiderea expoziției temporare intitulate „Omagiu conducătorului iubit”, o colecție dedicată cultului personalității lui Nicolae Ceaușescu, transmite Rador.

Vernisajul va avea loc vineri, 8 iulie 2022, începând cu ora 10:30, la sediul muzeului din Bd Eroilor nr 19, Brașov.

Expoziția va fi deschisă publicului pentru vizitare până în data de 5 septembrie, putând fi vizionată gratuit de marți până duminică, între orele 10:00 – 18:00.

Publicitate electorală

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

Citește și...

11 comentarii

  1. Venea in Piata Obor din Bucuresti si se uita la Expozitie Agricola , cu Cartofi din aceia Mari , Rosii Mari , Struguri Mari , Ceapa Rosie din aceea mare ! Dar nu era de Vanzare ! Dupa aceia Cumparatorii trebuiau sa se duca la Tarani , sa cumpere , ce gaseste ! Dar marfa era ieftina , deoarece avea un Mercurial , si nu trebuia sa vanda mai scump decat in Mercurial . Dar era si Piata Obor Mare , si se gaseau de toate ! Si la Preturi , ceva mai mici , daca marfa era tinuta de pe o zi pe alta zi in Piata .

    • carnea de vita se vindea la suta de grame

      erau numai doua tipuri de lapte de vaca intre munti de lapte acru

      sa mananci tu cu familia ta lapte acru

  2. Binevenita initiativa, in special pentru cei sub 35 de ani, care nu cunosc nimic despre cultul personalitatii acestui nefericit presedinte. Pe de alta parte, nostalgicii vor zambi duios, cu un nod in gat, amintindu-si cele putine bune si ignorand cele multe rele…

  3. Cultul personalității al lui Ceaușescu este de notorietate, lucru cunoscut de toți. Dacă tot vor să critice regimul Ceaușescu să facă o expoziție cu întreprinderile, uzinele, produsele realizate, rezervele minerale, petrol și gaze aflate în proprietatea statului. Asta că să facem o paralelă între ce am avut și ce mai are statul român după 30 de ani.

  4. Cam din Anul 2010 , Piata Obor este Privatizata , pentru timp de 50 de Ani , pana in Anul 2060 ! S-a terminat cu Preturile Mici in Piata Obor !

  5. da muzee cu crimele comunismului cand apar??????…😡😡😡ca propaganda de aur e trambitata chipurile ironic …da mizeriile, crimele, amenintarile, santajele, inchisoarea politica, familiile distruse, atrocitatile, umilintele, abuzurile , foamea, frigul si sclavageala odioasa sint tinute cam tot acolo unde le tinea si ceasca…🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    • La asta ma gandeam si ei, orice amintire a regimului trebuie sa inceapa si sa se termine cu crimele si torturile disidentilor, orice altceva e de prost gust. Mai ales in orasul in care oamenii au murit la proteste sau si-au dat foc…

  6. Ar trebui precizat din titlu despre ce conducător iubit e vorba. Că tot avem javre de-astea.

  7. La Cererea FMI-ului au fost inchise si Distruse 1500 de Intreprinderi , dupa Anul 1991 , in Romania .

    • Lasati propaganda, erau falimentare. Problema reala sunt privatizarile infractionale PSD prin care multe companii profitabile sau valoroase au fost date pe spagi uriase.

  8. Pai ori erau falimentare ori erau profitabile, hotaraste te @Florin