G4Media.ro

OMS: Este foarte probabil să ajungem la 2 milioane de morți la…

sursa foto: Pexels

OMS: Este foarte probabil să ajungem la 2 milioane de morți la nivel mondial, dacă nu se va face totul pentru combaterea pandemiei de COVID-19

Două milioane de morţi de COVID-19, dublul celor care şi-au pierdut viaţa până în prezent din cauza maladiei, este o cifră „foarte probabilă” dacă nu se face totul pentru combaterea pandemiei, a avertizat vineri un înalt responsabil al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, relatează AFP.

„Dacă nu facem tot ce este posibil, numărul despre care vorbiţi (2 milioane – n.r.) nu este numai de luat în calcul, dar din nefericire foarte probabil”, a declarat directorul pentru situaţii de urgenţă al OMS, Michael Ryan, în cadrul unei conferinţe de presă.

„Dacă nu continuăm să facem mai mult, să evoluăm, în natura, scara şi intensitatea cooperării noastre, atunci da, vom avea în faţă acest număr sau din nefericire unul chiar mai ridicat. Timpul acţiunii este acum”, a adăugat Ryan.

„Nu este vorba numai de a testa şi trasa, nu numai de a acorda îngrijiri medicale, nu numai de a aplica distanţarea socială, nu numai de a lucra la vaccinuri, ci de a face toate aceste lucruri în acelaşi timp”, a afirmat Ryan.

Pandemia de COVID-19, care a început la sfârşitul lui 2019 în China, este pe cale să atingă în zilele următoare pragul de un milion de morţi.

Potrivit ultimului bilanţ întocmit de AFP, vineri la ora 11.00 GMT, cel puţin 984.068 de persoane muriseră în lume de COVID-19.

Peste 32.298.410 de cazuri de infectare au fost oficiale diagnosticate în lume, dar numărul infecţiilor este considerat chiar mai mare, întrucât numeroase persoane nu apar în evidenţele oficiale.

SUA sunt ţara din lume cea mai grav lovită, cu 202.827 de morţi. Apoi urmează Brazilia, cu 139.808 de morţi, India, cu 92.290 de morţi, Mexic (75.439 morţi) şi Regatul Unit (41.902).

sursa: Agerpres.ro, sursa foto: Pexels

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Media:

Susține-ne activitatea G4Media logo
Donație Paypal recurentă

Donează lunar pentru susținerea proiectului G4Media

Donează prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO89RZBR0000060019874867

Deschis la Raiffeisen Bank
Donează prin Patreon

Donează

7 comentarii

  1. Mâncați c*acat bai. Ne salvează leacurile din ierburile africane. Rădăcina de rupekuru și săpunul Duru face minuni. Așa ca marș cu facheneuzu vostru.

    • E Scaraoțchi fake

    • m apuca rasul amar cand vad stirile astea care sunt mai SF decat cele ale mamei.omida

      individul care cica „a facut softul lui fishfry” a fost prins mergand la amanta incalcand LOCKDOWN-ul, iar voi credeti orice vi se baga sub nas, ca pelicanii

      NICIODATA NU A FOST DAT PUBLICITATII CODUL SURSA ORIGINAL AL PROGRAMULUI LUI.FERGUSON

      era oare o „cutie neagra” in care erau doar cateva comenzi de.genul

      input A
      read A
      multiply A by 10.000.000
      print

      SAU

      10 INPUT „What is your name: „; U$
      20 PRINT „Hello „; U$
      30 INPUT „How many DEATHS do you want: „; N
      40 S$ = „”
      50 FOR I = 1 TO N
      60 S$ = S$ + „*”
      70 NEXT I
      80 PRINT S$
      90 INPUT „Do you want more DEATHS ? „; A$
      100 IF LEN(A$) = 0 THEN GOTO 90
      110 A$ = LEFT$(A$, 1)
      120 IF A$ = „Y” OR A$ = „y” THEN GOTO 30
      130 PRINT „Goodbye „; U$
      140 END

      Failures of an Influential COVID-19 Model Used to Justify Lockdowns

      I asked Ferguson and his colleagues for their model on multiple occasions to see how they got their numbers, but they never replied to my emails.

      According to Nature, they had been “working with Microsoft to tidy up the code and make it available.” I also asked the U.S. Centers for Disease Control and Prevention for the codes it used to develop its COVID-19 forecasts, but got no response.

      After we had published our work, news surfaced that Microsoft had actually made some headway in making the Imperial College team’s model available. But the codes it released are a highly modified version of what the Imperial team actually used.

      And, it turns out, the model has serious flaws, which a former software engineer from Google discusses at length in his blog.

      The Imperial College code provides different answers using the same inputs. In particular, the same assumptions can provide results that differ by 80,000 deaths over a span of 80 days. The software engineer has noted there are apparently myriad other problems as well—including undocumented codes and numerous bugs.

      heritage.org/public-health/commentary/failures-influential-covid-19-model-used-justify-lockdowns

  2. Si nu asta doreau elitele mondiale? Nu au discutat cu mult timp în urmă despre faptul că suntem prea mulți pe pământ si că rămânem fără resurse? Ei vor obține ce si-au dorit! Aici, scopul nu scuză mijloacele!

  3. Iar OMS-ul este părtaș la toată nebunia asta. Si mulți alții!

  4. Carevasăzică s-a revizuit calculul, că în primăvară ziceau aceeași experți că dacă nu facem și nu dregem or să fie între 5 și 20 de milioane.
    Sigur, dacă mai ține mizeria un an se poate ajunge și la 2 milioane, dar unde mai e poanta?

  5. Ce inseamna 2 milioane de morti in cele 100 milioane care oricum mor anual din diverse cauze?
    OMS pierde teren, lumea isi da seama ca sunt o gramada de profitori si atat, de aia se agita cu diverse veniri la rampa.